Ebeveynler seks yapıyorsa ve 8-12 yaşlarındaki çocukları Sin onları çağırıyorsa ve babası ereksiyon halindeki penisiyle çıplak olarak onun yanına çıkıyorsa, bunda korkutucu bir şey var mı? Seçenek 1 tek başına dışarı çıkacak
Seçenek 2 çıplak annesi de onunla birlikte dışarı çıkacak
Ebeveynler seks yapıyorsa ve 8-12 yaşlarındaki çocukları Sin onları çağırıyorsa ve babası ereksiyon halindeki penisiyle çıplak olarak onun yanına çıkıyorsa, [url=viewtopic.php?t=2878]bunda korkutucu bir şey var mı?[/url] Seçenek 1 tek başına dışarı çıkacak Seçenek 2 çıplak annesi de onunla birlikte dışarı çıkacak
Merhaba. 26 yaşındayım. Tatil için Hainan'a gittim ve orada 43 yaşında bir adamla tanıştım. Zayıf olmadığımı hemen söyleyeyim. Ve sonunda o ve ben birlikte uyumaya başladık. Ve benden bir yaş büyük...
29 yaşına girdim ama hiç ilişkim olmadı. Özel hayatımdan vazgeçebilir miyim, henüz vazgeçemez miyim? Kendime pek güvenmiyorum ve ortalama bir görünüme sahip olmasına rağmen kızlar ondan pek...
baba ve anne kendi odalarında seks yapmaya başlarsa ve sonra baba sikini içeri sokarsa annemin vajinası ve annem orgazm yaşamaya başlayacak ve inlemekten ve ciyaklamaktan çekinmeyin ah ah evet evet...
Merhaba forum üyeleri! Son zamanlarda konu seks olduğunda fena halde sapkınlaştığımı ve pek çok tuhaf fetişin ortaya çıkmaya başladığını fark ettim. Örneğin, bir kızın önce boşalması, sonra bir...