Hatırlıyor musun tatlım?seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hatırlıyor musun tatlım?

Post by Anonymous »

—Zinaida. Nasılsın? — Anne yatağın yanında duruyordu ve baba koridordaki doktorlara bağırarak hastaları korkutuyordu.

—Tamam. Doktor beni yakında taburcu edeceğini söyledi. “Annemin elini tuttum ve hafifçe gülümsedim; kendini daha iyi hissediyormuş gibi görünüyordu. — Yakında kendi ayaklarım üzerinde duracağım.

Narkotik özelliklere sahip bir bitki zehirinden zehirlenme ve cinsel organlarda hasar teşhisi konuldu. Evet, arkadaşlarımla piknikte tecavüze uğradık. Tolya Amca (hastanenin başhekimi), maddenin cildimde ve midemde bulunduğunu, beyni etkilediğini, benimle talihsiz kulübeye gelen kızın delirdiğini ve üstelik hamile kaldığını söyledi. tecavüzcüden. Bir otobüs durağında battaniyeye sarılı halde bulundu; birisi onun için ambulans çağırdı ama kim olduğu hâlâ bir sır olarak kaldı. Odada yalnız kaldığımda kaçtım.

Bunun kulağa saçma geldiğini biliyorum ama... insan bile olmayan kızlar tarafından tecavüze uğradık... Uyuşturucu yüzünden bu konuda bir şey söyleyemedim, kimse bana inanmadı, hatta beni göndermedi. akıl hastanesine nasıl kaçtığımı anlatamadım, sadece bizi getiren otobüsü ve üzerimde gülen, hırlayan, turuncu yaratığı hatırlıyorum.

- Merak etmeyin, onları bulacağız ve onlar da bu işi sonuna kadar halledecekler, endişelenmeyin! “Tanımadığım bir adamın beni hastaneye getirmesiyle annem paniğe kapıldı. Polisi aradı ve ailem oradan geldi. Annesi kıdemli polis çavuşu, babası ise yüzbaşı.

Şok oldular ve hemen oraya bir ekip gönderdiler ama orası boştu. İnsan yok, kıyafet yok, iz yok.

Babam doktorla konuşmayı bitirdi ve odamıza geldi.

—Zina, nasıl hissediyorsun? — Annem onu ​​omzundan tuttu.

“Tamam,” diye yalan söyledim, başım dönüyor ve iştahım yok, bacaklarım ve karnım ağrıyor. Bunu bilmelerine gerek yok.

Bir ay boyunca ayrı bir odada bu şekilde yattım. Eve döndüğümde babam, başkalarının da yardımıyla onu evde eğitime geçirdi. Annem sosyal çevremi kesinlikle kısıtladı (havlayan erkek ya da kız yoktu). Dışarı çıkmadım, hatta internetten birkaç kişiyle konuştum. En yakın arkadaşım benimle konuşamıyor, babası onu evine götürüyor ve kimsenin yanına yaklaşmasına izin vermiyor. Çocuğu terk etmeye karar verdi.

Bir hafta sonra karın ağrısı olmadan normal bir şekilde yiyip içebiliyordum, iki hafta sonra tekrar dışarı çıkabiliyordum... mağazalara ve sadece bir saatliğine babamın gözetiminde. Uygun değildi ama memnuniyetsizliğimi dile getirmeye cesaret edemedim.

İki ay daha geçti ve Kasım ayıydı bile. Kar yoktu ama akşamlar serinledi. Kız arkadaşlarım beni ziyarete gelmeye başladı, evde oturmak bile alışkanlık haline geldi, dışarı çıktığınızda birinin varlığını ve ürpertisini tüm vücudunuzda hissediyorsunuz. Evde internette gezinmek çok daha keyifli. Sosyal ağlardaki fotoğraflara bakmak rahatlatıcıydı, dersler ve ebeveyn denetimi sizi çılgına çevirebilirdi. Henüz kamera olmaması iyi. Çayımı yudumlamak için bir fincan aldım ama...

—Nerede, çay hep kayboluyor mu? — Kendi şakama güldüm. Ve çaydanlık almak için mutfağa gitti. Aynanın önünden geçerek kendime baktım. Altı ay önceki yansımayla karşılaştırıldığında acınası bir manzara.

