Herkese merhaba arkadaşlar, durumu anlamak için buraya yazıyorum, eminim ki benzersiz değildir. Çok az zaman.
Takım sporlarında başantrenör yardımcısı olarak çalışıyorum. Ve kızlardan oluşan bir ekibimiz var.
Bu takımda nispeten yakın zamanda, yaklaşık bir yıl önce göründüm. Doğal olarak, yeni basılan öğrenciler ilk başta temkinli davrandılar ve daha sonra doğal olarak sempati duyan ve birbirlerini daha iyi tanımak isteyen bir grup insan belirlendi.
Genel olarak ana fikir şu: Hanımlardan biri kişisel iletişime ilgi göstermeye başladı. Benden onunla bireysel olarak birkaç kez çalışmamı istememle başladı, sonra tekrar, sonra tekrar. Daha sonra beni sinemaya çağırdı. Hadi gidelim. Kısacası defalarca sinemaya gittik. Birkaç yürüyüşe çıkın. İletişimi kendisi başlattı, keyif aldığı belli. Sık sık birlikte vakit geçirmek için ararlar. Oradaki Cafe'de... Zihinsel bir bağ kuruldu.
AMA...birkaç AMA var. 17 yaşında olduğu için ona aktif olarak seks için yaklaşmıyorum. Yarım yıl sonra 18 olacağım. 6 yıldır ayrıyız. Ona dikkatlice dokunuyorum... kendini geri çekmiyor... ama benden bunu bir daha yapmamamı istiyor, dokunsal olmadığını söylüyor... sarılmayı sevmiyor... ona dokunduklarında vs. . TAMAM. Öpüşmeye izin vermez, sekse hazır olunduğunu ifade etmez. Aynı zamanda, birkaç kez potansiyel bir ilişkiye girme olasılığı hakkında konuşmaya başladım ve onunla bu tür seçenekleri değerlendirip düşünmediğimi sordum... Tamam...
Geçenlerde başka bir şehirdeki başka bir takımı denemek istediğini ve benim de onunla gitmemi istediğini söyleyerek bir sohbet başlattı. Hemen aynı odada yaşamam gerektiğini söyledim, bu durum onun kafasını karıştırmaz mıydı? hayır, beni rahatsız etmiyor. Nereye gideceğimize dair birçok seçenek vardı, biz de burada oturup tarihleri seçiyorduk.
Birlikte gitmeyi teklif etti ama aynı odada yaşamamız şartıyla. kabul ediyor. Evet, harika diyor... Ben de St. Petersburg'da birlikte kalmak, birlikte takılmak, orada her türlü şeyi görmek isterim... birkaç gün daha kalmak isterim. Tamam anlaştık ve biletleri aldık.
Sonra durum ilginç bir şekilde gelişti... Geçen gün onu kıskanıyordum... bireysel antrenmana gittik... başardık... dönüşte arkadaşımla buluştuk... ve sonra birkaç metre uzaklaşır uzaklaşmaz arkadaşımla telefon numaralarını paylaşmaya başladı... Ona, deli misin canım? Bu nedir? ...bu kadar. Kişi bana hangisine cevap veriyor: "Bunun nesi yanlış?" biz sadece arkadaşız... ve genel olarak bir erkek arkadaşım var... sence seninle iletişim kurduğumuz süre boyunca kimsem olmadı mı? son. Madem erkek arkadaşın var, o zaman seni gösterime götürsün, ayarlamalar yapsın, vs. diyorum. ..ve seni her yere götürüp eğitiyor... cehenneme git... şimdilik... bana düşüncesizlikten, hazırlıksızlıktan bahsediyorsun ve aynı zamanda karşına çıkan ilk sikin üzerine atlamaya karar verdin.. .
birkaç saat içinde yazar.. birbirimizi görebilir miyiz? Yoksa iletişimimiz bitti mi?
Ben yazıyorum - her şey ya da her şey değil, neye ihtiyacınız olduğuna kendiniz karar verin...
Cevap veriyor: Hadi birbirimizi görelim... Oradaki sinemaya gidelim.
Soruyorum, hahahaha, peki ya adam? onu yanına alacak mısın?
hayır ama kimse beni bunun için öldüremez, o nerede ve kiminle olduğumu biliyor...
Sonuç: Birlikte gidip bir hafta aynı odada yaşamalıyız. Bana göre bir kişi, orada bir adam var demektir... aynı zamanda dokunsal bir tip değildir... alıngandır....
Orada bir erkek arkadaş bulduğunu sanıyordum. Ve sonra bugün birdenbire şu konu ortaya çıktı: Hadi yürüyüşe çıkalım. bir çağrı var. Orada burada bir şeyler mırıldandı. "Benim için her şey yolunda" diyor, "güle güle." Sonra bana dönüp diyor ki, bu insanların işi bitti, her gün bir yerlerdeyim, başıma kötü bir şey gelmiyor ve sonra aniden oluyor... siktir git. Şaşkınlıkla soruyorum: Annen baban biliyor mu, belki de onlar benimle olduğunu bilmiyorlar mı? biliyorlar...söyledim...bazılarına söylemeyi unuttum...soruyorum...bazıları için bu kimin? Erkek arkadaşıma...endişelendi ve aradı...perde
İşin özü şu ki, mutlaka gideceğiz ve en az 2 hafta daha neredeyse her gün iletişim kurmamız gerekecek. ve aynı odada yaşıyoruz. Yaşamak konusunda tavsiyeye ihtiyacım var
çerçeve değişikliği
Kız heykel yapmaya çalışıyor DOD ve çok... açıkça taciz edici, güçlüklerle ve istismar etme girişimiyle. Manipülasyonla.
İlişkiyi açıklığa kavuşturmak için bir girişimde bulunuldu, diyorlar ki, hepimiz iletişim kurmayı bırakmalıyız, AMA ST. Aynı zamanda standart - Seni kaybetmek istemiyorum, bu iletişim benim için değerli ama yatırım yapmak istemiyorum, arkadaş olmak istiyorum, birlikte vakit geçirmek istiyorum... Yapmıyorum Bir ilişki istemiyorum... Başka biriyle ilişki içinde olacağım... (soru :"Onu arkadaşça seks için de kabul edeceğiz, peki ya Peter? ")
SONUÇ:
Kız, genç, benzersiz, yetişkin bir erkeğe binmek istiyor ama onun sikine binmek istemiyor (en azından benimkine)
Bir erkeğin ortaya çıktığını iddia ediyor (Önyargılarına ve iletişim tarzına uymuyor, üstelik benimle çok zaman geçiriyor.)
Eğer bir erkek varsa, yani başka bir adamla (benimle) sinemaya gidiyor ve St. Petersburg'a gidiyor, bir hafta aynı odada yaşıyor ve yürüyüşe çıkıyor.
Tekrar ediyorum, yola çıkmadan önceki süre çok kısa, çerçeve değişikliği gerekiyor ve hem de zorlu. Günde en az bir kez birbirinizi görmeniz gerekecek. Durumu tersine çevirmeye yardımcı olun. Buna nüfuz etme fırsatları olacağından hazırlık eylemlerine ihtiyaç vardır.
Bir güzele karşı gol atın. Etkili çalışmak gerekiyor ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version