Gezegen Maanaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Gezegen Maana

Post by Anonymous »

Başka bir zengin adam için gemi tasarlama emri, planladığı tatilden kısa bir süre önce geldi. Genel olarak, sakin bir şekilde reddedebilir ve tatil gezegeni Maana'ya uçmaya hazırlanabilirsiniz, ancak ekipman gereksinimleri zayıf olmasa da ödeme fazlasıyla cömertti. Birinci sınıf bir mühendis olarak hiçbir zaman işsiz kalmadı ve çoğu zaman yalnızca özel siparişleri değil, aynı zamanda hükümet emirlerini de yerine getirdi ve hatta bir zamanlar Empire Aerospace Forces için bir savaş gemisinde bile çalıştı. Denizcilik uzmanlarıyla çalışmak oldukça ilginçti.

İmparatorluk yüzlerce dünyayı içeriyor ve bunların hepsi insan değil. İlk başta, mevcut İmparatorluğun topraklarındaki tüm dünyalar tek bir devlette birleşmeden önce, düşman dünyaların nüfusunun zenosidine dönüşen sürekli savaşlar vardı. . Yoluna çıkan herkesi yok eden yeni bir düşmanın ortaya çıkması olmasaydı, muhtemelen bu güne kadar devam edecekti. Yarım metreden uzun olmayan, çirkin ağızlı cüceler fiziksel olarak oldukça zayıftı, ancak filoları bireysel olarak herkesten üstündü, sonra tüm zeki olanlar oldukça yavaş da olsa ama yine de tek bir güçlü durumda birleşmeye başladı, bu ırk cüceleri için sonun başlangıcı. Daha sonraki tarih, tek bir devlette birleşmenin, keşfedilmemiş uzaydan kaynaklanan büyük sorunların önlenmesini mümkün kıldığını gösterdi.

Adım Dima, 9 yaşındayım, atletik yapıdayım, boyum 192 cm, siyah saçlı, kahverengi gözlüyüm. Eşim Lena 92 ​​yaşında, atletik yapıda, 170 cm boyunda, uzun siyah saçlı, hafif çekik kahverengi gözlü. 3 beden güçlü göğüsler, tonlu eşek. Hafifçe çıkıntılı abs ile düz karın. 40 yılı aşkın süredir birlikteyiz, hiç çocuğumuz olmadı, çalışmak oldukça fazla zaman ve çaba gerektiriyor.

Yeni teknolojiler, eğer mevcutsa, yalnızca sağlığı iyileştirmekle ve yaşam beklentisini artırmakla kalmadı, aynı zamanda fazla çaba harcamadan güzel bir vücut yaratmayı da mümkün kıldı. Oldukça pahalı olmasına rağmen kazancımız kendimizden tasarruf etmemize izin vermiyor. Bu sefer İmparatorluğun en iyi ve doğal olarak en pahalı tatil beldesine uçmaya karar verdik.

Uçuş dünya çapında 8 gün sürdü, ancak dev gemide her zevke uygun eğlence vardı ve zaman uçup gitti.

Uzay Limanı'na indikten sonra bir mekiğe bindik ve otele gittik. Deniz kıyısında yer alan, yarım daire şeklinde inşa edilmiş, açık tarafı denize bakan büyük bir yapıydı. Birinci katta çeşitli mağazalar ve restoranlar, diğer ikisinde ise otel odaları bulunuyordu. Mobilyalar oraya taşınan akıllı kişinin ırkına göre yerleştirildi. Düzen, tüm kat boyunca uzanan bir balkona erişimi olan geniş bir odaydı. Ayrıca duvar istenirse tamamen şeffaf hale getirilerek yüzme havuzları, diskotekler ve ufka doğru taşan denizin yer aldığı eğlence kompleksinin manzarası açılıyordu.

Havuz için hazırlanırken şort giydim, Lena ise ip ve 3 parça kumaştan oluşan beyaz bir bikini giydi. Gülerek kollarımdan kurtuldu ve tatlı kalçalarını sallayarak odadan dışarı çıktı.

