Kendimi Papiku'ya verdimseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kendimi Papiku'ya verdim

Post by Anonymous »

Benim adım Sasha. Annem ben çok küçükken babamı terk etti. Neden beni ve babamı yalnız bıraktı, hiç anlamadım. En hafif tabirle babam bir çocuğa nasıl bir eğitim verilmesi gerektiğini bilmiyordu. Ancak prestijli işinden para kazanma konusunda harikaydı, bu da babanın ilgi eksikliğini telafi ediyordu.

Üniversitede iyi okudum, birçok sınıf arkadaşımla iletişim kurdum ama böyle bir hayatın bana uygun olduğunu söyleyemezdim. Ergenlik yıllarımda sanki bedenimde olmadığımı fark etmeye başladım. Diğerlerinden farklı olarak kızlarla ilgilenmediğimi, aksine onların davranış ve tavırlarını, erkeklerle iletişim kurarken nasıl davrandıklarını kopyalamayı sevdiğimi fark etmeye başladım. Evde Beyoncé, Christina Aguilera ve Fergie'nin videolarını izledim ve onlar gibi dans etmeyi ve hareket etmeyi öğrenmeye çalıştım. Sonunda neden hoşuma gittiğini ve doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak etmeye başladım. Ancak dans etmenin zevki endişelerime ağır bastı.

Kız kardeşi Olya Teyze sık sık babamı ve beni görmeye gelirdi. Olya Teyze ile mükemmel bir ilişkim vardı ve onunla her konuda konuşabiliyordum. Uzun süre ona hobimden bahsetmeli miyim diye düşündüm. Ancak böyle bir tepkiyle karşılaşacağımı bile beklemiyordum:

— Sashul, ne yapıyorsun? Dans etmenin yanlış bir tarafı yok. Daha esnek ve çekici olmanıza yardımcı olurlar. Pek çok insan bundan hoşlanır ama saklar. Dinle... seni dansa kaydettirmemi ister misin? Orada çalışan bir arkadaşım var, yeni bir grup alıyorlar. Oraya sadece kızların değil erkeklerin de gittiğini göreceksiniz. —

Kabul ettim ve hemen ertesi gün balo salonu dans derslerine gittim. Kıyafetlerimi değiştirdim ve benim yaşımdaki birkaç kızın zaten oturduğu toplantı salonuna gittim. Korktuğum gibi çocuklar artık koridorda değildi. On dakika sonra dans öğretmeni geldi. Odanın etrafına baktı ve bakışlarını bana sabitleyerek şunları söyledi:

—Bu yıl geçen yıla göre çok fazla yeni gelen bizi ziyaret etmedi. Çiftlere balo salonu dansı kursu vermeyi düşündüm, ama şimdi bana öyle geliyor ki size Vücut Balesi dersleri vermek daha verimli olur. Kızlar bu dansı öğrenmeyi çok seviyorlar. Duruşunuzu korumanıza yardımcı olur, figürünüzü zarifleştirir ve en önemlisi kalçalarınıza ve kalçalarınıza şekil verir. Eğer korkmazsan ve derslerime devam edersen genç adama minnettar olacağım. —

Kadın bunu söylerken reddedemediğim bakışlarıyla beni adeta yaktı...

Evde aldığım eğitim bana çok yardımcı oldu ve bir hafta sonra öğretmen gruptaki en iyi dansçının ben olduğumu anladı. Bazı koreografik adımları, esnemeyi ve hatta temel dönme hareketlerini fazla zorlanmadan yapabiliyordum. Benimle birlikte olan gruptaki kızların beni kıskandığını hissettim. Benimle hep kibirli bir şekilde konuşurlardı ya da beni fark etmiyormuş gibi davranırlardı. Artık kadın kıskançlığının ne olduğunu zor yoldan öğrendim. Ama çabalarım sonuca değdi. Yaklaşık bir veya iki aylık antrenmandan sonra aynaya bakarken popomun nasıl şekillendiğini ve bacaklarımın nasıl şiştiğini gördüm. Figür daha kadınsı hale geldi, artık göğüs olmamasına rağmen kum saatine benziyordu. Eğer böyle bir figüre sahip bir kız gibi giyinseydim eminim kimse beni sıradan bir öğrenciden ayırt edemezdi.

Artık tüm düşüncelerim dans etmekle meşguldü. Üniversiteden eve koştum ve ardından tüm akşamı karmaşık hareketler ve kombinasyonlar yapmaya çalışarak geçirdiğim stüdyoya gittim. Bir gün, zorlu bir antrenmanın ardından soyunma odasında nefes nefese oturuyordum ve bir öğretmen yanıma gelip şöyle dedi:

— Sash, hiç bu kadar ilerleme görmemiştim. Dürüst olmak gerekirse harika dans ediyorsun. Seni ilk dans yarışmana hazırlamak isterdim ama... orada sadece kızlar sahne alacak, anladın mı? Resmi olarak herhangi bir cinsiyet kısıtlaması yoktur, ancak bir bale elbisesi veya tek parça streç giysi ile dans etmeye hazırsanız (az önce hazır olduğunu söyledi!), o zaman sizi fazla mesai konusunda eğitmekten çekinmem. —

Karar hakkında uzun süre düşünmedim. Tüm eğitim boyunca, onlarca sanat uzmanının gözleri size çevrilmişken seyirci önünde sahnede performans sergilemenin ne kadar havalı olacağını düşündüm...

—Evet! Evet! Gerçekten katılmak istiyorum! Bu harika olurdu! —

—Evet, anlaştık. Çok mutluyum. Bana öyle geliyor ki dans etmek yüzde yüz senin unsurun, Sasha. Ancak kesinlikle saçınızı uzatmanız ve en azından geçici olarak kadın imajına uymaya çalışmanız gerekiyor. Kız olmanın nasıl bir şey olduğunu hissederseniz gelecekte dans etmek sizin için daha kolay olacaktır. —

Babam dansa olan tutkumu biliyordu ama buna pek önem vermiyordu. Sevdiğiniz şeyi yapmanın, özellikle de sağlığınız için iyiyse, yanlış bir şey olmadığına inanıyordu. Eve babamdan biraz daha erken döndüm, duş almak ve ödev yapmak için oturmak için zamanım oldu. Bir keresinde derse geç kalmıştım ve çok yorgundum, bale eteğimi sivri ayakkabılarımla birlikte girişe fırlattım. Banyodayken babamın daireye girip kapıyı arkasından kapattığını duydum. Odamda havluyu unuttuğumu hatırladım ve dikkatlice duş kabininden çıktım ama karşımda babamı gördüm. Başını çevirdi ve gördüğü şey karşısında şaşkına döndü. Babam ancak şimdi çocuğunun nasıl değiştiğini görebiliyordu. Kızararak hızla odama koştum, bir elimle göğsümü, diğer elimle kasıklarımı bir kız gibi kapattım. Ama babam gözlerini ıslak uzun bacaklarımdan ve lezzetli kalçalarımdan alamıyordu. Sonra yan tarafa baktı ve eve geldiğimde koymayı unuttuğum eşyalarımı gördü. Bu ilk çağrıydı...

Olya Teyze uzun zamandır babamı ve beni ziyaret etmedi ve bizi ziyaret etmek yerine mütevazı bir aile ortamında oturmak için bir restoranda masa ayırtmaya karar verdi. Ancak akşam yemeğinden önce Olya beni aradı ve alışverişe giderken ona eşlik etmeyi teklif etti. Onu gördüğümüzde teyzem danstaki ilerlememden tüm kalbiyle memnun oldu ve beni tepeden tırnağa süzerek şöyle dedi:

- Ah, vay be... dans ne işe yarar... Sana söylemiştim! —

Bir kadın mağazasına gittik ve Olya Teyze kendisi için kot pantolon seçmeye başladı.

— Kanat, sen de kendine bir şeyler seç, tam da öyle bir vücudun var ki... erkek reyonunda kot pantolon seçmek zor olacak. —

Aslında birkaçını denemeye çalıştım ama hepsinin kalçası bana çok küçük, bel kısmı ise büyüktü.

"İşte, dene, bunlar sana uyar" dedi teyze.

Olya bana kelebek ve küçük parlak taş desenli açık mavi kot pantolon verdi. Kendimi pek rahat hissetmedim ama kot pantolon üzerime tam oturdu.

—Bunların içinde kendimi rahat hissediyorum, üstelik çizimleriyle de oldukça ilgi çekiciler. —

— Evet, çok güzel! Onlarla çok şık görünüyorsun. O halde üst katta da kelebekli bir şeyler seçelim mi? —

Teyzem yaklaşık beş dakika boyunca mağazanın etrafında koştu ve ben aynada kendime baktım ve tüm bunların benim başıma geldiğine inanamadım. Birkaç ay içinde kafamdaki saçlar yeniden uzadı, belim daha da daraldı, hatta yüzüm eskisinden biraz daha kadınsı bir hal aldı, elmacık kemiklerim ve yanaklarımdaki keskin hatlar kayboldu ve gülümsemem daha da belirginleşti. bir şekilde çapkın...

—Buldum! Tut şunu! —

Teyzem kabine bana göğsünde bir kelebek bulunan ince, yarı saydam beyaz bir bluz verdi.

Bluzunu denedikten sonra şöyle dedim:

—Prensip olarak hoşuma gitti. Ne düşünüyorsun Ol? —

Olya dikkatlice baktı ve şöyle dedi:

— Sash, bu işe yaramaz. Bu ceket sütyen olmadan giyilemez. Her şey senin aracılığınla parlıyor. Bakın, meme uçları bile görünüyor. —

Heyecandan ok gibi parlayan meme uçlarıma baktım ve safça teyzeme sordum:

- Ama... ama ben bir erkeğim. Ol, bu çok yanlış... Neden bundan normal bir şeymiş gibi bahsediyorsun? —

— Evet, çünkü şekline bakın. Bunu vurgulamamak günah olur. Hiç bu kadar seksi poposu olan bir çocuk gördün mü? (aynı zamanda teyzem şeytani bir şekilde gülümsedi ve kıçıma tokat attı, hatta kız gibi ciyakladım bile) Kızların kıyafetlerini denemekten ve erkeklerin gözünde kız olmaktan hoşlandığınızı çok iyi anlıyorum. Tam tersine sana yardım etmeye çalışıyorum. Bu arada, baban bana o küvet olayını anlattı... Ve biliyorsun, kardeşimi hiç bu kadar heyecanlı ve utançtan kızarmış görmemiştim... -

Babamdan bahsederken ben de kızarmaya başladım, teyzem bunu fark etti ve bu konuya değinmemek için iç çamaşırı mağazasına gitme zamanımızın geldiğini söyledi. Olya kendisi için birçok kıyafet, farklı kombinasyonlar, sabahlıklar seçti (bir sürü erkeği vardı ama dikkatlice saklamaya çalıştı), benim için farklı külot türlerinden (şorttan tangaya), taytlardan ve çoraplardan oluşan birkaç set seçti. O anki sevincimi tam olarak aktarmam mümkün değil. Kazakımın altına sutyen giydim ve küçük göğüslerim görsel olarak büyüdü, bu hem beni hem de teyzemi sevindirdi.

—Güzellik! Sasha, sana ne almayı unuttuk biliyor musun? — dedi Olya.

—Ne? —

— Ayakkabılar. Şuna bir bak: modaya uygun kot pantolonlar, güzel bir kazak ve bu zavallı spor ayakkabılar. Kesinlikle senin için bir şeyler bulmamız lazım. —

- Olya, hâlâ kıyafetlerden anlarım... ama ayakkabılar... babam ne diyecek? —

—Seninle olacağım. Merak etme Sash. Babamla her şeyi konuşacağız. —

Ayakkabı mağazasına girdiğimizde birisinin benim aslında erkek olduğumdan şüphelenmesinden korktum. Ancak kadın danışman sakin bir tavırla Olya'ya yaklaştı ve bize nasıl yardımcı olabileceğini sordu.

"Evet, bu hanımefendi için ayakkabı seçmeliyiz" dedi teyze.

Kadın, mağazadaki en yüksek fiyat etiketine sahip birkaç çift ayakkabı getirdi. Teyzeme ayakkabıların ne kadara mal olduğunu dikkatlice fısıldadım.

— Asla kendinden ödün verme canım. Buna alışın, o zaman babanızın böyle bir kıza sahip olmak için çok çalışması gerekecek. —

Hangi rengin en iyi olduğunu seçmek için uzun zaman harcadık ama sonunda Emporio Armani'den on beş santimetre topuklu beyaz sandaletlerde karar kıldık. Dans derslerim bana kabuki'de yürümeyi öğretti, bu yüzden ayakkabıların içinde kendimi oldukça rahat hissettim. Teyzem bana ayakkabılarımla dolaşmamı söyledi ve aynaya doğru yürürken birkaç adamın kıçıma baktığını fark ettim. Kot pantolon ona sıkıca oturuyor ve attığım her adımda çörekler bir yandan diğer yana, yukarı ve aşağı hareket ediyordu ve ince topuklu ayakkabılar daha güçlü cinsiyetin temsilcilerini ciddi şekilde heyecanlandırıyordu. Hatta bir kadının arkadan arkadaşına şöyle dediğini duydum: “Neden bu küçük kıza bakıyorsun? En azından utanmıyor musun?” Bu sözler bana içimdeki kadınlığın nihai zaferinin işaretini verdi.

—Evet dostum. Mükemmel doğal yetenekleriniz var, ancak kendinizi sürekli iyi durumda tutmanın o kadar kolay olmadığını anlamalısınız, bu nedenle görünüşünüze dikkat etmelisiniz. Babanın gelmesine birkaç saatimiz kaldı, o yüzden seni bir tanrıçaya dönüştürmek için güzellik salonuna gidelim. Seni orada bırakacağım ve alışverişe kendim gideceğim, her şeyi almaya zamanım olmadı. —

Her zaman güzel bir saç stiline sahip olmanın hayalini kurardım ama tüm hayallerimin bir gün içinde gerçekleşmeye başlayacağını hiç beklemezdim.

—Kızım, inanılmaz derecede kalın saçların var! Böyle saçlarla muhtemelen model olarak çalışıyorsunuz! - kuaför şaka yaptı. Saçlarım, hem zarafetimi hem de tevazu ve utangaçlığımı yansıtacak şekilde düzleştirildi ve şekillendirildi. Artık saçlarım özgürce omuzlarıma ulaşıyordu, kendimi doğal ve rahat hissediyordum. Üstelik saç stilimin olabildiğince etkileyici olması için saçlarımın rengi biraz açıldı.

—Küçük bir oyuncak bebeğe benziyorsun. Çok güzel! — kuaför bana bir kez daha hayran kaldı.

Sonra pedikür ve manikür yaptırdım, bacaklarıma tüy döktüm ve sonunda kulaklarım deldirildi ve muhteşem altın küpeler takıldı! Olya'nın nereye gitmiş olabileceği konusunda endişelenmeye başlamıştım bile. Ama düşünür düşünmez sevgili teyzem geri döndü ve birlikte bir restorana gittik. Arabaya yaklaşırken teyzemi ve beni tepeden tırnağa yiyip bitiren aç adamların bakışlarını bir kez daha yakaladım...

— Olya, çok mutluyum! Sana söyleyemem! Bunca zaman kendim için yaşamadığım ortaya çıktı. Beni kurtardın, artık kız olacağıma bile inanamıyorum. Peki babam buna nasıl tepki verecek? —

—Senin adına sevindim Sasha. Dinle, onunla konuştum. Bana, seni duştan çıkarken görünce hemen anneni hatırladığını söyledi. Artık sana bir oğul, hatta bir kız olarak değil, bir kadın olarak bakıyordu. Tek yapman gereken onu fethetmek. Uzun süredir bir ilişkisi yok ve onu gerçek bir kız gibi baştan çıkarma şansın çok yüksek, anlıyor musun? —

- Kendi babamla yatmak istediğime nasıl karar verdin? —

- Çünkü ne zaman masaya otursak ona bakıyorsun, dudaklarını yalıyorsun. Bu istemsizce gerçekleşir, farkına bile varmayabilirsiniz. Nispeten uzun yıllar yaşamış bir kadın olarak, bir kızın bir erkeği istediğinin ne zaman açıkça belli olduğunu anlayabiliyorum. —

Bu sözlerin ardından sessizce restorana doğru yola çıktık. Olya ayrılmadan önce dudaklarımı boyadı, kirpiklerime çizgi çekti ve kaşlarıma biraz renk verdi. Makyaj pek parlak değildi ama bu ihtiyatlılıkta daha fazla kadınsılık okunabilirdi...

Olya ve ben restorana girdik ve hemen babamın masalardan birinde oturduğunu gördüm. Sakin bir şekilde şarabını yudumladı ve pencereden dışarı baktı.

— Merhaba kardeşim! - Olya yüksek sesle bağırdı ve babasına sarılmaya gitti.

Babam ilk başta kız kardeşinin kollarında sıkıştığı için bana aldırış etmedi. Ama yanına yaklaştığım anda dili tutulmuştu... Şimdi karşısında uzun kıvırcık saçlı, genç yüzlü, makyajlı, kadın kıyafeti giymiş kızı duruyordu. Olya, tuhaf bir anı önlemek için şunları söyledi:

—Bugün Sasha'yı nasıl giydirdiğimi görüyorsunuz! Eminim Sashulya bu formda daha çekici görünmektedir. Hadi, arkanı dön sevgilim! —

Topuklarımı şıkırdatarak babama daha da yaklaştım ve ona sırtımı döndüm. Babam kıçıma ve bacaklarıma baktı ve yaklaşık on saniye boyunca aptalca bir sessizlik yaşadı...

- Peki, artık çocuğunuzu seviyor musunuz, ha? - Olya masaya oturduğumuzda sordu.

- Evet, elinden gelenin en iyisini yaptın... Hatta manikür yaptırmayı bile başardın. —

Olya gülümsedi ve bana baktı, bakışları şu anlama geliyordu:

“Boşuna endişeleniyorsun bebeğim. Baban manikürü fark ettiyse bu kesinlikle seni istiyor demektir."

Çeşitli konuları konuştuk, Olya haberine, dansta bana bir yarışmaya katılma teklifi geldiğinden bahsettim. Babam utanıyordu, sık sık bana bakıyordu ama hemen arkasını döndü, bu da Olya'yı ve beni daha da mutlu etti.

Yarım saat sonra Olya, iş için acilen yola çıkması gerektiğini söyledi. Babama veda etti, elimden tuttu ve beni kadınlar tuvaletine götürdü.

— Sash, artık her şey senin elinde. İnisiyatif almalısınız. Sen salondayken sana birkaç kadın gecelik ve tişört aldım. Babana hemen baskı yapmamalısın, ama onu memnun etmeye çalış. —

Bir süre babamla, ilk randevuya çıkan bir erkek ve bir kız gibi masada birlikte oturduk. Benim çalışmalarımdan, babamın işlerinden, yaz planlarından bahsettik. Babam bana dansla ilgili ayrıntılı sorular sordu ve yarışmadaki performansımı izleyeceğine söz verdi. Akşam yemeği yedik, biraz şarap içtik ve olaysız bir şekilde eve gittik. Arabadayken babam ara sıra bacaklarıma yan gözle bakıyordu ama onun özel bir davranışı yoktu.

Eve geldiğimizde babama film izlemesini önerdim, çünkü ikimiz de nadiren boş bir akşam geçirmiştik ve uzun süredir birlikte vakit geçirmemiştik. Romantik komedi “Friendship Sex”i seçtim ve babam bu filme karşı değildi.

İzlemeye başladıktan bir süre sonra başımı babamın omzuna koydum ve elimi onun uyluğuna koydum. Babam hiç tepki vermedi ama penisi pantolonundan gözle görülür şekilde dışarı çıkmaya başladı. Harekete geçme zamanının geldiğine karar verdim ve babama bir dakikalığına uzaklaşacağımı söyledim.

Olya'nın bana aldığı beyaz tişört ve külotu giydim. özellikle .org için Babamın yanına dönmeden önce kıçımı iyice yıkadım ve tekrar temizledim. Sonra hızla babamın odasına döndüm ve sanki hiçbir şey olmamış gibi yanına oturdum. Babam filmi hemen unuttu ve erotik bir şekilde öne doğru uzanan bacaklarıma baktı. Elimi babamın penisine uzattım ve pantolonunun içinden okşamaya başladım. Babam hafifçe inledi ve başını geriye attı. Kalçalarının üzerine oturup erkeğime sarıldım. Bir süre birbirimizin gözlerinin içine baktık ve sonra tutkulu bir öpücükle birleştik. Babam kalçalarıma dokundu ve bacaklarımı okşadı, boynumu, göğsümü öptü ve meme uçlarımı yumuşak bir şekilde yaladı. Babam kulak memelerimi yalamaya başladığında çok heyecanlandım, zevkle inledim ve içimden geçen şehvetle kıvrandım.

Sonra her şey sis gibiydi. Babam külotumu çıkardı, beni kucağına aldı ve yatak odasına taşıdı... Kaç kez bu yatak odasında kendimi babama vermeyi hayal ettim! Babamın kemerini çözdüm ve açgözlülükle onun aletine atladım. Başın büyüklüğü beni hayrete düşürdü; küçük ağzıma sığdırabildiğim tek şey oydu. Babam başımı alıp aletinin üzerine doğru itti. Bunu birkaç kez yaptı, gözlerim sulanmaya, maskaram akmaya, burnumdan ve ağzımdan salya akmaya başladı. Uzun zamandır berbat olduğumu söyleyemem, deneyimsizliğim ortadaydı ama babam kesinlikle oral seksten etkilenmişti. Sık sık şöyle derdi: "Hadi kızım, daha derine, daha derine!" veya: "Sasha, kızım, ağzını daha iyi çalıştır!" Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak dudaklarımı babamın şaftı boyunca kaydırdım. Ağzım acımaya başlamıştı ama babamın çabalarımdan dolayı kendinden geçmesini istedim. Sikim vahşileşti ve diğer elimle okşamaya başladım. Babam bana teşekkür etmeye karar verdi ve penisimi ağzına aldı. Oral seks sırasında orgazmı bekleyen gerçek bir kadın gibi yatakta inleyip kıvrandım. Babam sikimi rahatça emdi, bazen minik taşaklarımı yaladı. Babamın bu konuda bu kadar profesyonel olduğunu hayal bile edemezdim. Sonunda beni sert bir şekilde döndürdü ve parmağını deliğime soktu. Babam o kadar heyecanlanmıştı ki acıdan çığlık attığımı bile duymadı. Parmaklarını uzun süre kullanmadı; birkaç dakikadan fazla geçmeden kızını kadın yapmanın zamanının geldiğine karar verdi. Babam karnımın altına yastık koydu ve kıçımı eğmemi söyledi. Neyse ki çok esnektim ve babama teslim olmayı daha rahat hale getirmek için hangi pozisyonu almam gerektiğini anladım. Olya'nın hikayelerinden babamın uzun süredir seks yapmadığını elbette biliyordum ama bu kadar çılgınca deliğime saldırmasını beklemiyordum. Babam çöreklerimi olabildiğince geniş bir şekilde yaydı ve sikini kıçıma soktu. Daha önce hiç bağırmadığım kadar bağırdım. Sanırım babamı bu kadar heyecanlandıran şey benim inlemelerim ve çığlıklarımdı. Anal seks sırasında ıkınmam gerektiğini hatırladım ama bu tavsiyenin bana pek faydası olmadı. Babam penisini keskin bir şekilde soktu ve aynı keskinlikte dışarı çıkardı, deliğimde, örneğin bir tenis topunun serbestçe itilebileceği bir boşluk oluştu. Sonra babam beni çevirdi ve gözlerimin içine bakarak beni sikmeye başladı. Birbirimize gülümsedik ve dillerimizi ağızlarımızda birleştirerek öpüştük. Babamın arkasından bacaklarımı birleştirdim, bu da gladyatörün kıçımı daha da aktif bir şekilde sikmesine neden oldu. Yüksek bir susturucu sesi ve babamın kıçıma çarpan taşaklarının sesini duydum. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan babamın altına uzanıp doymanın tarifsiz hazzını yaşadım. Orgazm beklemiyordum, beklenmedik bir anda oldu. Babam benimle düzüşürken aniden midemde bir şey kıpırdadı ya da eridi ve penisimden bir sperm akıntısı fışkırdı. Babam muhtemelen üzerime boşalmak istiyordu ama aynı zamanda yaklaşan orgazmı da takip edemiyordu. Sanki içimde bir okyanus akıyor, dalgalar içimde yuvarlanıyormuş gibi hissettim. Tanrı! Ne kadar harika bir şey... Hayal ile gerçeğin eşiğinde, coşkuyla titriyordum... Bu gerçekten bir peri masalı değil mi? Ayağa kalktım ve spermin kıçımdan bacaklarıma doğru aktığını fark ettim. Deliği elimle kapattım ve kendimi yıkamak için koştum.

Döndüğümde babam gözleri kapalı yatakta yatıyordu. Sonunda babamı baştan çıkarıp onun kızı olduğum için mutluydum. Babam gülümseyerek sordu:

—Beğendin mi Sashul? —

—Ne düşünüyorsun baba? Tabii ilk defa çok ileri gittin ama çok sevindim. Hala kıçımı yırtmandan korkuyorum. —

—Üzgünüm Sashenka. Annenden sonra kimseyle seks yapmadım. Yeni kızlarla tanıştığımda onu her zaman hatırladım. Beni gerçekten baştan çıkarabilecek tek kişi sensin. Gelecekte daha dikkatli olacağıma söz veriyorum, özellikle de yatakta sana karşı bu kadar agresif olacağımı düşünmediğim için, çünkü beni bu kadar uzun süre sekssiz bırakmayacaksın," diye güldü babam. —Elbette hayır baba. Ama daha az agresif olmayı göreceğiz! Beni her zaman bugünkü gibi aynı tutkuyla götürmeni isterim. Baba... artık senin tek kızın ben miyim? —

—Artık benim tek kadınımsın Sashenka. Sakın beni aldatmayı düşünme! Böyle bir kıçın varken, bir sürü talibin olacağına dair bir his var içimde! —

— Haydi baba! Her zaman sadece senin olmak istedim! —

Bu cümleyle babamın yatağına atladım ve bir kez daha öpüşerek birleştik... Gece boyunca babamı bir kereden fazla emdim ama ona kıçımı vermedim, babam öyle karar verdi, o yüzden deliğe daha fazla zarar vermemek için. S. S.

Artık her sabahımız sevgili babama oral seks yapmakla başlıyordu. Sonra babam bana arkadan sarılırken, öperken ya da överken ben bize kahvaltı hazırladım, ne kadar ev kadını olduğumu söylüyordu. İkimizin de bu kadar kısa sürede gerçek aile rahatlığına kavuşacağını hayal bile edemiyordum. Babam bana sürekli çiçek verirdi, benimle alışverişe giderdi, güzellik salonlarında harcamam için bana çok para verirdi. Babam beni çeşitli özel akşam yemeklerine götürmeyi severdi, bunun için şık elbiseler aldım ve erkekler bu akşamlarda gözlerini benden alamadılar ve babamı kıskandılar. Genellikle bu tür kapalı partilerden sonra babam çılgınca tahrik olur ve bütün geceyi tutkulu okşamalarla geçirirdik. Olya yeni ilişkimizden memnundu ve bize mümkün olan her şekilde destek oldu. Bir gün üçümüz, yaşamaya nasıl devam edeceğim ve genel olarak bunun babam ve benim için nasıl daha iyi olacağı hakkında konuştuk. Sonunda kadınlaştırmaya bir an önce başlamam gerektiğine karar verdik. Olya Teyze beni hormon tedavisi yazan doktora götürdü. Bir süre sonra plastik cerrahiyi, özellikle de cinsiyet değiştirmeyi düşünmeye başladık ancak henüz acele etmemeye karar verdik.

Dans derslerine geldiğimde bütün kızlar şok oldu. Elbette beni tanıdılar, ancak şu anda özellikle hormonal değişikliklerimin arka planında görünür hale gelen harika saç modelim, pahalı manikürüm ve figürümle grup üzerinde büyük bir izlenim bıraktım. Şimdi o kibirli kızlara biraz küçümseyerek baktım. Dans öğretmeni yeni görünüşüme deli oluyordu, sanırım uzun zaman önce içimde her zaman bir kız olduğumu tahmin etmişti. Başka bir gruptan birkaç çocuk bana asılmaya çalıştı, ben de onlarla flört ederek flört ettim, kadınsı yeteneklerimi test ettim. Kabaca söylemek gerekirse, bir orospu olmayı öğreniyordum ama aynı zamanda bir o kadar da açık ve neşeliydim. Profesyonel düzeyde oyunculuk deneyimim olmadığı için dans yarışmasını kazanamadım, ancak ünlü bir tiyatro akademisinin rektörü üzerinde iyi bir izlenim bıraktım. Babama, zorlu giriş sınavlarına rağmen belgelerimi bu akademiye teslim etmesini ve oraya girmeye çalışmasını tavsiye etti. Bu yüzden normal üniversitemden ayrılmaya ve ciddi olarak kabul edilmeye odaklanmaya karar verdim. Geriye kalan tek şey resmi olarak kız olmak için belgelerinizi değiştirmek. Peki bir kariyeriniz, sevdiğiniz bir adam, paranız, manevi huzurunuz varsa başka neye ihtiyacınız var?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post