Erkekler, Sahilde güzel bir kız veya kışkırtıcı mayo giymiş kızlar gördüğünüzde bir tepki veriyor musunuz (penisiniz onlara sert geliyor mu) ve bir şekilde kendinizi (uyarılmanızı) kontrol etmeye çalışıyor musunuz? Yoksa bu kızları umursamıyor musunuz ve onlara hiç dikkat etmiyor musunuz? You need to register to see the link.
Erkekler, Sahilde güzel bir kız veya kışkırtıcı mayo giymiş [url=viewtopic.php?t=748]kızlar[/url] gördüğünüzde bir tepki veriyor musunuz (penisiniz onlara sert geliyor mu) ve bir şekilde kendinizi (uyarılmanızı) kontrol etmeye çalışıyor musunuz? Yoksa bu kızları umursamıyor musunuz ve onlara hiç dikkat etmiyor musunuz? https://i.postimg.cc/WbMjd140/IMG-20240622-173047.jpg
Bu iki yıl önce oldu. . Haziran oldu. Yaz seviyorum ve gerçekten güneşlenmeyi ve yüzmeyi seviyorum, bu yüzden yaz aylarında sürekli nehre gidiyorum ve o yaz bir istisna değildi. O gün plajdan uzakta...
Şişman fahişenin kaygısız yaşamı yeni duygulara, daha güçlü duygulara ihtiyaç duyuyordu. Geceleri kocasıyla zorunlu olarak sikişme ya da onun ruh haline göre ona hükmetme şeklindeki düzenli hayat,...
Erkekler, ne sıklıkla plaja gidersiniz? Peki orada fotoğraftaki gibi güzel kızları ne sıklıkla görüyorsunuz? Peki penisiniz onlara sert mi geliyor? ve onlara sert davranmaktan kendinizi nasıl...