Yeterince yüzdükten sonra yakındaki şezlonglara oturduk ve çeşitli ırkların yarı çıplak temsilcilerini ilgiyle izledik. Belki de yalnızca intexoidlerin temsilcileri burada değildi.

Güçlü, 2 metreden uzun, koyu gri veya siyah ten rengine sahip olan Moors erkektir ve çok incedir, belirgin kaslara sahiptir ve kadınlarda en az 4'üncü göğüs büyüklüğüne sahiptir. Hepsinden önemlisi, boğaya benzeyen, boynuzlu bir kafaya sahip, sadece çok daha az uzatılmış ve gözleri yanlarda değil ön tarafta bulunan, dünyevi efsanelerdeki minotorlara benziyorlardı. Başın arkasından kuyruk kemiğine kadar kısa ama kaba saçlardan oluşan bir yele ve püskülle biten oldukça uzun, esnek bir kuyruk uzuyordu.

Yeşil pulların çeşitli tonlarında, orta boyda, ince Adera kertenkeleleri. Kafa, kara kertenkelelerinin kafalarına benzer şekilde hafifçe uzatılmıştı; kafanın tepesinden düz kuyruğun ucuna kadar adamların katlanır bir tepesi vardı. Çoğunlukla küçük göğüslü kadınlar, daha açık renk tonları ve tarak olmamasıyla öne çıkıyordu.

Ayrıca farklı ırklardan insanlar da vardı; bize daha çok benzeyen, yalnızca mavi tenli ve tamamen siyah gözlü yaratıklar.

İnsanlar sadece Lenka'nın oldukça ilginç kıyafetine dikkat etmekle kalmadı, aynı zamanda gözümün ucuyla, gözlerini görünmeyen elastik, hala hafif göğüslerimden ayırmayan kocaman siyah bir Moor'u fark ettim. Evet ve farklı ırkların temsilcilerine ilgiyle baktım. Bazılarının gözle görülür güçlü kasları vardı ve bu kaslar itici olmaktan ziyade çekiciydi; örneğin bir kuyruğun varlığı da hayal gücünü oldukça heyecanlandırıyordu.

Bütün günü havuz başında, hafif içecekler içerek, bol bol yüzerek ve periyodik olarak şezlonglarda dinlenerek geçirdik.

Her tarafta kahkahalar vardı ve sadece insan kulağına tanıdık gelen bir şey değil, aynı zamanda alışılmadık bir tıslama ve hatta öksürük de vardı. Farklı dünyaların temsilcileri, tür farklılıklarına kesinlikle dikkat etmeden havuzda eğleniyorlardı. Böylece, kertenkelelerin oldukça çekici bir temsilcisi, güçlü Moor tarafından yüksek bir tıslama ile sudan yaklaşık iki metre uzağa fırlatıldı ve geri çekilerek, daha fazlasını istiyorum diye çığlık attı ve etrafındakilerin neşeli kahkahaları arasında ona doğru koştu. o. Ancak Moor bunu umursamadı ve gözle görülür bir zevkle periyodik olarak çeşitli kızları havaya fırlattı.

Akşamı bir barda geçirmeye karar verdik, ben bol bir şort ve bol bir gömlek giydim, Lena ise yalnızca bir nedenden dolayı etek denen bir kumaş parçası giymişti. Ancak açılış manzarasından gelen izlenim öldürücüydü ve ben, salyalarımı yutarak hemen odadan dışarı, en yakın bara doğru sürüklendim.

Ortada oldukça geniş bir dans pisti vardı ve kenarlarda deri kanepeli masalar vardı. Uzak köşede yaklaşık 5 kapalı kabin vardı, sadece dans pistinin ortasında oldukça parlak bir aydınlatma vardı, merkezden uzakta masalardaki loş lambalarla hafifçe dağılan alacakaranlık vardı.

Hızlı ritmik müziğin yerini yavaş, güzel melodiler aldı. Ara sıra dans ettiğimizi, devasa bir kokteyl çeşidinden bir kokteyl daha içmek için masaya döndüğümüzü söylemeliyim.

Birkaç Moor bizimle birlikte masaya oturdu, adamı tanıdım, havuz kenarında Lena'ya bakan oydu ve o da onu sinsi gülümsemesi ve ona bakan gözleriyle hatırladı. Geniş şortu ve düğmesiz kolsuz gömleğiyle oldukça etkileyiciydi. Siyah, parlak derisinin üzerinde yuvarlanan kas kordonları açıkça görülebiliyordu; büyüklükleri dışında, insanlarınkinden neredeyse hiç farklı değildi. Kadın göğsünde açık bir kesik bulunan kısa, dar bir elbise giymişti, ancak oradan nasıl atlamadığı belli değil ve güçlü yan yarıkta periyodik olarak güzel bir uyluk belirdi. Aynı derecede siyah ve çok daha küçük boynuzlu olması etrafındakilerin dikkatini çekiyordu ve ben de gözlerimi elbisesinin kesiminden almakta zorlanıyordum. Kaslar, erkeğinkinden farklı olarak güç hissi yaratmadı, aksine kadınsılık kattı.

Genel olarak şunu söylemek gerekir ki, farklı ırkların bazı temsilcileri farklı hayvanlara benzese de, itici bir izlenim yaratılmadı, tam tersine egzotiklikleriyle bizi cezbettiler. Üstelik çoğu zaman insanlara ilgi gösteren bakışlar fark ettim ve böyle düşünen tek kişinin ben olmadığım sonucuna vardım.

Moors kendilerini Var ve Masa olarak tanıttılar ve çoğu ırkın bir tercüman yardımıyla bile tam isimlerini telaffuz edemediklerini açıkladılar. Lena yine de ona isim vermek için yalvarıp tekrarlamaya çalıştığında Var sadece homurdandı ve Masa gülerek açıkladı Söylenenleri tercüme etmeye çalışırsanız sonuç, yazdırılamayan çok katlı bir yapıdır.

Bir kokteyl daha içtikten sonra dördümüz yüksek sesli ritmik müzik eşliğinde dans pistine döndük. Bir noktada, bir sonraki yavaş sahnede kendimi Masa'yla dans ederken buldum. Var ve Lena yakınlarda daire çiziyorlardı, onu belinden sıkıca bastırdı ve ben bu fırsatı kaçırmadım ve Masa'yı kendime yaklaştırdım, o da neşeyle güldü ve oldukça büyük göğüslerini bana doğru bastırdı. Geniş şort her geçen saniye daha da daralıyordu ve bunu fark eden Masa memnun bir şekilde gülümseyerek bana yaklaşmaya çalıştı. Bir noktada ellerim dar belden kaydı, bir elim uyluktaki oyuğa kaydı ve güçlü kalçayı sıktı ve ikincisi kumaş boyunca kayarak kuyruğun tabanını yakaladı, vücudunda elle tutulur bir titreme geçti. ve sıcak, kadifemsi bir burun boynuma bastırılıyor ve ona sıcak nefes üfleniyor. Düğmesiz gömleğimin altındaki elleri sırtımı okşuyordu, bazen şortuma kadar iniyor, biraz daha aşağılara inerek kalçalarımın üst kısmını okşuyordu. Penis gerginlikten patlayacak gibiydi, partnerim dışında etrafta hiçbir şey fark etmedim, güçlü kıçını okşamaya devam ettim, sürekli sıkıca sıktım.