Kendime bakmayı bıraktığımdan değil ama makyaj yapamadım, sadece kendim için giyiniyorum. Kapalı ve mütevazı. Çıplak ayağıma eşofman, pembe tişört ve terlik giyiyorum. Parlak kahverengi gözler, açık ten tipi ve makyajın tamamen yokluğu. Omuz hizasında koyu renk saçları, temiz, yıkanmış ama sanki içinden yılanlar girmiş gibi görünüyordu. Koşmak ve diyet yapmak bana sıkı bir kalça kazandırdı, bu da bana eşofmanımın altında görünmeyen güzel bacaklar kazandırdı. Göğüslerim her zaman göze hitap ediyordu ve artık göğüs uçlarım sanki dokunulmak istermiş gibi tişörtümün üzerine çıkmıştı. Çocukken Diana ve ben kimin ellerinin daha büyük olduğunu ölçtük ama anılarımızda başka insanların ellerinin dokunuşunun ortaya çıkması bu durumu kararttı. Acımadan ezdiler, ezdiler, yaladılar, sıktılar, ısırdılar. Bu durum başımı döndürdü ve çeneme kadar gelen keskin şimşek sesi rahatsızlığımı böldü.

Mutfak genişti; ailemin işi nedeniyle yemek yapmayı kendim öğrendim. Çaydanlığa yaklaşarak tekrar boş olduğundan emin oldum. İçini suyla doldurup tıkladım, sıradan bir gün, kafamda kelimeler belirdi, kötü bir his. Bir dakika ocağın başında durup sanki telefon çalıyormuş gibi dinledim. Hayır öyle görünüyordu ama midemdeki his pek hoş değildi. Ne kadar aniden...

Koridordan "Maksimum Hormon - Zetsubou Billy" diye bağırdı, sonuçta bu bir telefondu. Melodiyi değiştirmeye gücüm yetmiyor. Bu babamın aniden yerinde seğirmesine neden oluyor, ben de öyle. Telefonu elime alıp ekrana baktım - "Numara bilinmiyor", kaşımı kaldırdım, sona bastım (ebeveynler veya arkadaşlar aramadan önce SMS yazıyor), çay göndermeleri gerekecek. Ama sonra ev telefonu çaldı, garip. Telefonu aldım:

— Merhaba. Dinliyorum. - kendinden emin görünüyordu. Telefondan gelen yanıtın yanı sıra.

—Tatlımı hatırlıyor musun? — ses soğuktu ve şarkı söyleyen kuşları andırıyordu.

—Bu kim? — sesim korkudan titriyordu, boğazımda bir yumru oluştu.

—Beni hatırladın! - kahkahalar geldi - Hatırlıyor musun içindeki penisimi, nüfuz eden tatlı balımı...

Kapattım. Sanki midemde bir bomba patlamış ve artık içeriden yanıyordu, dizlerim titredi ve beni dik tutmayı bıraktı. Sanki bir darbe almış gibi yere çöktüm ve yere oturdum, gözyaşları yanaklarımı yaktı ve sesim bir fısıltıdan daha sessiz hale geldi. Nefes alın, nefes verin, nefes alın, nefes verin. Telefon tekrar çaldı. Telefonu kaldıracak gücü buldum, her hareket acıyla kısıtlanıyordu, telefona her zamanki gibi tarafsız bir şekilde davrandığımda hiçbir his yoktu - telefon tehditler yayan ve bunları gerçekleştiren gürültülü bir gramofona dönüştü. Elim telefonu tekrar almama uymadı, hoparlörü açmak zorunda kaldım.

—Telefonu tekrar kapatırsanız pişman olursunuz! Duyabiliyor musun? — ses zorlu ve amansızdı; o talihsiz pikniği tekrar tekrar yaşamanıza neden olan otoriter bir kadın sesiydi.

-Evet... ne istiyorsun... - diye sordum kekeleyerek. Alıcıdan bir kıkırdama geliyor.

—Sen bir aptalsın, anlamıyorsun, değil mi? Sen kaçtın. Yakalanan, boyun eğdirilen ve sikilen sen, yemeğimizi aldın ve kaçtın. Ama başarılı girişiminden dolayı seni övüyorum ve şunu söylüyorum: Seni tekrar becermek istiyorum! Tam da seni görmeye gidiyorum.

—Hayır, denemeyin. Polisi arayacağım, tamam mı? Gelmeye cesaret etme... - sesim yine kaybolmaya başladı, boğazımdaki yumru büyüdü ve boğuldu... tıpkı o gül kokulu penisi zorla boğazıma ittikleri zamandaki gibi. Bu açıklamama yanıt olarak kahkahalar yükseldi. Telefonu kapattıktan sonra babamı aramaya başladım... Ulaşılamaz, bu nasıl olur, olamaz. Annemi aradım, cevap vermedi. Şu anda? Kaderin acımasız bir şakası...

Biraz kendime geldikten sonra komşuların kapısını çalmaya karar verdim. Ancak kapının dışındaki bir figür beni durdurdu

—Geldim, aç şunu! - girişteki kızın neşeli hali beni hıçkırık noktasına kadar korkuttu. Acıdan midem kasıldı. Gözetleme deliğinden bakıp inceledim.

Yaklaşık 23-26 yaşlarında bir kız. Çarpıcı omuz hizasında kırmızı bukleler ortaya çıkaran örgü başlığıyla. Göğüsler büyüktü, siyah kışlık ceket bile onları bir şekilde vurgulamaktan kendini alamadı, üç numaradan daha az değil. Neredeyse anında görüş alanına girdiler. Kızın elleri arkasındaydı, bir yandan diğer yana sallanıyordu. Etkileyici, parlak yeşil gözleri büyüledi ve sıcaklıkla kuşatıldı. Nefes almak kolaylaştı, boğazımdaki düğüm kayboldu, daha az korkutucu hale geldi. Güvenlik hissi bana nerede olduğumu, başıma neler geldiğini unutturdu. Elim kapı koluna uzanmaya başladı...

Sonra elektrik şoku aldım... o kadar mıydı? Telkin? Hipnoz? Gözetleme deliğinden bakmamak için aniden doğruldum ve anahtarı alıp alt kilitle kilitledim. Takıldı, çevirin - bir, iki, bitti! Sonra aklıma korkunç bir düşünce geldi, üst kilidi çevirdim ve ikisi de açıktı. Ve kaburgalarıma yumruk attılar. Korku beni felç etti, soğuk bacaklarımı zayıflattı. Beden bir yaprak gibi sallanıyordu. Ön kapı kilitli değildi, bu kızın sadece kapı kolunu indirmesi yeterliydi ve içeri girecekti... Hayır, istemiyorum, istemiyorum, istemiyorum.

Bir dakika sonra korku geçmeye başladı. Bir şeyler değişti, gözetleme deliğinden baktım ve sahanlığın boş olduğunu gördüm. Gitti mi yoksa bekliyor mu?

Bütün bu deneyimler sonucunda terden sırılsıklam oldum, kıyafetlerim rahatsız edici bir şekilde vücuduma yapıştı ve kaşınmama neden oldu. Telefonu aldım ve her yerde ulaşılamayan polisi ve yakın arkadaşlarımı aramaya başladım. Dakikalar geçti ve hiçbir şey olmadı - bu onun gittiği anlamına geliyor. Titriyordum ve cep telefonumu yanıma alıp yıkamaya karar verdim. Banyonun kapısını açıp hızla soyunup duşa girdim. Su beni hızla kendime getirdi, soğuktu ama canlandırıcıydı. İşimi bitirdikten sonra kendimi bir havluya sardım ve koridora çıktım; hafif bir soğuk kokusu vardı. Odama girip pencereyi kapattım. Altıncı kat, pencerenin güvenli bir şekilde tamamen açılmasını mümkün kıldı. Dolabı açınca beni ondan uzaklaştırdılar.

- Ne?... - Gözlerimi açtım ve sadece turuncu bir kadının avucunu gördüm. Sonra keskin bir tokatın verdiği acı. Güçlü eller beni omuzlarımdan tutup yatağa fırlattı. Çığlık atmaya başladım, turuncu tenli çıplak bir kız (kız?) bana bakıyordu. Yanaklarındaki yara izlerinin ağzının bir uzantısı olduğu ortaya çıktı, dudakları sıkıştırılmıştı, gözleri öfkeyle yeşil parlıyordu ve bacaklarının arasında dik, büyük ve kırmızı bir penis vardı. Yaklaşık 3 ay önce kulübede bana tecavüz eden kişi bana bakıyordu. Yüzü öfkeden çarpıktı. Üstüne eğilerek havluyu üzerimden çekti (üstümde başka hiçbir şey yoktu) ve yüzüme vurmaya başladı.

—Seni aptal kaltak! Benim için kapıyı açması kime söylendi? Bir hayvan gibi eğitilmen gerekmez mi? - her cümleye yüze atılan bir tokat eşlik ediyordu. Sonunda uzun dilini dışarı çıkardı ve parmaklarının üzerinde salyalar akıttı, parmakları aniden bacaklarımın arasında kayboldu. — Şimdi seni evine göndereceğim!

—Hayır, istemiyorum. İmdat... - çığlıklarım yüzüme atılan bir tokatla yarıda kesildi. Uzaylı bir şeyin içime girdiğini ve beni dokunuşa tepki vermeye zorladığını hissederek mücadele etmeye başladım. Karnıma vurduktan sonra yüzüme ters bir tokat attı ve bu da başımı döndürdü. Her şey tekerrür ediyor.

Adımı taşıyan misafir bacaklarımı açarak beni kendisine doğru bastırdı ve eliyle penisi deliğe getirdi. Penisin tamamı bana doğru itildiğinde çığlık atarak boğuldum. Rahme kadar ulaştı, beyne saplanan iğnelerin verdiği acı. Sonra bana hiç merhamet göstermeden çılgınca ve çılgınca hareket etmeye başladı, beni özgür bir fahişe + bakire gibi sikmeye başladı. Çığlık attım ama umursamadı, beni dizlerimin altına aldı ve bacaklarımı ayırdı. Dilinden yapışkan bir şey damlıyordu, beni ve sahibini lekeliyordu. Birkaç sürtünmeden sonra inlemeye başladım, bunu bastırmaya çalıştım, futanari duymasın diye avucumla ağzımı kapattım ama...

—Peki beğendin mi? Şimdi... açık... neden... beni... içeri... sokmadın. Daha çok seviyorsun! “Sanki büyük bir açıklama yapmış gibi güldü. Ve beni yatağa doğru çevirdi, alnıyla alnıma bastırdı ve kıçıma tokat attı. Eğildim ve ona rahat bir pozisyon verdim. Daha da yüksek sesle gülerek ona yaslandı ve her hamlede daha da derinlere indi. Amım acıdan ağrıyordu, yağlama zaten gelişmişti ama ağrı hala azalmadı. Özgürleşmek istedim ama bedenim buna teslim olmaya, seksin, oyuncak bebek gibi alınmanın ve istediğim gibi kullanılmanın zevkini yaşamaya başladı.

Futanari doyasıya eğlendi, zevkle çığlık attı. Bir eliyle kıçıma şaplak attı, diğer eliyle saçlarımdan tutarak beni yatağa bastırdı. Çok geçmeden hızlanmaya başladı, sesi kükremeye dönüştü. Saçlarını daha da sıkı tutarak son bir hamleyle penisinin ucu rahmi deldi. Acı ve coşkudan seğirmeye başladım, penisi içime sıcak bir şey fırlattı, içimi sıcaklıkla ve garip bir duyguyla doldurdu, itaat etmemi istedi. Kötü mutant beni tamamen ele geçirdi. Bu aylar boyunca ne kadar da korktum.

- Hayır, hayır, hayır... - Karnımı tuttum, sperm benden aktı, beni yaktı, tecavüzcü benden uzaklaştı ve sallanarak bacaklarını açarak bir sandalyeye çöktü. — Hamile kalmak istemiyorum...

- Kapa çeneni, sana sormayı unuttular! Buraya gel ve seni öldürmeden önce metresini yala.

Ağlayarak yanına gittim ve diz çöktüm, bana köleymişim gibi baktı. Önümde sperm ve akıntıyla kaplı bir penis kokusu vardı. Yaşamak istiyordum ve bu yüzden onun affedeceği bir şey yapmam gerekiyordu. Tohumu benden sızmaya devam ederek ayaklarımı ve halıyı lekeledi.

- İyi kız, - beni başımın arkasından tutarak sikini sonuna kadar itti, boğazıma çarptı ve geri kalanını dışarı fırlattı, boğulmamak için yutmak zorunda kaldım. Bu an aklıma bunu daha önce nasıl yaptığımın fotoğraflarını getirdi. Kafamı kaldırdığında boğazımı temizledim. Hala ereksiyon halindeki penisi ellerimle alıp emmeye başladım. Dilimin ucunu kavrayarak gözlerimi kapattım. Bana bir ürün ya da satın alınan bir oyuncak gibi değer veriliyordu. Bu da gözyaşlarımın yanaklarımdan aşağı akmasına neden oldu.

-Ve şimdi küçük enayi, beni dikkatlice dinle, hayatının nasıl ilerleyeceği buna bağlı. Apaçık? "Sikini ağzımda tutarak başımı salladım. Tadı elma gibiydi. - İyi. Artık senin metresinim ve sen de benim kadınımsın. Eğer şanslıysan seni bir rahim, bir anlamda bebek yapacağım. Belki bizim için cisimsizsen ama senden hoşlanmam şartıyla seni bir orospu yapacağım. Ama eğer şanssızsan seni ve aileni yerim. Hımmm, işte bu. Hamile arkadaşınız zaten bize kim olduğumuzu sordu, ben de size cevap veriyorum. Biz elfleriz. Gerçek olanlar. Evrimin zirvesi, eski çağlardan beri ana besin olarak insanı yiyor. Ve minyatür yaratmak için kızları siktiler. Benim adım Tuneya Kam Zürller, dilinizde “Kırmızı Akşamın Yaprakları” olarak tercüme edilir. Her şeyi anlıyor musun? - Cevap olarak tekrar başımı salladım. Gözlerine baktığımda çok korkunç bir yansıma gördüm. Kesinlikle yeşildi, yalnızca gözbebeği bir grup küçük ateş böceği gibi parlıyordu.

—Tamam! - Beni iterek koridora doğru yürüdü. — Bornoz veya tişört giymenizi öneririm; iç çamaşırı sevmiyorum. Bu arada, seninle yaşayacağım, bu yüzden daha fazla bitki satın al.

Üzerime uzun bir tişört giydim ve onu takip ettim: "Bunu aileme nasıl açıklayacağım?" - yanıt olarak mutfaktan bir ses geldi - umurumda değil!

Mutfağa doğru yürürken başka bir yüze baktım. Elf, kapının arkasındaki gözetleme deliğinden baktığım şekli aldı. Kıyafetler bile yerli yerinde. Bir illüzyon diye düşündüm.

—Odama nasıl girdin? — anlaşılmaz bir sıvının bulunduğu kupadan başını kaldırmadan cevap verdi.

—Soruyu farklı sor yoksa yüzüne tokat yiyeceksin. Parmaklarımı sıkıp kendi sesimle şunu söyledim:

—Odaya nasıl girdiniz hanımefendi? - Kendimi hasta hissetmeye başladım.

- Pencereden aptal, altıncı katın benim için bir engel değil. Seni becerdiğim kadar kolay bir şekilde içeri girdim. — Başım öne eğilerek biraz çay içmeye karar verdim (iştahımı muhtemelen sonsuza kadar kaybettim), bir poşet çıkarıp çaydanlığa uzandım ve bana deli gibi bakan Hanımımı fark ettim.

—Bu nedir? - parmağını bardağa soktu.

— Siyah çay, sorun ne? — Elf cevap vermek yerine bardağı elimden kaptı ve pencereden dışarı attı, ardından da torbaların olduğu paket. Sonra arkasını döndü ve onu duvara yaslayarak yaklaştı.

—Çay fincandan ayrı olarak demlenir ve dikkat ve zaman gerektirir; atalarınızdan bir tane satın almalarını isteyin. Yoksa çay içmeyeceksin! - bu bir tepki, kahve hakkında hiç soru sormamak daha iyi.

