O zamanlar neredeyse 15 yaşındaydım. Kardeşim askere çağrıldı. Arkadaşları ve akrabaları toplandık. Gece yarısı misafirler gitti ve ağabeyim ve arkadaşları yürüyüşe çıktılar - ben de onlarla birlikte gittim. Ertesi gün okuldan serbest bırakıldım, gelmeyeceğim konusunda uyardım - kardeşim askere götürüldü! Girişte bana biraz şarap koydu (evde You need to register to see the link. izin vermedi) ben içerim!) İlk defa alkol denedim! Sonra geri döndük, hemen yatağa gittim! Kardeşimizin en yakın arkadaşı Kirill hâlâ elimizde, hatta aynı gün doğmuşlar! Kısacası: Kardeşim kız arkadaşını uğurlamaya gitti ve onunla kaldı. Teyzem, amcam ve kızları geceyi erkek kardeşimin odasında geçirdiler ve Kirill benim yatağıma uzandı. Birinin vücudumu okşadığını hissediyorum ve... külotuma kadar... Ve elim külotumun içinde... Ve beni geri çekiyor! Elimi külotunun içine soktum ve onu salladım!
Burada durdu ve "Artık yok, yoksa boşalacağım!" dedi. Ve 2 saat sonra kalk!
Sabahleyin toplanma noktasında, orkestra açıkken ağabeyim ayrıldı, ailem teyzemi uğurlamaya ve işe gitti, Kirill ve ben... Orada sessizce durdular! Sonra dedim ki: Bana gelin!
O gün başıma gelenler bunlardı! İlk başta sadece mastürbasyon yapıyorduk! Havanın sıcak olduğunu söyledim, gömleğimi çıplak olarak belime kadar çıkardım, Kirill'i de, aynı şekilde pantolonunu da! Ve yanıma geliyor
Bana sarılmaya başlıyor, her yerim titriyor ama buna karşı hiçbir şey yapmıyorum. Sonra beni dudaklarımdan öpmeye başlıyor! Henüz nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben de onun öpücüğüne karşılık verdim! Bu beni daha da heyecanlandırıyor! Kalbim o kadar hızlı atıyor ki yerinden fırlayacak!!! Ve beni yatağa doğru itiyor ve yatağa düşüyoruz, o da benim üzerime!!! Öpmeye devam ederek üstüme yatıyor ve onun gafını hissediyorum!!! Ve elini külotuma soktu! Ama pantolonum açık değil! Ve düğmelerini açıp külotumla birlikte yırttı ve.....
Dört ayak üzerinde durdu ve ağzıyla sidiğimi okşadı. Ben bundan çok utanıyordum! Sanki sisin içinde yüzüyorum! Ve sikimi emiyor ve elleriyle beni okşuyor! Parmaklarımı saçlarının arasına soktum! Ben de kafasını okşuyorum ve zevkle inliyorum!
O bacaklarımın arasında ve şimdiden taşaklarımı yalamaya başladı ve. . Kasık! Ve bu beni yüz üstü döndürüyor! Ve kıçımı patiliyor ve..... Ah! Mümkün mü!!! O da kalçalarımı öpmeye başlıyor!
Duş alabilir miyim diyorum! Ve birlikte duşa gidiyoruz! Ve orada beni okşamaya devam ediyor! Ve beni küçük bir çocuk gibi şampuanla yıkadı ve orada emdi! Sonra beni çevirdi, yere oturdu ve kıçımı yalamaya başladı! Hatta benimle dalga geçti ve dilini deliğime soktu! Başım dönüyordu ve bacaklarım tutmuyordu!
Ve o ayağa kalktı! Kendini bana bastırdı, böylece aletini kıçımla kasıklarımda hissedebildim! Ve beni öpüp fısıldıyor: SENİ İSTİYORUM!
Ve....
Deliğime doğru ilerliyor! Yağlama yok, sadece duştan üzerimize su akıyor! Kıçımı biraz yere vurdum ve bacaklarımı açtım ki bu daha rahattı! Kafasını deliğe sokmaya çalışıyor ama olmuyor! Sonra diyorum ki: Kremayla gel!
Kendimizi kuruladık ve yataktaki odaya geri döndük! Kardeşime anal seks için analjezik ve rahatlatıcı etkisi olan bir krem verdim. (Nereye gönderdiğini gördüm!) Kirill beni cömertçe yağladı ve tek seferde deliğime masaj yaptı! İki parmak içeri girdi! Parmağını kıçıma soktuğunda çok heyecanlandım! Bir süreliğine aletini çöreklerimin arasına sürttü, onu ısıttı ve benim için heyecanlandırdı! Ve şimdi sırtüstü yatıyorum, bacaklarımı kıçımla birlikte kaldırıyor, dizlerimi omuzlarıma doğru... Ve...
Başı deliğime yaslandı ve onu genişletmeye, içeri girmeye başlıyor. Yağlama işe yaradı ama o şişman, hâlâ canımı acıtıyor! Dudaklarımı ısırdım, sabırlıyım! Ama dayanamıyorum, ani hareketinden dolayı çığlık atıyorum! Seğiriyorum! Fakat çok geç!!! Onun siki içimde! Biraz donup kıçının alışmasına izin verdi!! Ve yavaş yavaş beni gaza getirmeye başlıyor! Ve yavaş yavaş hızlanıyor ve içime daha da derinleşiyor! Ve karışık bir his içindeyim: Bir yandan, bir adamın kalın penisinin girdiği kıçım ateşle yanıyor, diğer yandan kıçımın içinde hoş hisler var! Hareketinin ritmine inliyorum! Ve Kiryukha hızlanır ve homurdanmaya başlar!!! Donuyor! İçime boşaldı ve hemen üzerime düştü! Beni öpüyor ve şefkatle fısıldıyor: Sen benim canımsın, ne zamandır seni hayal ediyordum ve seni istiyordum!!!...
Sonra beni her damlama emdi ve penisimi yaladı, dudaklarıma düştü ve ben sperminin tadını dudaklarından hissetti!
Kardeşimi nasıl askere gönderdim! ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version