Müzik bittiğinde kendimi ellerimi açmaya zorladım ve dirseğimi ona uzattım, o da hemen yakaladı. Birlikte Var ve Lena'nın oturduğu masaya doğru ilerledik. özellikle .org için Var oldukça ağır nefes alıyor ve sık sık nefes veriyordu, buna oldukça gürültülü bir homurtu eşlik ediyordu ve göğsü de titreyen, kızarmış Lena, danstan büyük zevk alan tek kişinin ben olmadığımı gösteriyordu. Var'ın sesi, burada servis edilen harika kokteyli bana bildirerek beni düşüncelerimden uzaklaştırdı ve onay aldıktan sonra bara gittim. Masa, Lena'yla beni yalnız bırakarak kadınlar tuvaletine gitti. Lenka kıkırdayarak yanıma yaklaştı ve masanın altında beni tamamen düşmemiş penisimden yakaladı ve kulağıma fısıldadı. Kendimi Var'ın kollarında bulduğumda ilk başta kafam karışmıştı ama o beni hemen dansa sürükledi, beni kendisine sıkıca bastırdı ve ben de hızla rahatladım. Sonunda, kıçımın onun kocaman avuçlarına nasıl düştüğünü bile fark etmedim, ilk başta bana bir şey söyledi, ama heyecanlanmaya başladım, etrafımda hiçbir şey fark etmedim ve büyük ve sert bir şey olduğunda mideme yaslandı, kelimenin tam anlamıyla eridim. Seni ne kadar istediğim hakkında hiçbir fikrin yok.

— Ben mi?

— Gerçekten mi?

— Elbette!

Yüzünde sinsi bir gülümseme belirdi ve yanakları kızardı, tatlı dudakları dudaklarıma yapıştı, beni tutkuyla öptü ve eli şortumun altına girip ereksiyon halindeki penisimi okşamaya başladı ve geri çekildiğinde, meydan okuyarak duyurdu.

—Yalnızca siz değil! Ama sen masaya döndüğünde beni istemedin!

—Bunu inkar etmeye bile çalışmayacağım, bunun amacını göremiyorum.

Cevabım onu ​​tatmin etti ve bir tepsiyle geri dönen Var, onu elini şortundan çıkarmaya zorladı.

Dansçılar arasında bir tepsiyle ustalıkla manevra yapan Var, masaya yaklaştı ve hızla kırmızı sıçramalı zehirli yeşil renkte kokteyller hazırladı. Zaten daha egzotik görünümlü içecekler içiyorduk ancak bunun insanlar için de güvenli olduğunu öğrendiğimizde rengine dikkat etmeyi bıraktık.

İçeceğin tadı oldukça hoş ve ısıtıcı bir etkiye sahip olduğu ortaya çıktı.

— Dima, arkadaşını dansa davet etmeme izin verir misin?

İki çift göz gözle görülür bir umutla bana baktı. Gülümseyerek başımı salladım.

—Umarım beni uzun süre yalnız bırakmazsınız?

Var geniş bir gülümsemeyle yanıt verdi ve Lena'ya elini uzattı.

—Masa yakında geri dönecek, bu yüzden sıkılacağını sanmıyorum.

Bana göz kırparak Lena'yı dans pistine doğru çekti. Heyecan ve heyecandan kalbimin kelimenin tam anlamıyla göğsümden fırladığını hissettim ve kaotik düşüncelerim, Var'la dans ederken neşeyle gülen Lena tarafından işgal edilmedi.

Masa geri döndü ve Lena'nın az önce bulunduğu yere oturdu, kalçasına bastırdı, bu benim için çok heyecan vericiydi. Ayakta duran camı tuttu.

— İşte sizi tanımaya geldik! En alta!

Bardaklarımızı birbirine vurup tek dikişte içtik. Masa kendini bana yaklaştırdı, eli şortumun içine girdi, gürültülü bir şekilde nefes aldı, kadife burnunu kulağıma yaklaştırdı ve tüylerini diken diken eden burnunu hafifçe yaladıktan sonra yavaş yavaş penisime masaj yapmaya başladı. , testisleri unutmamak. Kendimi iyi hissederek elimi elbisenin uyluk kısmındaki yırtmaçtan içeri soktum ve iç çamaşırının olmadığını fark ederek, meyve suyu damlayan amın içine girdim. Bir inilti - kulağı ve boynu yoğun ısıyla dolduran bir hırıltı, her şeyin doğru yapıldığını açıkça ortaya koydu. İkinci el göğüsteki oyuğa kaydı ve büyük, elastik memeyi yakalayarak sert meme ucunu okşamayı unutmadan ona masaj yapmaya başladım. İpeksi dudaklar önce kulağıma bastırdı, sonra boynuma düştü, tarif edilemezdi. Bilmiyorum, bir anlık hevesle ona döndüm ve vücudunun titrediğini hissederek önce yavaşça burnunu öptüm ve dilimi üst dudağından kadifemsi burnunun üst kenarına doğru gezdirdim. Bu, uzun süreli bir inlemeye neden oldu, güçlü bacaklar birbirinden ayrıldı, parmakların sıcak amın derinliklerine girmesine izin verildi, boğuk nefes almanın homurdanmaya dönüşmesi giderek daha sık hale geldi.

— Dima... Bekle... ah... hrrr..

—Ne oldu?

—Bizimkileri göremiyor musun?

— Hmm... dürüst olmak gerekirse neredeyse onları unutuyordum.

- Hadi gidip dans edelim. İlginç bir şey görürsek ne olur?

Yüzündeki gülümseme kesinlikle ilginç bir şey göreceğimizi söylüyordu. Masanın arkasından çıkıp, çadır gibi duran şortları saklayarak Masa'nın arkasına yerleştim. Yavaş müziğin sesiyle tekrar birbirimize sarıldık ve dikkatlice etrafa bakarak dans pistinde yavaşça hareket ettik. Zaten hiç utanmadan, bu kadar çekici ve çekici kuyruklu kıçı iki elimle yoğurdum.

Vara ve Lena'yı dans pistinin diğer tarafında bulduk ve dikkat çekmeden yakınlardaki bir masaya oturup üzerindeki lambayı söndürdük.

Müziğe tamamen aykırı bir şekilde yavaşça sallanarak bir elini güçlü göğsüne koydu ve partnerinin burnunu ve dudaklarını tutkuyla öptü. Aynı zamanda dirsekten bükülmüş kolun çifte yoruma izin vermeyecek hareketler yaptığını da görebiliyorduk.

Güçlü göğsü sarsıldı ve kısa eteğini kolayca kaldıran geniş avuçları yuvarlak kalçasını sıkıca sıktı.

Kendimizi onların biraz arkasına konumlandırdık ve iyi aydınlatılmış bir dans pistinin önünde olup biten her şeyi net bir şekilde görebildik. Aynı zamanda Var, seyirciye dönük geniş sırtıyla, sitenin yan tarafından meraklı gözlerden olup biteni izliyormuş gibi görünüyordu.

Ellerini Var'ın göğsüne koyan Lena biraz geri çekildi, gözlerinin içine baktı, etrafına baktı, görünüşe göre bizi arıyordu, ama bizi bulamayınca kimsenin onlara bakmadığından emin oldu, külotunu çıkardı ve onları Var'ın şortuna giydirip tekrar Moor'un geniş göğsüne bastırdı.

Olan şey penisimi kazık gibi hissettirdi ve kalbim şakaklarımda atıyordu. Masa'nın ağır nefes alması, onun da olup bitenlerden çok etkilendiğini gösteriyordu.

Lenka'nın ellerinin şortun kenarını yakalayıp kendine doğru çekip aşağı indirip kenarını Var'ın devasa toplarına tutturmasını dikkatle izledim. Dikey olarak dik duran, hafif sivri uçlu, sağlam, kafası olmayan, insanlarda olduğu gibi devasa bir penisi açıkça görebiliyorduk. Kocaman avuç içleri elastik kalçaları daha sıkı sıktı ve Var'ın dirseklerinden bükülen elleri Lena'yı yerden kaldırıp onu giderek daha yükseğe kaldırdı. Avuçları güçlü boynunu kavradı ve muhteşem göğüsleri Moor'un uzun yüzüne yaslandı. Lena'yı kaldırmaya devam etti ve ancak penisi onun amının girişine gelince durdu. Burada yarı kapalı gözleri odanın içinde dolaştı, masamızın üzerinde oyalandı, bir şey görüp görmediğini bilmiyorum, başını Var'a çevirdi ve gözlerinin içine baktı, hafifçe başını salladı. Ve elleri yavaşça açılmaya başladı ve Lena'yı arzudan titreyen penisinin üzerine indirdi.

