Orduda seksseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Orduda seks

Post by Anonymous »

Orduda görev yapan adamlar, ordudaki cinsel maceralarınızı hatırlayın!
Hizmet süreniz boyunca geceleri komşularla yatakta birbirlerini çekiştirdikleri ve çarşafın o kısmına geldikleri birçok hikaye vardı. bu yatağın altına sıkışmış. You need to register to see the link. hizmetin başlangıcında olduğunu, daha eski bir zamanda olduğunu hatırlıyorum. asker altı ay boyunca yanımda uyuyordu. Bir gece elini penisimin üzerinde hissettim ama uyuduğumu belli etmedim. Dokunuşu penisimi bir saniye içinde sertleştirdi. Sonra elimi nasıl tutup sıcak penisinin üzerine koyduğunu hatırlıyorum. Direnmedim, uyuyormuş gibi yaptım. Eminim uyanık olduğumu biliyordu. Böylece beni bu meseleye dahil etti. Sonra farklı müfrezelerdeydik ama gece komşularla mastürbasyon devam etti. İki yıllık askerlik sürem boyunca birçok asker arkadaşımla bu şekilde mastürbasyon yaptım.
Birisi tüm askerlik sürem boyunca hiç mastürbasyon yapmadığımı yazmış. Belki. Mastürbasyon yapmadığım dönemler oldu ama geceleri uykumda mastürbasyon yaptım Sorun bu! Sabah kalktığınızda külotunuz ıslak, pis kokulu, yapışkan oluyor ve onları ancak cumartesi günü değiştirebiliyorsunuz. Ocak'ta... Tek ben değilim. Formasyonun “tutkal” lekeli mavi saten şortlarda ve kışın paçalı donlarda olduğu sabahlarda özellikle dikkat çekiciydi. Bir hafta (banyo ve iç çamaşırı değiştirmeden önce) birkaç kez iç çamaşırınıza boşalırsanız görebilirsiniz. Kilerde çarşafların daha sık değiştirilebilmesi ve hizmetin ikinci yılında daha sık yıkamanın mümkün olması iyi bir şey.
Sadece geceleri penisine dokunmakla ya da kendi penisine dokunmasına izin vermekle kalmadı. Hamamda, elektrik atölyesinde bir arkadaşın duşunda, depoda, doğada, hatta bölük komutanının çavuşlu ofisinde bile vakalar vardı. Görevden sonra çavuşu ziyarete gittim. Ordu deneyimini tekrarladık. Hatta toplantı sırasında içtik ve hatta ona oral seks bile yaptım!
Herkes şifrelenmişti ama kimin kiminle mastürbasyon yaptığını biliyorlardı. Hatta geceleri gördüm. Her ne kadar hepsi olmasa da, hemşehrimle - bir kez bile, sık sık birlikte olmamıza rağmen, sadece arkadaşlık.
Ama şirkette gerçek bir seks yapmadım ama bir keresinde şehirden arkadaşım kız arkadaşıyla tanıştı ve parkta bir adamla karşılaştım. Sohbete başladık, askerliğimin nasıl olduğunu sordum, askerlikteki komik hikayelerimi anlattım ve bana bira ikram ettim. ...Ve sonra açıkça sordu; Rahatlamak istersen, bırak seni patlatayım! Ve beni emdi! Bu hayatımdaki ilk oral seksti

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post