Buradaki bazı insanlar neden seksle ilgili sorulardan korkuyorlar ve sapkın olmayan soruları belirtmekte fayda var, örneğin, annemi sikmek istiyorum, erkek kardeşime oral seks yapmak istiyorum veya 50 yaş üstü kadınlardan kim hoşlanıyor... Ve sadece sorular seks hakkında, örneğin en sevdiğiniz pozisyon, bir kızı nasıl heyecanlandıracağınız, parkta seks yapan birine bir kızın sikilmesini istediniz mi?
Buradaki bazı insanlar neden seksle ilgili sorulardan korkuyorlar ve sapkın olmayan soruları belirtmekte fayda var, örneğin, annemi sikmek istiyorum, erkek kardeşime oral seks yapmak istiyorum veya 50 yaş üstü kadınlardan kim hoşlanıyor... Ve sadece sorular seks hakkında, örneğin en [url=viewtopic.php?t=673]sevdiğiniz[/url] pozisyon, bir kızı nasıl heyecanlandıracağınız, parkta seks yapan birine bir kızın sikilmesini istediniz mi?
Neden bir kadının iki seks partneri varsa: biriyle iki kez, diğeriyle altı kez seks yaptıysa - hala bakire olarak kabul ediliyor mu? Seks klasik ve vajinaldi.
Neden bekaretin ancak gece boyunca en az on cinsel ilişkide bulunulması ve erkeğin her seferinde rahim ağzına ulaşması durumunda kaybedilebileceğine inanılıyor?
Bir erkekle seks yapmak için toplandık. Vajinismus hastasıydım - vajina kaslarının güçlü bir spazmı ve ilk yedi cinsel ilişki sırasında adam tam olarak girmedi. Sonra sabah bana tamamen girdiğinde ve...