Victor benden tam olarak yirmi yaş büyüktü ve son derece çekiciydi. Mezun olduktan sonraki ilk yılda sekreter olarak çalıştığım küçük şirketin ofisinin eşiğini ilk geçtiği andan itibaren sürekli onu düşündüm ve her şekilde dikkatini çekmeye çalıştım. Sonunda bir gün (işte burada, artı ne yapacağınızı asla bilemeyeceğiniz giriş seviyesi pozisyonlar!) Potansiyel ortaklarla yapılacak bir toplantıya ona eşlik etmekle görevlendirildim.
Toplantı kısa sürdü ancak başkentin trafik sıkışıklığı hiç de öyle değildi. Victor bir alışkanlık olarak pedalları değiştiriyordu ve ben de onun yanına oturup aklıma gelen her şey hakkında cilveli bir şekilde gevezelik ediyordum. Konuşmayı sürdürdü ama tamamen sakinliğini korudu.
—Burcunuza göre siz kimsiniz? - bana sordu
"Akrep" diye yanıtladım, aynı zamanda göğüs dekoltemin en iyi görülebileceği pozisyonu almaya çalıştım.
—Ah, ben de!
—Bu, bir şekilde benzer olduğumuz anlamına mı geliyor? - Gülümsedim.
"Evet elbette ama Akrep kadınlarıyla Akrep erkekleri arasında büyük bir fark olduğunu biliyorum" dedi.
—Hangisi? — diye sordum başımı yana eğerek.
— Akrep kadınları kocalarını aldatır, ancak Akrep erkekleri eşlerini aldatmaz.
Evet, daha önce hiç bu kadar incelikli bir şekilde reddedilmemiştim. Hatta bir süre sonra karısıyla bizzat tanıştım, birlikte mutlu görünüyorlardı, ben de istifa ettim, Victor'u baştan çıkarma çabalarımdan vazgeçtim ve arkadaş olduk. Ben onun için her türlü organizasyon sorununu çözdüm, o benimle sohbet etti, şakalaştı, bayramlarda beni tebrik etti ve bazen beni metroya bıraktı. Bir akşam, özellikle işimle meşgulken yanıma geldi ve cesaret verici bir şeyler söylemeye başladı ve sonra aniden şunu önerdi: "Sana masaj yapmamı ister misin?" Kafa karışıklığı içinde kabul ettim, sonra erişilemez meslektaşım arkamda durdu ve sert omuzlarımı ustaca yoğurmaya başladı. Güçlü ve aynı zamanda yumuşak elleri vardı, anında yorgunluğu unuttum ve rahatladım. Hatta çok fazla, çünkü bir dakika içinde bacaklarımın arası çoktan ıslanmıştı ve elleri omuzlarımdan göğsüme doğru hareket etse ne kadar harika olurdu düşüncesiyle başım dönüyordu... Ama sonra sözünü kesti. "Teşekkür ederim, bu harika," dedim içtenlikle.
Victor, "Kaslarınız çok gergin" dedi. — Bir saat boyunca iyi ve tam teşekküllü bir masaj yaptırmalısınız.
—Bunu benim için kim yapacak! - İç çektim.
"Eh, uslu durursan belki bir gün ben de yaparım," diye sırıttı.
O zamandan beri, vaat edilen masaj bizim sürekli şakamız haline geldi. Onun için sıradan bir iş problemini çözerken, yarım saat ya da bir saat daha masaj hak ettiğimi söyleyip duruyordu, ben de karşılık olarak güldüm. Ama bir gün bunu tekrar söylediğinde patladım:
— Söz vermeyi bırak, zaten bunu asla yapmayacaksın!
Kıkırdadı ve ofisine gitti. Ve aynı gün birkaç saat sonra bana beklenmedik bir mesaj içeren bir SMS gönderdi: “Evet, haklısın, sözler tutulmalı. Bu akşam masaj için boş musun? "Kesinlikle! — Hâlâ aynı şaka olduğundan emin olarak kaygısızca cevap verdim. - Ne zaman?" Bir süre sonra tekrar aradığında sesi alışılmadık derecede ciddiydi.
— Eğer istersen benimle saat yedide metroda buluş.
—Peki nereye gideceğiz? - Kıkırdadım.
- Peki, nereye... evime.
—Evinize mi? — Artık bunun bir şaka olduğundan tam olarak emin değildim. - Peki... peki ya karınız ve çocuklarınız?
"Gittiler" diye kısaca yanıtladı. — Ancak emin değilseniz unutun.
- Hayır... - Kafam karışmıştı. - Tamam... Sonra yedide.
“ Harika, sonra görüşürüz,” Victor'un sesi normalleşti.
Davetin net doğası açıktı, ancak aylarca süren dostane ilişkilerden sonra hâlâ buna tam olarak inanamadım. Hâlâ şaşkındım, saat yedide arabasına bindim.
—Nasılsın? — Victor her zamanki gülümsemesiyle gayet sakin bir şekilde sordu.
Aklıma gelen ilk şeyi "Evet, az önce sandaletimi yırttım" dedim.
"Ah, peki, şimdi eve döndüğümüzde bunu senin için düzelteceğim," diye söz verdi.
Evine vardık ve ben etrafa bakarken Victor bir yerden yapıştırıcı çıkardı ve uçuşan sandaletimin kayışı üzerinde sihir yapmaya başladı. Sonra soda içtik ve bir konu hakkında sohbet ettik ama bir anda görünüşü değişti.
—Peki? - diye sordu bana doğru eğilerek.
—Ne "ne"? - Kafam karıştı.
"Ne ne?" diye taklit etti Victor. - Çok komiksin.
Sonra beni öptü. Her şey her zamankinden daha hızlı gelişiyordu. erotik hikayeler Öpücüğe sıcak bir şekilde karşılık verdim ve bir dakika sonra o beni çoktan yatak odasına taşıyordu, giderken yazlık elbisemin fermuarıyla uğraşıyordu. Bir süre sonra tamamen çıplaktık. "Vay canına," diye ağzımı kaçırdım. Resmi gömlek ve ceketlerinin altında dövmeler olduğunu bilmiyordum. Kırklı yaşlarında mükemmel bir karın kasına sahip olduğunu bilmiyordum. Ve tabi ki bu kadar büyük bir penise sahip olmasını hiç beklemiyordum. Yirmi üç yıllık hayatımda gördüğüm her şeyden çok daha fazlası. Diz çöktüm ve ağzım ve ellerimle onu okşamaya başladım, diye sessizce inledi Victor. Birkaç saniye sonra çoktan yatakta yatıyordu ve büyük penisini dikkatlice içime soktum. Bu kadar heyecanlanmasaydım muhtemelen canımı acıtabilirdi. Bunu ne kadar hayal ettim! Giderek daha hızlı hareket ediyordum, kalçalarımın zaten ayrı bir hayatı varmış gibi görünüyordu. Victor beni durdurdu, dizlerimin üstüne koydu ve arkamdan tuttu. İnledim ve çığlık attım, kendimi tutamadım, çok güçlü ve çok güzeldi! Ben karnımın üstüne uzandım, o da üstümde yatarak içimde olmaya devam etti. Artık büyük penisinin yalnızca bir kısmını hissediyordum ve duyumlar daha yumuşak ama daha da heyecan vericiydi. Kıvranıp inliyordum, her anın tadını çıkarıyordum, içim giderek daha da gerginleşiyordu... Her şeyi doğru anladı, ayağa kalktı, beni sırtüstü çevirdi ve dilinin birkaç dokunuşuyla beni güçlü bir orgazma ulaştırdı... Ah, korkarım sokağın karşısındaki evde beni duydular! Sonra kıçımı kaldırdı ve sonuna kadar tekrar içime girdi. İnledim, hareketleri giderek keskinleşti, o da inledi, hızla içimden çekildi ve zevkle geldi, midemi ve göğsümü spermle doldurdu...
Birkaç saniye sonra tekrar dostane bir tavırla kıkırdamaya başladık. "Sanırım duşa ihtiyacın var" dedi. Ah evet!
Ancak duşta, kadın kremleri ve bebek şampuanlarıyla dolu kavanozlara dalgın dalgın bakarken ne olduğunu fark ettim. Tam zevk yavaş yavaş pişmanlıkla karışıyordu. Giyinip mutfağa gittiğimde Victor zaten tavada inanılmaz lezzetli bir şeyi ısıtıyordu. Sanki hiçbir şey olmamış gibi, "Biz ayrılmadan önce eşim pişirdi" diye açıkladı. İştahım biraz azaldı.
Sonra benim yeni harika erkeğim diğer yarısıyla telefonda konuştu, sadece birkaç gün sonra geri dönmesinden duyduğu mutluluğu kesinlikle içtenlikle ifade etti ve ben de muhtemelen buraya bir daha gelmeyeceğimi düşünüyordum. Seks şüphesiz hayatımın en iyisiydi. Ancak o zamanlar önümde hâlâ çok şey vardı. Bu arada Victor'a beni metro istasyonunun yakınında bıraktığında sorduğum bir soru bana acı verdi:
— Söylesene, bana ofiste uzun bir masaj seansı sözü verdiğinde ciddi miydin?
"Eh, evet." Hatta bir şekilde kafası karışmış gibi görünüyordu. — Elbette.
Kıkırdadım ve ona bir veda öpücüğü gönderdim.
Masaj seansı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version