Evli bir erkeğe kim oral seks yapar?seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Evli bir erkeğe kim oral seks yapar?

Post by Anonymous »

Bir erkeğin bana oral seks yapması hoşuma gidiyor, özellikle de evli ve kendi oğlu varken. Bu çocuğun, babasının bir adamın sikini emdiğini görmesini hayal ediyorum!..
Ve yakın zamanda onunla hafta içi bir gün, parkta öğle yemeği molasında gizli bir toplantı yapmaya karar verdik. Tarafsız bölgedeki gizli bir yere yürürken seks, kadın, spor ve araba hakkında konuşmaya başladık. Çocukluğunda yazları hep köyde, büyükannesini ve kuzenini ziyaret ederek geçirdiğini söyledi. Kendisi 10 yaşındayken erkek kardeşi zaten 13 yaşındaydı ve sık sık... Zaten kıllı ve büyük olan penisimle mastürbasyon yapıyordum. Bir keresinde küçük bir adam benden kardeşinin büyük amıyla oynamasına izin vermemi istedi! Her şey burada başladı, önce kardeşimi mastürbasyon yaptım, sonra kardeşim beni ağzıma almaya zorladı! Ve eğer ilk yaz küçük olan yalvarmak zorunda kaldıysa, bir yıl sonra emmeye hazırdı!
Adam zaten 30 yaşında. Beş yıldır evli, ancak bazen yaşlı erkeklerle çıkıyor, karısıyla her şeyden memnun olmasına rağmen, bazen erkekleri emmek istiyor ve daha fazlasını değil. Dışarıdan tipik bir heteroseksüel olduğu ortaya çıktı - uzun boylu, güzel bir figür, cesur, orta derecede kıllı ve güzel bir penise sahip. Soyunduk, yatağa uzandık, hemen yavaşça penisimi emmeye başladı ve bunu inanılmaz bir şekilde yaptı - şimdiye kadar hiçbir kız bu kadar güzel emmemişti. Eliyle nasıl alacağını, diliyle nerede daha fazla ve nerede daha az çalışacağını bildiği hemen hissedildi, penisi sadece biraz şişmiş olmasına rağmen bunun ona gerçekten zevk verdiği fark edildi. 69'u önerdim, destekledi. Bir elimle kalçasını okşadım, diğer elimle de penisini ağzıma götürdüm. Dürüst olmak gerekirse yaklaşık 10 dakika sonra çoktan heyecanlanmıştım ama o yavaş bir tempo seçti ve dilini penisimin üzerinde kaydırmaya devam etti. Pozisyonlarımızı değiştirdik, elimle onu ittim ama beni bırakmadı. Bu 40 dakika daha devam etti... Hiç bu kadar uzun süre emilmemiştim. Ben yatağın üzerinde durdum, o da önümde dizlerinin üzerine çöktü ve diliyle yavaş yavaş okşamaya devam ederken açgözlülükle penisimi yuttu... Belki de en yavaş sollamamdı ama en parlak orgazmlarımdan biriydi. Başını tuttum, ittim, güçlü jetlerle ağzına boşalttım... bir kısmını yuttu, bir kısmı da yatağa düştü. Dizlerinin üzerinde durarak, sperm bulaşmış yarı dik penisimi ağzına aldı ve hızla mastürbasyon yapmaya başladı. Boğuk inlemeler ve ağzında bir aletle şiddetle geldi. çok fazla sperm vardı, her yöne silinmişti, etraftaki her şeyi sular altında bırakmıştı - yatağa, yere, bana ve onun üstüne.
Bir süre orada uzandık, havlularla kurulandık , tekrar giyindik ve sanki hiçbir şey olmamış gibi, Bazen aynı kadınlardan, sporlardan, arabalardan bahsederek çalışma ofislerimize gittik. Böyle bir toplantıdan sonra durum muhteşem. Herkese tavsiye ederim)

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post