Kadınlar, eğer evli olmasaydınız ve kimseyle ilişkiniz olmasaydı, patronunuzun sizi ara sıra sikmesini kabul eder miydiniz ve bunun için işyerinde hızlı bir kariyer gelişimi, iyi bir maaş, tüm kolaylıklar ve fırsatlara sahip olurdunuz. tüm patronlardan saygı
Kadınlar, eğer evli olmasaydınız ve kimseyle ilişkiniz olmasaydı, patronunuzun sizi ara sıra sikmesini kabul eder miydiniz ve bunun için işyerinde hızlı bir kariyer gelişimi, iyi bir maaş, tüm kolaylıklar ve fırsatlara sahip olurdunuz. tüm patronlardan saygı
Genel olarak bir kızla çok uzun bir ilişkim vardı, seks açısından her şey yolundaydı ama onun başka biri olduğunu öğrendiğimde benim için kanserli an geldi. Her şeyi tesadüfen öğrendim, internette...
Durumun böyle olabileceğini bilmiyordum ve yatak odasında uyuyordum, yazdı ve seni becermek istediğimi söyledi, bunu istemiyorsun, sen bir kardeşsin ama küçük bir çocuk değilsin, ben' 11 yaşında...
Böyle olabileceğini bilmiyordum ve yatak odasında uyuyordum, geldi ve seni sikmek istediğimi söyledi, bunu istemiyorsun, sen bir kardeşsin ama küçük bir çocuk değilsin, ben' 11 yaşında bebeğim ve ben...
O yıl yazın ortasında, çıplak yüzdükleri ve her şeyin mümkün olduğu gölde, güneşle birlikte yatıyordum
https:// twemoji.maxcdn.com/2/svg/1f31e.svg
güneşleniyordu ve yanımda yaklaşık 40 yaşlarında...