Kamyoncularseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kamyoncular

Post by Anonymous »

Gölün yakınındaki bir otoparkta olay, yürüyüşten sonra ayrılmak istedim, iki adamla iyi vakit geçirdim, biri sadece beni becerdi, diğeri hem beni hem de kendisini mastürbasyon yaptı, hava çoktan kararmaya başlamıştı ve aniden kamyon şoförü benden sigara istedi ve arabada oturuyordu ve birlikte oturup sigara içmemizi işaret etti, sadece oturdum ve çim kokusu vardı, hatta bir balta astım, uykuda bir tane daha vardı kompartımanda ortağı büyük miktarda esrar içiyordu, ben esrar içmiyorum ve o bana uzattı ve dene dedi, birkaç kez biraz içti ve saygısından dolayı bir başkasına verdi ve sonra başladı, o gibi beni soktu, ısındı, başım dönüyordu, üzerimde sadece kısa şort ve tişört olmamasına rağmen terliyordum, uzanmamı söylediklerini duydum, gözlerim kapalı uzandım açtım bir dakikalığına gözlerim doldu ve kocaman penisli bir sürücü önümde diz çökerken partnerim de çıplaktı, ne olduğunu anladım ve sağ elimle ve partnerimin sol eliyle onun penisine dokunmaya başladım ama sürücü rahatlarken aynı anda iki sikin üzerine oturmamı söyledi Daha uygun oldu, şoföre oturur oturmaz partnerim oturdu, birinin ve diğerinin penisi büyüktü ve ilk başta sarsıldım ama ikincisi girmeye başladığında, o kadar da korkutucu olmadığını hissettim, yağlamanın iyi bir şey olduğunu ve biraz daha fazla ve iki penis daha tamamen içeri girdi, toplara kadar ve sonra yaklaşık 15 dakika boyunca sikişmeye başladı, hemen biraz acıdı, ama sonra sanki bir fahişe çoktan parçalanıyormuş gibi adım adım uzaklaştı ve [url=You need to register to see the link. .win/viewtopic.php]ilk kez[/url] beni iki sikle siktiklerinde, onların peşinden eve giderken kıçım sıcaktı, sadece esrar hissi hâlâ güçlüydü
Misafir_491
Kullanıcı adından bahset
 Kamyoncular

Post by Misafir_491 »

Duı kapalı olgun doyumsuz bayanlar aramanız yeterli 0542 566 35 37
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case: