Seksi yatak ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Seksi yatak
Eşim ve kayınvalidemle yaşıyorum. Kayınvalidem ve ben birbirimizden çekinmiyoruz; o sabahlığıyla ya da poposunu zar zor kapatan bir tişörtle yanımdan geçebilir. Bir yıl önce yazın akşam olmuştu, eşim ve arkadaşım kulübede bahçe işleri yapıyordu. Ben gitmedim; kayınvalidem ve ben evdeydik. İzin günümde duştan sonra bir içki içmeye karar verdim. Kayınvalidem edep gereği önerdi, reddetmedi. 54 yaşında ama 40 yaşında gibi görünüyor. Sonuç şu: Bir süre sonra dizlerinin üzerine oturmaya karar verdi, ben havlunun içindeydim, o sadece bir tişört giyiyordu, o da oturdu, böylece havlu kalktı ve kasıklarıyla doğrudan penisin üzerinde olduğu (yalan söylediği) ortaya çıktı, bundan sonra sıcaklığını hissettim ve kalkmaya başladım, daha önce bilmiyorum çıplak üzerimde oturuyormuş gibi hissetti ama kalkmaya başladığımda biraz şaşırmış görünüyordu. Ona sertleştiğimi söyledim, kıçını biraz hareket ettirdi ve aletim onun içine girdi, eğildi ve taşaklarımı okşamaya ve kendi kendine oynamaya başladı. Ama bazı nedenlerden dolayı hareket etmedi, her şeyi elleriyle yaptı. Sonunda anladığım kadarıyla geldi, üstümden kalktı, birkaç kez beni sarstı ve sonra ben zaten geldim. İşin kötü tarafı bunu istedim, ama biraz farklı bir versiyonda, ama burada bir şekilde beklenmedik.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version