İki kişilik tatlı rüyaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İki kişilik tatlı rüya

Post by Anonymous »

^Soğuk rüzgar sonbahar paltomu yırtmak için elinden geleni yaptı ama ben ısrarla ileri doğru yürüdüm ve burnumu yüksek yakaya gömdüm. Gökyüzü kasvetliydi ve ağır bulutlar yağmurun habercisiydi. Sert hava sanki beni seninle buluşmaktan caydırıyormuşçasına üzerime sarı yapraklar atıyordu. Uzaklarda bir yerde şimşek çaktı, ardından da gök gürültüsü. Kel ağaçlar endişeyle sallanarak rüzgarla birleşerek tek bir ses oluşturacak şekilde birleştiler: ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss... Belirlenen yere yaklaşırken göğsümde bir heyecan belirdi (ya gelmezsen?) Tanıdık bir ara sokağa dönerek gözlerimle tanıdık bir siluet aramaya başladım. Her zamanki gibi hafif giyimli ve düşüncelerin içinde beni fark etmedin bile. Yanından geçtim ve parfümümün hafif aroması dikkatinizi dağıttı. Sana aldırış etmiyormuş gibi yoluma devam ettim. Yarım dakika sonra beni takip ettin. Birlikte görülemiyoruz, bu yüzden her gizli toplantıyı planlamak zorundayız. Arkamdan yürüyorsun, arkamı dönmüyorum ama kalbim şimdiden göğsümü parçalıyor. Sırf senin açgözlü bakışlarını arkamda hissettiğim için içimde bir tutku alevi alevlenmeye başlıyor. Fantezilerime kapılıp yağmurun nasıl çiselemeye başladığını bile fark etmedim. Adımlarını hızlandırdı, son hedefe çok az kaldı. Sokaklar ıssızdı ve sessiz akşam, topuklarımın sesini tüm bölgeye yaydı. Bir şimşek daha çaktı ve gök gürültüsüyle birlikte göksel gözyaşları yere düştü. Hava, sanki bizi birbirimizin kollarında kaçmaya zorluyormuşçasına öfkeyle yanaklarımıza çarpıyordu...

Küçük bir malikaneye yaklaştık, anahtarlar elimde şıngırdadı ve kapı açıldı. Benden sonra sen geldin. Burada endişelenecek başka bir şey yok. Nihayet güvendeyiz. Arkamdan kapının gıcırdadığını duyduğumda sana döndüm. Tamamen üşümüştün ve üşümüştün, öne doğru eğildim ve ellerine düştüm. Kelimenin tam anlamıyla sıcak dudaklarına daldım! Bu tatlılığı hissetmeyeli ne kadar oldu... Bana bir tür deliliği hatırlatıyor. Bir tutkuyla seni duvara yasladım ve seni öpmeyi bırakmadan paltomu çıkardım ve ardından ceketin yere düştü. Sonra yatak odasına giderken senin yardımınla ayakkabılarım ve bluzum düştü. Seni elinden tutarak merdivenlerden yukarı çektim. Sen benim isteğime itaat ederek beni takip ettin. Yatak odasının kapısını açarak şakacı bir hareketle seni içeri çağırdı. Gelişiniz için özenle hazırlandım, pencereler kırmızı kadife malzemeyle sağlam bir şekilde perdelendi, büyük çift kişilik yatak önceden düzeltildi ve ipek dekorasyonuyla dikkat çekti. Hemen tişörtünü çıkardım ve seni yatağa oturttum. Kollarıma yaslanmak üzereydin ama seni durdurdum. Olduğu yerde kalmasını emrederek başka bir odaya kayboldu. Birkaç dakika sonra elinde iki bardak kırmızı şarapla tekrar karşınızda durdu. Kardeşlik için içtik, sonra dudaklarımız şefkatli bir öpücükle birleşti... Zayıfladın, gözlerin geriye döndü ve bilinçsizce yavaşça yatağa indin. Her şey planlandığı gibi gitti...

*Gözlerimi açmaya çalıştım ama bir şey beni durduruyordu. Başım hala biraz dönüyordu ama nerede olduğumun ve neden orada olduğumun açıkça farkındaydım. Bilincimi yeniden kazandığımda, bağlı olduğumu ve gözlerimin kapalı olduğunu fark ettim. Neredeyse hiçbir şey görünmüyor, yalnızca küçük bir boşluktan bazı ayrıntıları görebilirsiniz. Oda biraz değişti, her yerde yanan mumlar belirdi ve şaraptan, eriyen balmumundan ve parfümünüzden oluşan hafif bir aroma kokteyli havada hüküm sürdü... Beklenti içinde dondum, en ince sesleri dinlemeye çalıştım. Ve şimdi ayaklarınızın halılara çok dikkatli bastığını duyuyorum. Kapı eşiğinde durdun ve yumuşak bir fısıltıyla adımı söyledin: İlya. Bunu yalnızca özel bir şekilde, özlemle telaffuz edersiniz. Ne zaman ağzınızda eriyecek gibi görünse, diliniz onunla oynar. Gülümsediğini hissettim ve gülümsedim...

Sonra sen yaklaştın ve ben de ne giydiğine bakmayı başardım... Kısa, yarı saydam siyah bir gömlek giyiyordun. Altından dantelli külot görünüyordu ama kıyafetinizin en baştan çıkarıcı detayı tabii ki jartiyerli çoraplardı, yine de büyüleyici siyah renk... Tam önümde durdun, yatağa doğru yürüdün ve daha önce Hatta ustaca bir hareketle kendini çoktan üzerimde bulduğunu fark edecek zamanım bile oldu. Beni önce dudaklarımdan, sonra boynumdan, sonra da göğsümden öptün, ardından duyguların sıcaklığına kapıldım...

^ Tepkilerinizi ve bana cevap verememenizi keyifle izledim. .org çaresiz pozisyonunuz hoşuma gitti... Yine yüzünüze eğildim, şakacı bir şekilde kulak memenizi ısırdım, nefesimi duydunuz... Sonra dilimi boynunuzdan meme ucuna kadar gezdirdim, öptüm, daha aşağıya inmeye devam ettim ... hâlâ dilimi senin çıplak vücudunun üzerinde gezdiriyorum. Bunu zaten belinizin altında hissediyorsunuz. Acelem yok; Ellerim seni okşarken dudaklarımla yavaşça ve yavaşça heyecanlanan etine dokunuyorum. Bu okşamalara dilimi ekliyorum, tadıyorum... Kesinlikle hoşuma gidiyor; İlerledikçe ıslandığımı hissediyorum. Aşırı uyarılmadan sessizce inlemeye başlıyorum... Daha fazla dayanamıyorum, bu yüzden ıslanmış iç çamaşırımı çıkarıp üstüne oturuyorum... evet... çok güzel, çok güzel. Seni içimde hissediyorum, tüm bedenim sevme arzusuyla sızlıyor. Kalçalarım hareket etmeye başlıyor, arkama yaslanıp keyif denizine dalıyorum.

*Bu muhteşem manzaranın tadını tam olarak çıkaramadığım için üzgünüm, sadece seni hissedin. Ama sen bana acıdın ve göz bağını çıkardın. Durmadan yavaşça gömleğini çıkarmaya başladın ve bir an sonra güzel göğüslerin gözlerimin önünde belirdi. Kalçaların bir an bile durmadı, ah, nasıl da ellerimle kavramak istedim onları... Tutkunun çılgın bir dansı içinde nasıl bir yılan gibi kıvrıldığını, nasıl da mükemmel göğüslerin, nasıl süslenmiş olduğunu izleyebildim sadece. baştan çıkarıcı pembe uçlar sallandı. Tombul dudaklarından kaçan şehvetli inlemeler bana tam anlamıyla başka seçenek bırakmadı... Uzun sarı saçların dışında, dolgun, yumuşak dudaklarına bayıldım. Vücuduma dokunarak beni tekrar tekrar çılgına çevirdiler.

^Gözlerinizin içine baktım ve sanki bakışınız karşısında şok olmuş gibiydim. İnanılmaz mavi gözlerinde boğuluyordum, her şeyin suçlusu onlar. Aşağıda her şey sıcak ve ıslak hale geldi, bağırsaklarımdaki fallus damarlarının nabzını hissettim. Zevki uzatmak için durmak lazım... Dudaklarım seninkine dokundu, sonra biraz daha yükseğe, dudağının üstüne. Doğa, öpücüklerin hedefi olarak yüzünüzü keskin bir noktayla işaretlemiştir. Ben bu kısa dinlenmenin tadını çıkarırken ellerim gövdeni okşadı. Ellerinizi çözmenin zamanı geldi, ama önce...

*Yine aşağıya indin ve buklelerin hoş bir şekilde vücudumun üzerinde kaydı. Aşırı heyecanlanan penisimi ellerine aldın ve dilinle daire içine aldın. Muhtemelen damak tadını hissettin, artık meyve sularının ne kadar lezzetli olduğunu ve bacaklarının arasına dalmayı ne kadar özlediğimi biliyorsun. Sonra dolgun dudaklarını lolipop gibi yavaşça kafanın etrafına doladın. Dilin tabandan frenuluma doğru kaydı, bazen öfkeyle titriyordu, bazen şehvetli ve şefkatli bir şekilde beni dudaklarınla ​​buluşmaya hazırlıyordu. Dudaklarını tekrar kafanın etrafına doladın ve rahatlamış dilin boyunca daha da ilerledin. Her ileri hareketinizde bir inilti çıkarıyorsunuz, elleriniz testislerinizi okşuyor ve penisin yönünü belirliyorsunuz. Biraz daha... ve penisin başı boğazınızın dar halkasına girdi. Onu bütün olarak yutuyorsun, dudakların kasık kemiğime dokunuyor ve dilini dışarı çıkararak, tohumu salıp ağzını doldurmak üzere olan testisleri açgözlülükle yalıyorsun...

