Uyuyan ebeveynleri olan bir kızla kaldıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Uyuyan ebeveynleri olan bir kızla kaldı

Post by Anonymous »

Zaten akşam ve gece olmuştu, seninle kaldım. İkimiz battaniyenin altına uzanıyoruz, filmi izlemeyi bitiriyoruz ve çok geçmeden yatmamız gerekiyor. Anne babanız zaten yan odada yatmaya hazırlanıyor, film bitiyor, yatağımızı ayrı ayrı yaptık elbette, çünkü sen ve ben yeterli insanlarız ve ebeveynlerimizin birlikte uyumamıza izin vermeyeceğini anlıyoruz. Annen bize iyi geceler dilemek için geliyor ve eve gidiyor, yatak odasını kapatıyor, biz de orada yatıp ebeveynlerimizin uykuya dalmasını bekliyoruz. Yaklaşık yarım saat konuştuktan sonra odanızın kapısını yavaşça kapatıyoruz.

Aynı yatağa uzanıyoruz ve hafifçe öpüşmeye başlıyoruz, hava ısınıyor ve biz zaten sıcak bir şekilde yatıyoruz. Ben tişörtümü çıkarıyorum, sen gövdemi okşuyorsun, tüylerim diken diken olana kadar tırnaklarını nazikçe gezdiriyorsun. Sonra öpüşmeye devam ediyoruz ama farklı bir şekilde, daha tutkulu ve heyecanlı bir şekilde. Ateşlisin ve benden pijamalarının altını çıkarmamı istiyorsun, ben de onları dikkatlice hassas bacaklarından aşağı çekiyorum ve okşuyorum. Biraz utangaç ve endişelisin çünkü hâlâ külotun içindesin ve birbirimize çok yakınız. Sarılırız ve bacağım bacaklarınızın arasında biter, buralara hafifçe sürtünür ve siz daha da heyecanlanıp boynumu ve göğsümü öpmeye başlarsınız, aynı anda ben de elimi belimden kalçama indirip hafifçe sıkarım, seni bana bastırıyorum. Buna karşılık sen de Paşa'yı gücendiriyorsun, hemen utanıyorsun ve uzaklaşıyorsun. Elini alıp onun üzerine koyuyorum. Onu hissediyorsun. Heyecanla öpüşüyoruz, sarılıyoruz, şimdi aşağıya iniyorum, ince tişörtümü çıkarıyorum, boynumu öpüyorum ve sutyenimin altında saklı olan göğsüme doğru iniyorum, sen de beni saçlarımdan tutup kendine doğru bastırıyorsun; Sen. Bacakların en altına iniyorum, onları öpüyorum ve yukarıya doğru yalıyorum. Heyecanlanırsınız ve artık hiçbir şeyden utanmazsınız ve sadece tadını çıkarırsınız. Külotunun üzerinde duruyorum, burnuma bastırıyorum, başımı kaldırıyorum ve yüzde 100 hissettiğin 2 öpücük veriyorum.

Külotunun üzerinden amını öpüyorum ve çok sıcak olduğunu hissediyorum, sadece sıcaktan patlıyor. Ruhuma bakan, bana soran, beni küçümseyen gözlerine doğruluyorum! Sana küçük bir orospu gibi davranıyorlar, kelimenin tam anlamıyla kıyafetlerini yırtıyorlar ve çok kirli oluyorlar. Şimdilik külotunuza girmiyorum çünkü ön sevişmenin tam listesini yapmanız gerekiyor ki kızınız o kadar ıslansın ki başınız dönsün ve neredeyse her saniye boşalasınız.

Sonuçlarını düşünmeden ilk seferde sütyeninizin bağını dikkatlice çözüyorum ve onu karanlığa atıyorum. Göğüslerini sıkıyorum ve dişlerimle öpüyorum, sertçe emiyor, meme uçlarını yalıyorum. Gözlerin kapalı, yüksek sesle inliyorsun, umrunda değil, coşku içindesin. Kanayana kadar sırtımı kaşıyorsun, beni kendine bastırıyorsun, karşılık olarak seni acı verici bir şekilde ısırıyorum (sadece daha çok inliyorsun). Öpüşmeye devam ediyoruz, beni ters çeviriyorsun, kendini zirvede buluyorsun ve dikkatlice aşağıya doğru sürünüyorsun. Kasık bölgesinde durup külotumun içinden penisimi öpüyorsun. Ağzınıza alıp ısırıyorsunuz ve tekrar öpüyorsunuz. Keskin tırnaklı parmaklarınızla külotunuzu aşağı çekiyorsunuz, penis ayağa kalkıyor ve yüzünüze hafifçe vuruyor. Onu elinize alırsınız ve nasıl nabzının attığını, içindeki kanın nasıl aktığını hissedersiniz. Ona baktığınızda ağzınızı açarsınız ve yavaşça, zevkle ağzınızın derinliklerine doğru itersiniz. Yavaş ama hızlı bir şekilde yukarı ve aşağı hareket etmeye başlarsınız. Tadı tatsız ama ağzınız sulanıyor ve size daha tatlı geliyor. Zaten dudaklarını tamamen şapırdatıyorsun, inliyorsun ve sadece yutmak istiyorsun. Şu anda anlaşılmaz bir şeyin olduğunu hissediyorsunuz, ya tuvalete gitmek istiyorsunuz ya da zaten sınırdasınız ve yakında boşalacaksınız. Ve doğal yağlama aniden yavaşça içinizden dışarı akmaya başlar, külotunuz baştan sona ıslanmaya başlar. Islak külotunu çıkarıyorum, seni sırtüstü çeviriyorum ve iki parmağımı amının içine sokuyorum. İçeride hepiniz ıslaksınız ve inanılmaz derecede sıcaksınız. Kızını alıp hiç acımasın diye esnetmek istiyorum. Parmaklarımı dışarı çekiyorum ve kayganlaştırıcının sümüksü bir ipliği onlardan çıkıyor. Penisimi ellerine alıp kendine doğru itiyorsun, ben de pelvisimi yavaşça hareket ettirmeye başlıyorum. Sırtın istemsizce bükülüyor ve ben sana daha da derin giriyorum. İçinizde gerçek olmayan bir uğultu hissedersiniz. Giderek daha hızlı hareket ediyorum, sarılıyorum, öpüyorum ve şefkatle ruhunuza. İnliyorsun, gittikçe daha hızlı hareket ediyorum, yumrukların sıkılıyor, ayak parmakların da sıkılıyor ve çok güçlü ve uzun bir süre boşalmaya başlıyorsun. Zevkten her yerin titriyor ve neredeyse bilincini kaybediyorsun. Ama ben seni sikmeye devam ediyorum, nefes nefese kalıyorsun ve nefesini düzenleyecek vaktin bile yok.

Penisimi giderek daha sert bir şekilde sana sokuyorum ve elimle klitorisinizi ovalamaya başlıyorum ve artık bunu yapamıyorsunuz, bu size inanılmaz derecede iyi geliyor. Ritim ve küçük delik yüzünden penisim giderek daha fazla kanla doluyor ve bu 5 saniye içinde tüm spermimin amınıza akacağını hissediyorum. Boşalırım ve sen de içindeki sıcak spermi hissedersin ve anında boşalırsın.
Misafir_762
Kullanıcı adından bahset
 Uyuyan ebeveynleri olan bir kızla kaldı

Post by Misafir_762 »

0543 282 86 18 SLM BEN İST HİLTİ KORAY SEKS AC OLAN SINIRSIZ HEYECAN VERİCİ BİR SEKS SEKS SEKS YASAMAYI İSTEYEN GÜVENİLİR TECRÜBELİ SIRDAŞ SEKS DOSTU ARAYAN EŞİNDEN GİZLİ KACAMAK YAPMAYI İSTEYEN BAYANLAR KALIN VE BÜYÜK SEVEN 18 VE 99 YAŞ ARASİ EVLİ DUL ŞİŞMAN KAPALİ BEKAR BAYANLAR VE EVLİ ÇİFTLER ARAYIN TMSLM SEKSİN HEYECANIN BERABER YAŞAYALIM 0543 282 86
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post