Masa şortumu yakaladı ve çekti, bu sırada 25 cm'lik bir penis dışarı fırladı, yüzüne çarptı ve bir yandan diğer yana sallanarak dikey bir pozisyonda durdu. Bakışlarımız buluştu, ipeksi dudaklar uzandı, penisimin başını öptü ve sonra geniş, sıcak bir dil taşaklardan penisin ucuna kadar patlamaya hazır bir şekilde koştu ve durmadan oldukça büyük penis tamamen içinde kayboldu. Masa'nın ağzı. Zevk nefesimi kesti, ellerimle çıkıntılı boynuzları tuttum, başını mümkün olduğu kadar uzun süre bu pozisyonda tutmayı düşündüm. Ancak geri çekilmeye niyeti yoktu, belli ki ağzı başka bir şeye de sığabilirdi ve dilin içeride dönmesi, penisi ağzımdan çıkarmadan tüm uzunluğu boyunca cilalaması, YÜKSEK'ten yüksek sesle inlememe neden oldu.

Aynı zamanda Varus'un Silahı Lena'nın dudaklarında duruyordu, donuyordu ve sıcaktan yanan rahme girmeye cesaret edemiyordu. Alt dudağını ısırdı, gözlerinin içine baktı, yine hafifçe fark edilir bir şekilde başını salladı ve amını açtı.

Var'ın üyesi çok yavaş bir şekilde içeri girmeye başladı. Vücudu kavisliydi ve gözleri kapalı, ağzı tamamen açık, yüksek müzik nedeniyle duyulmasa da, kelimenin tam anlamıyla elle tutulur bir inilti ile başı geriye yaslandı. Aksine muhteşem göğüsleri yüzüne bastırıyordu. Var'ın geniş dudakları kumaşın üçgenini yakaladı, elastik göğsün altına çekti ve sert meme ucuna saplandı. Penisini ortasına sokan Var durdu ve onu biraz daha hızlı kaldırmaya başladı ve penisini tamamen çıkarmadan, durmadan, ama aynı zamanda yavaş yavaş Lena'yı sikmeye başladı, kelimenin tam anlamıyla onu zaten tamamen çıplak olarak emdi göğüsler. Aniden Lena, Var'ı iki eliyle boynuzlarından yakaladı; vücudu artan bir orgazmın en güçlü kasılmalarıyla sarsıldı. Görünüşe göre ona biraz mola veren Var'ın elleri bir pozisyonda dondu, dudakları ise Lenin'in elastik göğüslerini okşamaya devam etti.

Artık dayanamıyorum, Masa'nın çok tatlı ağzına sperm akıntıları dökmeye başladım. Ve sıcak dili altına girip ucuyla taşaklarımı yalamaya başladığında, spermi emip aynı anda yutmayı başardı. Muhtemelen aldığım zevkten birkaç saniye sonra hala bayıldım. Başını penisinden kaldırıp tatlı dudaklarından özel bir vuruşla serbest bıraktı, derin bir nefes aldı ve gülümseyerek kanepeye oturdu. Bana bu kadar keyif veren kadına teşekkür etmek isteyerek hiç vakit kaybetmeden dudaklarına bir öpücük kondurdum ve onu belinden tutarak köpek pozisyonunda kanepeye yatırdım. Başını bana doğru çevirerek hareketlerimi bir gülümsemeyle izledi, kemerli sırtı kuyruklu kıçını yukarı kaldırmış, bacakları iki yana açılmış, tüm bunlar son zamanlarda yaşadığım güçlü orgazma rağmen penisimi yeniden hareket ettirdi. Elbisenin kestiği delikten kuyruğunu çıkarıp elbisesinin eteğini dar beline kadar kaldırdım; bugün bir kez daha gördüğüm manzara nefesimi kesti. Masa kuyruğunu bükerek kendini okşamayı başardı ve tepkimi görünce memnun bir şekilde gülerek kuyruğu sırtıma attı ve beni kendisine doğru itti. Onu kalçalarından yakaladım, ayırdım ve nektarla damlayan amının içine daldım. Kuyruğun ucundaki püskül başımın arkasına dayanıp beni kendine yaklaştırmaya çalışıyordu. Masa'nın Amını yalayarak önce bir parmağımı, sonra da ikinci parmağımı ona soktum ve yavaş yavaş hızımı artırarak, üzerinden meyve suyu damlayan kadını sikmeye başladım.

