Benim deneyimimseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Benim deneyimim

Post by Anonymous »

Açıkçası küçük bir deneyim diyeceğim ama nasıl bir deneyim. 30 yaşındayım, ilk deneyimim 26 yaşımdayken oldu. Bir iş gezisindeydim ve bir kulüpte dinleniyordum ve o ben bile değildim ama iki kız, diyebiliriz ki, beni aldı.
Her şey dans pistinde buluştuğumda kıza bakmamla başladı ve dans ederken beni patilemeye ve kıçını bana sürtmeye başladı. Ona bir içki ikram ettim ve kendisinin ve arkadaşının burada bir masada oturduğunu söyledi, ben de onlara katıldım. Silah sesleri ırmak gibi akıyordu, çok dans ediyorlardı ve ne alakası vardı, beni ovuşturup okşuyorlardı, bir an dans ederken emmeye başlıyorlardı, sonra usulca kulağıma soruyorlardı. , bu beni heyecanlandırıyor mu? Ve beni elimden tutup çıkışa götürdüler.
Genelde konuşmadan onlarla gittim ve pişman olmadım, evlerine varır varmaz hemen birbirlerini okşamaya başladılar ve çok okşadılar. ve birbirlerinin kıyafetlerini çıkararak, içinde kocaman bir yatağın bulunduğu kocaman bir odaya girdiler. Zaten temas halindeyken ikisinin ne kadar çabuk gömleğimi ve pantolonumu çıkardığını fark etmedim. Ve penisim zaten süngülenmişti, beni yatağa ittiler ve biri yoğun bir şekilde penisin başını emip okşamaya başladı, ikincisi yüzüme oturdu ve konuşmadan onun amını yalamaya başladım.
I o akşam bu seksten dolayı delirdim, bir şeydi, sonra birini sikiyorsun, diğerini yalıyorsun, sonra dönüşümlü olarak ikisini de aynı anda sikiyorsun. Ve birlikte nasıl bir oral seks yaptılar, biri penisini, diğeri taşaklarını okşadı, bitirdiğimde her yerine sperm döktüm.
Genel olarak sabahları onlarla birlikte uyandım, perişan halde uyandım.
Ve ertesi hafta hâlâ iş gezisindeyken, bir gün sonra onlarla birlikteydim ve onların içindeydim.
O yıl biz de bir deneyim yaşadık, arkadaşımla birlikte egzotik bir şey istediğimize karar verdik ve siyahi fahişeleri çağırmaya karar verdik.
Sonunda şehrimizde sadece 1 tane bulduk ama o da kabul etti ve mzhm
Bu o kadar olağanüstü bir duygu ki, bir arkadaşınızla çarpıştığınızda sanki hiç rahat hissetmiyormuşsunuz gibi) birinin diğerinin kıçına girmesi.
Ya da biri diğerine sikişip oral seks yaptığında bakışlarımız kesişti ama ikisi de gelmedi bu anlardan sonra nasıldı)
Ama genel olarak deneyim eğlenceliydi.
İkinci sefer boşalmak komikti , hepimiz bitmiştik, zaman bitmek üzereydi ama umursamadık, bizi oturttu ve ikimizin vahşi, vahşi bir hızda mastürbasyon yapmasına izin verdi. Önce bir arkadaşımdı, bir dakika sonra da ona ateş ettim.
Arkadaşım yıkanmaya gitti, zaman neredeyse bitmişti, ama dürüst olmak gerekirse ben hiçbir zaman onun gibi emilmemiştim ve belli bir ücret karşılığında bunu kabul ettim. devam etmek. Ve sonra sikimi taşaklarına kadar ağzına alarak beni daha da şaşırttı.
Bu yıl bunu sadece ben Asyalı olarak tekrarlamayı planlıyoruz 156 boyunda Çinli bir kadınla deneyimim oldu. 30 yaşında olmasına rağmen bir çocuğu sikmek gibiydi. İçeri girdiğimde ilk başta yarısından fazlasına girmekte zorlandım. Ama tamamen içeri girince hemen geldim. Ama boyu ve kilosu ile çeşitli pozlarda tüy gibi.
Ayrıca ne 0 ne de 1 olan göğüsleri var. Arada bir şey) ama heyecanlanınca meme uçları süngü gibi oldu, onları yalamak ve nazikçe ısırmak güzeldi) O zamanlar onu o kadar sevdim ki 1 saat yerine dinlenerek 2,5 saat siktim ve parasını ödedim daha da fazlası) sadece benim inlemeleri ve çığlıkları coşkuluydu.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • İlk deneyimim için bir erkek arıyorum!! Moskova!
    by Anonymous » » in Eşcinsel Forumu
    0 Replies
    50 Views
    Last post by Anonymous
  • Eşimle ilk MFM deneyimim
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    194 Views
    Last post by Anonymous
  • İlk deneyimim
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies