Annemin hatasıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Annemin hatası

Post by Anonymous »

Bu benim hikayem, bu sabah başladı. Hayatımın çöküşünün hikayesi. Görünüşe göre yaşayacak fazla zamanım kalmamıştı ve bazı nedenlerden dolayı böyle benzersiz bir iz bırakmak istedim.

Birkaç saat geriye gidelim: Yerel marketteki çip vitrinine bakıyorum, hoparlörlerden mide bulandırıcı bir pop şarkısı yükseliyor ve çevremdeki insanlar işleri hakkında sohbet ediyor. Son olaylar eski bir film gibi kafamda tekrar tekrar canlanıyor. Olan biteni algılamak önemli değil. Bazen mide bulantısı atakları yaşıyorum, boğazım uzun süredir kuru, ciğerlerimde yeterince normal hava yok. Aniden yanımdan geçen yaşlı bir kadının arabası bana çarptı, bir özür mırıldandım ve hemen şekerlerle tezgahın arkasına çekildim. Biraz daha fazla ve güvenlik benimle ilgilenecek, kesinlikle eksik olduğum şey bu. Gitme zamanı. Kahve aldıktan sonra mağazadan çıkıyorum. Sokağın serinliğini içime çekiyorum: akşam, delici rüzgar, kurşuni bulutlar, her şey ruh halime uyuyor. Ana caddedeki kalabalık insan, araba ve reklam tabelaları beni içine çekiyor, bütün görünümü hayatın tasasız olması gerektiğini çağrıştırıyor.

"Keşke onlardan biriyle ticaret yapabilseydim" diye aklımdan geçti. Kendimi akışa teslim ederek, içinde bulduğum karmaşayı düşünerek rastgele bir yöne doğru yürüdüm. Nereye gittiğimi fark etmeden aniden evime çok yakın olduğumu fark ettim. Sonra bana her şeyi düzeltmek için çok geç değilmiş gibi geldi. Sadece mantıklı bir bahane bulmanız gerekiyor, suçu aptal arkadaşlarınıza atıyorsunuz. Ayağa kalkıp kahvemi bitirdim ama aklıma hiçbir şey gelmedi; becerikliliğim beni en ciddi anda terk etmeye karar verdi. Cesaretimi toplayıp girişe giriyorum, kalkıyorum ve anahtarı deliğe sokuyorum. Koridor karanlık, bana öyle geliyor ki evde kimse yok, gerçi öyle olmadığını biliyorum. Bir kez daha paniğe kapıldım. Titreyen bacaklarımla topallayarak annemin odasına gidiyorum ve içine bakıyorum. Halen kelepçeli ve ağzı tıkanmış halde radyatörün önünde oturuyor. Açık kapıdan bir ışık şeridi gören anne histeriye kapılır ve inler. Ne dersen de, durum karmaşık.

Daha önce de belirttiğimiz gibi her şey bu sabah başladı. Geriye dönüp baktığımda annemle çok uzun zamandır bıçak sırtında olduğumuzu söyleyebilirim. Sanırım ona her zaman yük oldum. Babam ben sekiz yaşındayken bizi terk etti. Hatırladığım kadarıyla annem benimle hiçbir zaman çok fazla ilgilenmedi, sadece minimum düzeyde ilgilendi. Bazen birlikte oynardık, bazen sinemaya ya da sirke giderdik ama onu gerçek bir arkadaş olarak görmüyordum. Ailemizde mali sorun yoktu; annem bir şirkette iyi bir pozisyonda bulunuyor. Birkaç yıl önce ilişkimiz yabancılaşmadan düşmanlığa dönüştü. Pek çok nedeni vardı: Akademik performansımı beğenmiyordu, sınavlar yaklaşıyordu, arkadaşlarımdı, hayata karşı tavrımdı, onun katı kuralları ve kontrolü bendeydi ve aynı zamanda onun sürekli sevgilileri de vardı. biri benimle arkadaş olmaya çalıştı. Kimse çifte standarttan hoşlanmaz. Bu sabah hayatımın bu biraz ölçülü ritmini mahvetti. Annem uyuşturucumu buldu. Uyuşturucu bağımlısı mıyım bilmiyorum, yaklaşık altı aydır kullanıyorum, hiç bırakmayı denemedim ama oldukça uzun aralıklarla yaptım ve herhangi bir yoksunluk belirtisi hissetmedim. Dişlerimi fırçalarken aniden kapı açıldı ve annemin çığlığıyla sağır oldum. İlk başta elinde bir torba ot görene kadar ne olduğunu anlamadım. İçerideki her şey küçüldü, düşüncelerim karıştı, ona baktım ama duyamadım. Geceleri seviştiği bir hödük olan sevgilisini beni hastaneye götürmek için arayacağını anlamak benim için zordu.

Telefona gittiğinde harekete geçmem gerektiğini fark ettim. Bunu yapmamasını istedim, hatta yalvardım, beni dinlemeye ikna ettim, bağırmaya çalıştım ama hepsi boşuna. Artık onun numarasını çoktan çevirmiştir. “Haydi,” diye düşündüm, “hayatının bu kadar kolay mahvolmasına izin vermeyeceksin.” Tek hareketle telefonu elime alıp aramayı kapattım. Aklım başıma gelmeye fırsat bulamadan üzerime bir dizi darbe ve taciz yağdı.

—Kendine ne yapma izni veriyorsun, kaltak? Fahişe. Sana harcadığım yılların karşılığını böyle mi ödüyorsun? Al şunu pislik.

Onu döndürmek zor olmadı, bunu yaptığım anda öfkeyle çığlık atmaya başladı. Elimdeki şeylerle ağzını kapattım ve komşulardan hiçbirinin bir şey duymaması için kendi kendime dua ettim. Yapacak bir şey yoktu, onu radyatöre zincirledim ve zayıf bacaklarla daireden çıktım. İşte böyleydi.

Annemin karşısına oturdum, nefret dolu bir bakışla karşılaştım ve ona bunun ne kadar büyük bir hata olduğunu anlatmaya başladım.

—Anne, bunu bir arkadaşımdan saklamak için aldım, sadece ona yardım etmeye çalışıyordum. Aslında kendim kullanmıyorum. Beni bağışlayın, lütfen bunu unutalım.

Bu sözlerle, mazeretlerimin bir etkisi olup olmadığını merak ederek ağzındaki tıkacı çektim. Ne yazık ki hayır. Üzerime tehditler ve küfürler yağdı.

—Senden nefret ediyorum! Artık bir oğlum yok! Senin hapiste çürümen için her şeyi yapacağım kaltak.

Nefret tüm bilincini doldurdu, durumu hiç anlamadı ve beni daha çok incitmeye çalıştı. erotik hikayeleri onun yanındaki halıya çöktüm, içinde sadece boşluk vardı. "Ah kahretsin" - kafamın içinde dönüyordu. Hiçbir şey düşünmek istemedim, sadece yatağa gittim, kendimi unuttum, unutulmaya gittim. "Bu nasıl olabilir?" — Bu soruyu cevaplamaya çalışmadan defalarca tekrarladım. Annemin çığlığıyla daldığım hayallerden uyandım.

- Neden uzanıyorsun küçük kaltak? Hadi siktir, çöz beni.

Hızla ayağa fırladım ve tıkacı yerine koydum. "Asıl mesele komşuların duymaması" diye aklımdan geçti. Odadan çıktı, balkonda durdu ve şimdi ne yapacağını düşündü. Korkuya hoş bir melankoli eklendi; kendimi bir kitaptaki, saçma bir ölümle ilgili başka bir hikayedeki bir karakter gibi hissettim. Müzik istedim, bohren & der club оf mountain, doğru atmosferi yaratın. Annem opera dinlemeyi severdi ve akıllı gibi davranırdı, ben de kendime bazı plaklar satın aldım. Özgürlük hissi zihnimi ele geçirdi. Şu andan itibaren serbest düşüş halindeyim. Hayatım çökmeye doğru gidiyor ve hiçbir şeyi düzeltemiyorum, en fazla birkaç gün erteleyebilirim. Şarabı açtı ve kendine bir bardak doldurdu. Birkaç gün sonra annemi işyerinde özleyecekler, bir hafta sonra onu aramaya başlayacaklar, er ya da geç arkadaşları polise başvuracak ve daireyi arayacaklar. Ne düşünürsen düşün, benim için iyi bir şey parlamayacak. Öleceğinizi bilseydiniz önümüzdeki birkaç günü nasıl geçirirdiniz? Bu banal soru aniden mantıklı geldi. Kesinlikle her şeyi karşılayabilirim. Polis gelip kapıyı kırmaya başladığında çatıdan atlayacağım. Öncelikle acımı bu kaltaktan çıkarmaya karar verdim, şimdi içimi nefret doldurdu.

Odaya döndüm ve annemin karşısına oturdum. Debelenmeye başladı ve bana onu derhal serbest bırakmam gerektiğini işaret etti. Bir an bunu gerçekten yapmalı mıyım diye düşündüm. Ama aniden dramatik sonucum benim için sefil, gri bir hayat yaşama ihtimalinden çok daha çekici hale geldi. Henüz hiçbir şeyden şüphelenmiyor, onu bıraktığımda acısını benden nasıl çıkaracağını düşünüyor. Güç duygusu beni sarhoş ediyordu. Yüzü çenesinden tuttum ve zorla bana doğru çevirdim, gözleri korkuyla büyüdü ve tutsağımın güzelliğine hayran kaldım. Doğru özelliklere sahipti, genel olarak çok çekiciydi ve erkekler arasındaki popülaritesinin nedeni de buydu. Hacimli dudaklar, sevimli burun, her zamanki gibi onun görünüşünü kelimelerle anlatamayız. En azından yapamam, bir dizi basmakalıp söz ortaya çıkıyor: büyük göğüsler, ince vücut, uzun bacaklar. Annem beni 18 yaşında doğurdu ve çocukluğundan beri gerçek bir fahişeydi. Nasıl harekete geçeceğimi düşünüyordum, tek hareketle onu sersemletmek, şok etmek istedim.

Beklentiyle donup kaldım, harikaydı. Her şeyin bu şekilde ortaya çıktığı için kadere bile teşekkür ettim. Vahşi bir arzuya yenik düştüm. Ne kadar ironik, bekaretimi anneme kaptırmak zorunda kaldım. Kendimi kontrol edemediğim için elimi kazağının altına soktum ve göğüslerini sıktım. İçimi bir mutluluk dalgası kapladı ve annem sarsılmaya ve inlemeye başladı. Yüzüne yaslandım, dudaklarını öptüm, yaladım, yanaklarını, gözlerini, ancak o zaman ağladığını fark ettim. Kokusunu içime çekerek göğüslerini yoğurdum. Bacaklarının üzerine oturdu ve tüm vücudunu ona yasladı. Her zaman kollarımda uyuyabileceğim bir arkadaşımın hayalini kurardım. Annemin içinde erimek, onunla bir olmak istedim. Kulaklarını ısırdım, saçlarını ovuşturdum ve vücudunu okşadım. Daha sonra diğer elini ceketinin altına sokup ona eziyet etmeye başladı. Sutyeninin kopçasını çözdü, çıkardı ve ceketini çıkarmamaya karar verdi. Onunla çok daha güzel şeyler yapabileceğimi hatırladığımda yaklaşık on dakika kadar onunla bu şekilde oynadım. O anda annem tekrar tekrar hıçkırarak titriyordu.

Sadece kaderim mahvolmadı. Bir sonraki inlemelere ve beni tekmeleme girişimlerine aldırış etmeden kot pantolonunun düğmelerini çözdüm ve onları çıkarmaya başladım. Heyecan o kadar güçlüydü ki bu anı çok net hatırlamıyorum. Başlangıç ​​olarak elimi zaten ıslak olan külotumun altına koydum. Pubis sorunsuz bir şekilde tıraş edilir. Masaj yaparak inlemesini sağladım. Bedenlerimiz ne kadar şekillendirilebilir: beni mahveden de bu. Külotumu çıkardım, ceketimi göğsümü açığa çıkaracak şekilde kaldırdım ve soyundum. Annem gözlerini kapatıp ağlamaya devam etti. Onu kendine doğru çekti, penisini annemin amına soktu ve inanılmaz duygular yaşadı. Yavaş yavaş onu, kendi annemi sikmeye başladım. Bir elimle saçlarımı tutup diğer elimle göğsümü yoğurdum. Defalarca onun içine girdim, vücuduma hoş bir his yayıldı, yaşanan tüm olayları unuttum ve sadece susturucu ritme geçtim. Direkt onun üzerine geldi, kendini korumanın bir anlamı yoktu, göğüslerini bırakmadan yere düştü. Ben de sarılarak uyuyakaldım.

O zamandan bu yana iki saat geçti, annemi birkaç kez daha kucağıma aldım ve hayatımın geri kalanını böyle geçirmeyi planlıyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post