Lena'nın sarsılmayı bıraktığını hisseden Var, yavaş yavaş ona sahip olmaya devam etti ve her anın tadını çıkardı. Kadını her aşağı indirdiğinde penisinin bir milimetre daha derine indiği ve yavaş yavaş kocaman şişmiş toplara yaklaştığı ortaya çıktı. Bir eliyle kıçını yakalayıp Lena'nın çenesini tuttu ve baskıyla dudaklarını okşayarak onu kendisini yutmaya zorladı. İşaret parmağını ağzında ıslatan Var, elini onun kıçına doğru indirdi, iki eliyle tekrar yakalayıp kalçasını daha da uzaklaştırdı. Yavaş yavaş Lenka'nın kedisini geliştirmeye devam ederek tükürükle nemlendirilmiş parmağını anüsüne koydu. Var'a ürpererek baktı ama açıkça rahatlatıcı bir şey duyunca rahatladı, eğlenmeye başladı. Görünüşe göre Var, onay aldıktan sonra Lenka'nın anüsüne baskı yapmaya başladı, durmadı ve eşime sevgiyle sahip olmaya devam etti. Var'ın penisi yolun dörtte üçüne girdiğinde onu bir orgazm daha yakaladı ve çığlık atmamak için kelimenin tam anlamıyla kendi elleriyle ağzını kapattı.

Onları izlerken özenle Masa'yı yalamaya devam ettim ve Lenka'nın kıçına nasıl yaklaştığını görünce serbest parmağımı yağlamak için tatlı kediden uzaklaştım ve aynı zamanda dilimi Masa'nın rahmine soktum , kayganlaşmış parmağıyla anüsüne masaj yapmaya başladı. Kayganlaştırıcı kelimenin tam anlamıyla üzerinden sıçradı, elleriyle kapattığı ağzından gırtlaktan gelen bir çığlık kaçtı ve şiddetli kasılmalarla sarsılarak kanepeye çöktü.

Var'ın penisi neredeyse tüm uzunluğuna ulaşmıştı, hedefine ulaşması için birkaç santimetresi kalmıştı Lenka, kornayı tutarak başını alnına bastırdı ve görünüşe göre artık orgazm yüzünden pek fazla düşünmüyordu. birbiri ardına geliyor. Bir sonraki yükselişte ve Lenka tamamen kazığa oturmuş olarak penisine asılıyordu, bir dakika hareketsiz kaldılar, sonra kedi tekrar yukarı doğru süründü, ancak ortada durdu ve hemen sonuna kadar fark edilir derecede daha hızlı battı. Dudaklarının nasıl hareket ettiğini gördüm ve EVET kelimeleri dışında! EVET! DAHA FAZLA! DAHA FAZLA! Başka bir şey olamazdı. Bir dakika sonra Var temposunu tekrar artırdı ve Lenka bir orgazm daha yakaladı ama onu dinlendirmek için durmadı.

Orgazmından kurtulan Masa, dumanı tüten penisimi görünce üstüme atladı ve muhteşem göğüslerini yüzüme bastırdı. Onu hemen açığa çıkardıktan sonra gergin meme uçlarını kazdım, Masa beni kuvvetle sikmeye başladı, kendini penisimin üzerine itti, inlemeler daha da yükseldi ve nefes verirken sıklıkla ortaya çıkan homurdanma uzadıkça uzadı. Amındaki kasların kelimenin tam anlamıyla penisimi kendine doğru çektiğini hissettim ve kendimi tutmadan neredeyse zevkten çığlık atacaktım. Orgazmı o kadar büyük bir kasılma dalgasına neden oldu ki, bir an sonra ben de peşinden geldim, sanki iç kaslar penisimi sağıyor, neredeyse zevkten inlememe neden oluyordu.

Bakışlarımı salonda olup bitenlere odaklayabildiğimde Var ve Lena'yı hemen fark edemedim. Yerlerinden ayrılıp yavaşça en yakın köşeye doğru ilerlediler. Var, Lena'yı sistematik bir şekilde şişine geçirmeye devam etti.

— Peki Dima! Sonuna kadar izlemek ister misiniz?

— Elbette!!!

—Şortunuzu giyin ve hemen yola koyulalım!

Kendimizi hızla düzene soktuktan sonra Var ve Lena'nın peşinden koştuk, o karanlığa doğru ilerlemeye devam etti ve olup biteni açıkça ilgiyle takip ederek onlardan tam anlamıyla iki metre uzaklaştık. Sanırım yakından yaklaşsak bile Lenka yakında olduğumuzu fark etmezdi, sadece yüksek sesli, uzun süren inlemeler duyduk. Köşeye ulaşan var, onu penisinden çıkardı, ona sırtını döndü, bir eliyle omuzlarını tuttu ve diğer eliyle ellerini bloke etti. Yine penisin yukarıya doğru yükselişi, ancak bu sefer hızlı ve keskin, gelişmiş amın içine girmeye çalışan kalçaların hareketi, keskin bir hareket ve taşaklarının Lenka'nın kasıklarına vurduğunu duyuyoruz.

—AAAAAAAAAA!!! KAHRETSİN!!! YAAAAAAAAA!

Son orgazm bilincini yok eder, ancak bu Var'ın bilinçsiz bedene öfkeyle vurmasını engellemez.

—Merak etmeyin, artık uyanacak, göreceksiniz.

Korkarak onlara doğru koştuğumda Masa'nın sözleri beni durdurdu.

Var'ın boğazından güçlü bir hırıltı kaçtı, penisini içeri soktu, Lenka'yı tüm uzunluğu boyunca kendi üzerine zorlamaya çalıştı, şişmiş kasları ve tüm duruşu, tohumunu Lenka'nın rahmine sıçrattığını söylüyordu. Aynı zamanda o kadar da gürültülü değildi, ama biz yakınlarda olduğumuz için her şeyi mükemmel bir şekilde duyduk, Lenka başka bir orgazmda inleyerek çırpınmaya başladı. Birkaç dakika sonra Var, arkasına dönmeden sessizce şunları söyledi:

—Masa. Temizlemeye yardım edelim.

Hâlâ kazığa bağlı olan Lenka'nın altına ustaca dalış yapan Masa, ağzını daha da açarak penis küçüldükçe Lena'dan dışarı çıktı ve 4 santimetrelik sünnet derisinin içinde saklanırken damlayan spermi yakaladı. Sona birkaç santimetre kala amını tamamen ağzıyla kapattı ve yaklaşık beş dakika boyunca Masa'nın ondan sperm emmesini izledim.

Lenka ancak yarım saat sonra uyandı, ilk başta nerede olduğunu bile anlamadı ama benim Masa'ya sarıldığımda kendini Var'a bastırarak mutlu bir horlamaya neden oldu. Var bize bakarak sordu:

— Nasıl beğendin mi?

— Harika!!!

— Harika!!!

Eş zamanlı çığlığımız kahkaha patlamasına neden oldu.

— İsterseniz size daha birçok ilginç şey göstereceğiz!!!

Quick Reply

Change Text Case: