Bugün eve erken geldim; annem ve kocası odamda sevişiyorlar. Ayrıldım, 18:10'da geri döndüm - sanki hiçbir şey olmamış gibi yatağım yapıldı. Neden? Kendi yatakları onlara yetmiyor mu? Hatta baktım, çarşafları bile değiştirmemişler. Bu da nedir böyle? Neden sürekli saçma sapan şeyler buluyor??? Ne yapmalı?
Bugün eve erken geldim; annem ve kocası odamda sevişiyorlar. Ayrıldım, 18:10'da geri döndüm - sanki hiçbir şey olmamış gibi yatağım yapıldı. Neden? Kendi yatakları onlara yetmiyor mu? Hatta baktım, çarşafları bile değiştirmemişler. Bu da nedir böyle? Neden sürekli saçma sapan şeyler buluyor??? Ne yapmalı?
Neden bir kadının iki seks partneri varsa: biriyle iki kez, diğeriyle altı kez seks yaptıysa - hala bakire olarak kabul ediliyor mu? Seks klasik ve vajinaldi.
Neden bekaretin ancak gece boyunca en az on cinsel ilişkide bulunulması ve erkeğin her seferinde rahim ağzına ulaşması durumunda kaybedilebileceğine inanılıyor?
Bir erkekle seks yapmak için toplandık. Vajinismus hastasıydım - vajina kaslarının güçlü bir spazmı ve ilk yedi cinsel ilişki sırasında adam tam olarak girmedi. Sonra sabah bana tamamen girdiğinde ve...
Bir erkeğin neden bu kadar sıra dışı bir fetişi vardır? Bitirdikten sonra benden üye çıkarmaz. Ve biz bu şekilde yalan söylüyoruz. Ve ben rahatlayıp ona güvendiğim anda, tüm gücüyle eliyle kalçama...
Erkekler neden seksi kadınların gözyaşlarıyla ilişkilendiriyor? Sevişiyoruz ve periyodik olarak gözlerimin yaşlı olup olmadığını kontrol ediyor. Sosyal ağlarda kirli yazışmalar yapıyoruz. Ve içime...