^Gerginliğini hissediyorum, seni bu şekilde sevdiğimde bundan keyif alıyorum. Öyle bir an geldi ki etin o kadar sertleşti ki kendimi tutmak için artık çok geç olduğunu fark ettim. Sıcak, viskoz sperm ani bir şekilde içime girdi, açgözlülükle yuttum ve yeni bir porsiyon yuttum. Şimdi benim sıram. Ellerini çözdüm...

*Bu kader beni sadece mutlu etse bile, sonsuza kadar senin tutsağın olarak kalacağımı düşündüm, ama ipek bağları koptuğunda daha az mutlu olmadım. Sonunda sana dokunabiliyorum. Yatakta doğruldum ve sen beni yine rahmine soktun. Başımı tutup parmaklarını saçlarımın arasından geçirdin, ben de seni kendime daha sıkı bastırdım. Bir elimle memeyi tuttum, büyük ve elastikti, sertleşmiş meme ucu parmaklarımın arasına gelecek şekilde avucumun içinde sıktım. Hareketlerin yorulmak bilmezdi, atılgan bir kovboy kızın inatçı bir boğayı çevrelediği gibi etrafımda dolandın. Gözleriniz zevkten geriye döndü, inlemeleriniz daha da yükseldi, hareketleriniz daha dürtüsel hale geldi. Bana olabildiğince sıkı sarıldın, yüzüm göğüslerinin arasına gömüldü. Doruğa yaklaştığını biliyordum ve doğru anda küçük meme ucunu ağzıma aldım... Vücudun sarmal bir yayı andırıyordu, nefesin derinleşiyordu ve her nefeste içindeki her şeyin hoş bir şekilde sıkıştırıldığını hissettim. İnlemeler sıklaştı ve yükseldi... Daha... devamı... devamı... Dişlerim yavaşça meme ucumu ısırdı... Ve acı ve zevk birbirine karıştı, her şey daha sıkı sıkıştı ve sonra nabız gibi atmaya başladı, sıcaklaştı ve dar ama bu bana yetmedi...

^Karnın alt kısmına hoş bir sıcaklık yayıldı. Kendimi biraz zayıf hissediyordum ve başım dönüyordu. Heyecan duygusu beni hiç terk etmedi. Sanki sıcak vulvama binlerce küçük iğne batırılıyormuş gibi, leğen kemiğine hücum eden kan sıcaklık ve mutluluk hissine neden oluyordu. Sırtımı sana çevirdin ve beni öne eğdin. Sırtımı eğdim ve devamını bekledim. Ellerinle kalçalarımı tutarak içeri girdin. Ritmik hareketler inlemelerimi boğazımdan kurtardı. Vücudum ellerinde yanıyordu. Daha fazlasını, daha derinini, daha güçlüsünü istedim. Hayvani iddialılığın beni çıldırttı... Çarşafı ellerimle tuttum, parmaklarımı ısırdım, kelimenin tam anlamıyla ne yapacağımı bilemedim. Penisinin bana nasıl bu kadar arzulu bir şekilde, neredeyse sünnet derisi olmadan girdiğini hayal etmem gerekiyordu. Nasıl da benim ıslak, sıcak kedime dalıyor, nasıl da anında yuvarlanan bir orgazm dalgasına kapıldım. Devam et... durma... daha derine... daha fazla... Ellerin kalçalarımı sıktı, beni olabildiğince sana doğru bastırdı. Son çığlığımla aynı anda tohum senden fırladı ve içimi doldurdu. Bitkin düştüm, bitkin bedenimin her hücresi tatlı bir şekilde ağrıyordu.

*Yanına uzandım, sen bana yaklaştın ve bana sarıldın. Birkaç dakika sessizce birbirimize dokunarak öylece yattık. Sonra omzumu öpüp duşa gittin. Döndüğünüzde hazırlanmaya başladınız; işiniz ve kocanız sizi evde bekliyordu. Eşimin de şüphelenmesin diye acele etmeliyim. Orada biz farklıyız. Orada toplum tarafından kınanan sevgililerimiz var. Orada birbirimizi tanımıyoruz. Ama burada... Burada her şey farklı... Zaman donuyor ve bir kalp iki kişilik atıyor, bir ruh birliği, isterseniz. Burada kendimiz oluyoruz.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • İki yayda iki varlık
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    40 Views
    Last post by Anonymous
  • Aniden St.Petersburg'dan 60 kişilik bir kadın var mı?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    48 Views
    Last post by Anonymous
    0 Replies
    45 Views
    Last post by Anonymous
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Anonymous
  • Bir rüya
    0 Replies
    43 Views
    Last post by Anonymous