Annemle babamın akşam dönmesi gerekiyordu, onlara her şeyi nasıl açıklayacağımı bilmiyordum. Odaya döndüğümde düşüncelerimi gözden geçirdim. Köle olmayacağım, köle olmayacağım, erkek olmayacağım, kız olmayacağım, herhangi bir türden hermafrodit olmayacağım. Koridora doğru yürüyüp babamın ofisine gittim, dolapta ödül tabancası aradım ama hiçbir şey başaramadım. Bir taburede ayakta durarak av tüfeğini çıkardı ve mermi aradı. Onu buldu, yükledi ve kapıya döndü. Nasıl...

—Ne yapıyorsun? — Elf yine çıplak olarak kapının önünde durdu, çerçeveye yaslandı.

—Ben... seni dışarı gönderiyorum! - Silahı ona doğrultarak son kelimeyi bağırdım.

Kulağının bir ucundan diğerine uzanan diş sırasını göstererek gülümsedi. Yüzü kadınsıydı. Pürüzsüz, sakin, yara izi veya leke olmadan, yalnızca dudakların köşelerindeki dövme gibi çizgiler resmi bozdu. Ama gülümsediğinde korku filmlerindeki bir canavara benziyordu. Şeytani sırıtma seni ürpertti.

— Ay-ay-ay, kaltağa hareket özgürlüğü verildi ve sonuç bu. Aptal, kurşunlar beni öldürmez ama sen pişman olacaksın. - sonra yanıma gelip namluyu alnıma dayadı. -Yapalım şunu, sen vur, ben ölürsem özgürsün ama sağ kalırsam seni aynı silahla döver, tecavüz eder, kız arkadaşlarımın yanına gönderirim,

benden bile daha az merhametli.

Sözleri korkutucu ama bakışları büyüleyici ve itaat istiyor; zihnim ise özgürlük ve intikam istiyor. Tetiği çektiğimde çığlık attım ama çektiğim için değil, hiçbir şey olmadığı için. Elf tekrar güldü.

- Aptal! - Silahı zayıflamış parmaklarımdan kaptı, dipçikle karnıma vurdu, bacaklarım güçsüzleşti ve işkencecimin önünde yeniden dizlerimin üstüne çöktüm. "Sen duşta su sıçratırken benim daireyi aramayacağıma gerçekten mi karar verdin?" Mermileri maketlerle değiştirdim, sadece görünüm ve ağırlık gerçek olanlarla aynı. Ama şimdi... - beni duvara yasladı ve tam olarak olmasa da sözünü yerine getirmeye başladı.

2 saat boyunca yerde yattım. Hareket edemiyordu, beni dövdükten sonra (beni dikkatlice dövdü, sadece yüzüme tokat attı) tekrar stres atmaya karar verdi. Tişörtümü çıkardıktan sonra göğsümü yumuşak bir yastık gibi yoğurmaya başladı. Sonra ona sırtını dönerek kalçalarımı yaydı. Anüsümün hemen önünde keskin, yapışkan ve sıcak bir şeyin dokunuşunu hissettim. Sonra güçlü bir ileri hamle yaptı ve siki üsse kadar içimdeydi.

—AAAAAA—Deli gibi çığlık attım, sesimi kaybettim, kurtulmaya ya da onu dışarı itmeye çalıştım ama elf ellerimi büktü ve işe koyuldu. Titremeler acı vericiydi, zevk vermiyordu. İlk defa kıçımdan sikiliyordum. Acı içinde çığlık attım ve ağladım ve çok geçmeden bağışlanma ve merhamet diledim ama canavar beni ısrarla kazığa çekmeye devam ederek anüsümü genişletti. Defalarca vahşice, acımasızca, zalimce bıçaklandım. Tuneya, reddedemediğim dar anüsümü hırlayıp övmeye başladı. Birkaç sürtünmeden sonra içeri girdi. Onu keskin bir şekilde çıkararak bana daha da fazla acı verdi. Üzerinde kan ve akıntı bulunan penisine kısa bir süre baktıktan sonra kendimden geçtim.

Aklıma gelmek zor oldu, kalkmaya çalıştım. Her şey acıyor, bacaklar, popo, tüm vücut. Odasına girip yatağa uzandı, yanakları gözyaşlarından ıslanmıştı. Bacaklarda kan ve sperm çizimleri var. Üzgünüm görüş. Koridordan gelen bir ses beni gerçekliğe döndürdü.

—Zinochka, kızım, evdeyiz! - Annemin sesi. Panik ve korku diğer her şeyi aklımdan silip süpürdü.

—Zin, neredesin? - Babam onunla birlikte. Kabus üstüne kabus.

— Merhaba, evdeyim. Kendimi bir battaniyeye sardım, duvara yaslandım ve ailemle buluşmak için dışarı çıktım.

—Sizi uyandırdık, kusura bakmayın. - Babam gülümsedi ve annemin botlarını çıkarmasına yardım etti. Gülümsedim.

— Merhaba! - mutfağın arkasından duyuldu. Korku içinde kapıya yan tarafa baktım ve oradan sanki hiçbir şey olmamış gibi kazak ve kot pantolon giyen bir kız çıktı. Tatlı bir şekilde gülümsedi ve masum bir kuzu yanılsamasını yarattı. — Ben Tanya, kızınızın arkadaşıyım.

—Vay canına! Nerelisin Garip bir aksanınız var. "Annemin işitmesi iyiydi." Bu da "Tanya"yı gerginleştirdi.

— Uzun yıllar Almanya'dan burada yaşadım ve 6 yıl önce akrabalarımın yanında yaşamak için Berlin'e taşındım, o bana geldiğinden beri onun benimle yaşamasına karar verdim. Sakıncası var mı?

- Hayır - annem hemen cevap verdi, babam sadece omuz silkti, saatine baktı, annemi öptü ve gece vardiyası için kapıdan dışarı çıktı.

Başımı salladım ve tüm bunların sadece bir rüya olması için gereksiz bir dua ederek yatağıma gittim. Yatakta uyuyakaldım. Ondan önce sanki omuzlarımdan bir yük kalkmış gibiydi. Birinin göğsüme dokunmasıyla uyandım. - Git kendini yıka. - kulaktan duyuldu. Elfin sert bakışları altında tembelce kalktım, koridora çıktım, çıplak banyoya girdim ve su çekmeye başladım, umarım annem hiçbir şeyden şüphelenmemiştir. Onu bacaklarının arasında siki olan çılgın bir kaltağa kaptırmak istemiyorum. Kapı tıklatıldı ve yine bir üyenin yanımda süründüğünü hissettim. Futanaryan'ın parmakları beni kolayca ve kısıtlamadan okşadı.

—Neden sessizsin? Ödül olarak alınmayı mı seversiniz yoksa zevk almayı mı seversiniz? Ha? Şimdi kontrol edelim. — Biraz bekledikten sonra amımın yakınında parmaklar hissettim. Dikkatlice dudaklarının üzerinde hareket ederek onları okşadılar. Öne doğru eğilen elf yüzümü yarım tur ona doğru çevirdi ve dilini çıkardı. Üzerinde sanki bal içmek istermişsiniz gibi kalın bir şeyin damlaları vardı.

Yaladığımda meyvenin tadını hissettim, bu bal tatlıydı. Ağzımı açtım ve dil bana nüfuz ederek onu uzattı ve boğazımın daha derinlerine nüfuz etmeye başladı. Anı yakaladı ve yapışkan sıvıyı emerek onu emmeye başladı. Beynimi sarhoş etti ve bana çok özlediğim sıcaklığı verdi. Daha sonra bu sıvının ek bir özelliğini daha keşfettim.

Bacaklarımın arasında bir kaşıntı oluştu, daha sıcak ve daha hoş bir hal aldı. Tuneya'nın parmakları derinlere girip bana içeriden dokundu, klitorisimi büktü, daha da tahrik oldum. Ancak bundan sonra her şey kesintiye uğradı. Elf doğrularak beni kıçımdan tuttu ve izin isteyerek aletimi delikler boyunca hareket ettirmeye başladı.

- Peki neden sessizsin? “Kıkırdadı, ses tonunda bariz bir sadizm vardı. Su dolmaya başlamıştı ama musluğu kapatmak için hareket bile edemiyordum.

-I... Ben... - kelimeler başarısız oldu. “Sizin aletinizi istiyorum hanımım! “- bir fısıltı taşıyor. Kaşıntı giderek yoğunlaştı, sıcak kukan beni heyecanlandırdı, kafamda kaba resimler çizdi. Bacaklarım çöküyordu ve amım daha fazlasını istiyordu. Nedenim de, gururumun kalıntıları gibi, beni terk etmekti. Beni fiziksel olarak değil zihinsel olarak kırmak istiyordu. İnlemeye, inlemeye başladım, balı uyuşturucu gibi beni kırdı ve teslimiyet istedi. Vücut seks istiyordu ve bu arzusunu mide ağrısıyla ifade ediyordu.

- Ben... senin aletini... istiyorum, hanımefendi. - Bunu söyledikten sonra arzu edilen penisi içimde hissettim, artık beni yırtmadı, nazikçe okşadı ve içeri doğru hareket etti, vajinamın duvarları onu sıktı ve karşılığında zevk aldı. Daha fazlasını istedim ve inlemeye başladım. Annemin duymasından korkarak elimle ağzımı kapattım. Penisimi bir anlığına dışarı çıkarıp beni ters çevirdiler ve çamaşır makinesinin üzerine oturttular. Beni sikerken metresi gülümsedi ve sıcak bir nefes aldı. Saçlarının arasından yapraklar çıkıyordu. Ne egzotik geldi? Arzular beni yönlendiriyordu, içimde kaynayıp daha fazlasını talep ediyorlardı. İki kere düşünmeden (ya da belki hiç düşünmeden), onu öptüm ve bacaklarımı arkadan ona doladım. Penisi içeri girdi ve ben daha sıcak ve daha büyük oldum. Elf beni kıçımdan tutarak kolayca kaldırdı ve indirdi, beni istediği gibi yaptı ve ben de bundan hoşlandım, penis içime girdi ve beni bastırdı, orgazm akıntıları beni sarstı. Biraz daha ve cennete gideceğim. Daha hızlı hareket etti ve bana çarptı. Oda homurtu ve çıtırtı sesleriyle doldu. Hız artıyordu ve yakında bitecekti. Zirve yaklaşıyordu ve gözlerimi kapattım. Elf sessiz bir çığlıkla rahmime girdi. Ürperdim ve onun kollarında gevşedim. Ayaklarımla yeri hissetmeye çalıştım, musluğu kapatmak için eğildim ve kıçıma bir tokat yedim... Küvetin içindeki su dolmuş, taşmak üzereydi. Tam zamanında...

Banyodan sonra elf ve ben odaya gittik. Karışık hislerim vardı ve bunun suçunu uyuşturucu içeren balına bağladım. Sonunda yatağın üzerine düştüm ve tamamen bayıldım. Ve bayan bir yere gitti...

Sabah uyandım ve vücudumun her yerinde ağrı hissettim, sanki bir partiden sonraymış gibi başım ağrıyordu ve düzgün düşünemiyordum. Külotumu ve tişörtümü giyip mutfağa gittim. Gördüklerim karşısında gözlerim iki katına çıktı.

Elf bacakları yanlara açılmış olarak oturuyordu. Ve aralarında tatlı tatlı inleyen annem ona çıplak dizlerinin üzerinde oral seks yaptı.

—Ah, Zinulya uyandı. Annenin önceki orospu grubumdan çıkacağını kim bilebilirdi, ne büyük bir sürpriz. Seni övüyorum Sveta, harika bir kızın var.

—Teşekkür ederiz hanımefendi, Tuneya Kam Zurller. Seni çok özledim. - annem sesinde neşeyle ona baktı ve beni şoka soktu. - beni tohumunla sulayacaksın, değil mi?

—Dikkatinizi dağıtmayın! - dedi futan ve annem sikini boğazıyla sikmeye başladı.

Kendimi duvara yasladım, ağzımı kapattım, gözyaşları yine yanaklarımı yaktı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post