25 yaş üstü bir yetişkin çizgi film izliyorsa, çok sık olmasa da her 3 ayda bir izleyebilir, örneğin "YENİ PROSTOKVASHİNO" veya "MASHA VE AYI" Bu normal mi yoksa var olduğu anlamına mı geliyor? kafasında bir sorun mu var? Düşünceni yaz
25 [url=viewtopic.php?t=959]yaş[/url] üstü bir yetişkin çizgi film izliyorsa, çok sık olmasa da her 3 ayda bir izleyebilir, örneğin "YENİ PROSTOKVASHİNO" veya "MASHA VE AYI" Bu normal mi yoksa var olduğu anlamına mı geliyor? kafasında bir sorun mu var? Düşünceni yaz
İlk bölüm. ...Barbie masal ülkesi... Kanatsız Elina. Peri peri âleminde yaşıyor. arkadaşı bibal. tomurcuk halinde yaşıyor. ve tüm sakinler. kanatlar var. Elina'ya benziyor. gökyüzünde nasıl...
21 yaşındayım ve şu ana kadar kimseyle yatmadım, bazı nedenlerden dolayı bundan önce bu beni pek rahatsız etmiyordu, ama şimdi onun orada olup olmayacağı konusunda ufak bir endişe duymaya başlıyorum....
Screenshot_2025-10-16-13-29-38-746_com.android.chrome.jpgLütfen bana bunun ne tür bir film olduğunu söyleyin belki birisi biliyordur Hiçbir yerde bulamıyorum