Saunadan sonra yandıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Saunadan sonra yandı

Post by Anonymous »

Eşim güzel bir esmer, boyu 168 cm, göğüs çevresi 97 cm, beli 68 cm ve kalçaları 100 cm! İnce bacaklar. Karısı şirketin ofisinde çalışıyor. O bir çeşit sekreter. Ya da öyle. O gün onu işten almaya karar verdim. Saat zaten 17:25'ti ve ofis kapılarından çıkmak üzereydi. Yakınlarda park edecek yer yoktu, bu yüzden ofisin ana çıkışından yaklaşık elli metre uzakta durdum. Biraz bekledikten sonra sonunda Karina'yı gördüm.

Arabamı görmediği için onunla buluşmak, kendimi göstermek üzere dışarı çıkacaktım ama o sırada patronunun cipi köşeyi dönüp onun yanında durdu. Neşeli bir şekilde gülümseyen Karina arka koltuğa bindi ve araba hareket etmeye başladı. Camlar renkliydi ve onun yanında başka kimin olduğunu bilmiyordum.

Araba hareket etmeye başladı ve ben de onu takip etmeye karar verdim. Ancak fazla uzağa gitmelerine gerek yoktu: On dakika sonra insanların eşleriyle gitmediği yer olarak bilinen şehir saunasına vardılar. Beni uyaran da bu oldu, burada ne yapması gerekiyor!

Bu sırada Karinka'm açık arka kapıdan sürünerek çıktı, yürürken kısa eteğini düzeltti, arkasında bir adam vardı. Uzun boylu, kahverengi saçlı, düzgün giyimli ve aynı zamanda neşeli. Eşimin arkadaşı Marinka ön koltuktan atladı. Aynı zamanda sekreter ve aynı zamanda evli.

Ve böylece iki çift: uzun boylu patron ve iki kadın hızla binaya girdiler. Beş dakika kadar bekledim ve karımın numarasını çevirdim.

- Merhaba, sen misin...

–İşten yakında mı ayrılacaksınız? – Renksiz bir sesle sordum.

"Ah, hayır, acilen annemi görmem lazım" dedi, "beni bekleme, saat sekizde orada olacağım." Tamam canım, yemeği bensiz ye, eve gidince seni ararım. – Telefon sustu.

"Yani" diye düşündüm, "bu acil durum anlamına geliyor!" Peki, peki” - Ve kendisi de vücudunun her yeri titriyordu. Avuçlarımı ovuşturdum, "Eh, sonunda seni yakaladım, sevgilim!" Elbette bir skandala yol açmak istemiyordum; tam tersine uzun zamandır Karinka'nın beni aldatmasını istiyordum. Seks karısı konusu beni heyecanlandırıyor! Pantolonumda anında bir sertleşme oluştu, ne yapacağımı bilemedim. Aptalca oturup onların dışarı çıkmasını bekledim. Karina, arkadaşları ve arabalarıyla birlikte kapıdan çıkıp ters yöne doğru yola çıktığında üç buçuk saat geçti.

Patron karısını doğrudan girişe doğru sürdü, yorgun bir yüz ifadesiyle Karina eve doğru yöneldi. Ben de onların hemen arkasından ilerledim. Karina patronuna sinsi bir öpücük gönderdi ve ben ona seslendiğimde girişe girmek üzereydi.

– Karin. – Dondu ve şaşkınlıkla etrafına baktı.

- Peki, kayınvalideniz nasıl? – Neşeyle sordum.

– Merhaba, burada ne yapıyorsunuz?

- Evet, seninle tanışmak istedim...

- Dedim ki... şunu...

"Karin," diye başladım sakince, "korkma, NEREYE gittiğini gördüm."

-Ama... biz... yani... - kekeledi, yol boyunca ne söyleyeceğini düşünüyordu, - muhtemelen raporu ORADA derlediniz mi? – Eşime yardım ettim.

- Hayır... işte... kayıt olmak gerekiyordu...

– Peki nasıl? Tamamladınız mı?

– Evet, biliyorsunuz, genel olarak düşündüğünüz gibi değil!

– Hadi!? Eşim bir erkekle birlikte saunaya giriyor ve üç saat boyunca orada kayboluyor, ben ne düşünebilirim?! Tabii ki oradaki belgeleri doldurdu! Kesinlikle. – Karısı aşağıya baktı ve eve doğru yürüdü.

“Karin,” dedim daireye girdiğimizde, “bu iş için değil mi?” Dalgın dalgın gülümsedi ve cevap vermeden duşa girdi. Kendini oraya kilitlemesine izin vermedim, kapıyı tutarak hemen arkasından girdim.

"Nereye gidiyorsun?" Karina kızmaya başladı, "Kıyafetlerimi değiştirmem gerekiyor."

– Yardım edeceğim! - Ve onun şaşkınlığından yararlanarak eteğini yırttı. Kırmızı fileli külotun ön kısmında büyük bir ıslak nokta vardı. Karım kızardı, ben de onun önünde durup diz çöktüm ve yüzümü külotuna yaklaştırdım. Sperm gibi kokuyordu.

– Elastik bantınız yok mu?! - Şaşırmıştım. Karısı cevap vermedi ve elleriyle yüzünü kapattı. Spermle ıslanmış kumaşa dudaklarımla dokundum ve karımın külotunu çıkarmaya başladım. Karina ürperdi ama uzaklaşmadı. Külot dizlerime kadar kaydığında içinde ne kadar sperm olduğunu gördüm.

Bol bol doluydu ve dudaklarının arasında beyaz bir sıvı parlıyordu. Sanki bir rüyadaymış gibi, büyük bir heyecanla dilimle amına dokundum, sonra dudaklarına yapışarak onu kendime çektim. Karımda çok fazla sperm vardı, kelimenin tam anlamıyla içtim ve karım inleyip saçlarımı okşamaya başladığında, ben de tam pantolonuma boşalmaya başladım. Orgazmdan kıvranmaya başladığımda karım beni saçlarımdan yakaladı ve beni kendisine doğru bastırarak ince bir akıntıyı doğrudan ağzıma verdi. Titremeye başladı ve orgazm olduğunu fark ettim. Beş ya da altı yıl sonra benimle ilk orgazm!

İşimi bitirdiğimde karım gözlerimin içine bakmadı. Yüzünü çevirdim ve sordum:

– Kimin yanında kendinizi daha iyi hissettiniz?

– Eşim dudaklarını bana bastırdı ve sonra sordu:

– Kızgın değil misin?

–Kızgınım! İhanet ettiğin için değil, BUNU benden saklamak istediğin için!

- Ama anlayın beni, bilmiyordum...

"Bana söylesen iyi olur," diye onun sözünü kestim, "sık sık hile yapar mısın?"

– Hayır, açıkçası, ama... bazen... bunu yapmak zorundasın.

– Zorunda mısın? – Alaycı bir şekilde sordum.

- Peki... her zaman değil diyelim... - Utançla gözlerini sakladı.

– Bilirsin, umurumda değil, yeter ki saklama. Gidiyor mu?

–Ne?! Ne-ne dedin? – Karısı hayrete düşmüştü.

– Duyduklarım. Her zaman, HER ZAMAN bana bundan bahset. Tamam mı?

Eşim şaşkınlıkla bana baktı ve ben şöyle dedim:

– Tamamen soyun, kendimizi yıkayacağız.

Karımı soydum, duşta iyice yıkadım, yıkarken yine sertleştim ve sonunda karımı kondomsuz becerebildim...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Yandı
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Anonymous
  • Kadın yandı
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    25 Views
    Last post by Anonymous
  • Düğün gecesinden sonra anne ve üvey baba sürekli sevişirler. Bu iyi???
    by Guest » » in General
    0 Replies
    139 Views
    Last post by Guest
  • Seksten sonra ne yaparsınız?
    by Guest » » in General
    0 Replies
    40 Views
    Last post by Guest