Öğrenciyken trenle seyahat etmek zorunda kaldım; ranzanın üst kısmındaki kompartımanda öğrenci biletlerinde indirim vardı. İri bir adamla bir kompartımanda seyahat ediyordum, ikimiz vardı. Dara yakın bir şort giymişti, penisi görünüyordu, çarşafı yukarıdan çıkarırken birkaç kez baktım, gördü. Sonra yattım, sanki tesadüfen elini kalçama koydu ve çıkardı. Sonra bir süre sonra bilinçli olarak şortumu çıkardım ve popom dışarı çıkacak şekilde uzandım. Bana dokunmaya başladı, sessizce orada yattım. Ve o gece zaten beni becerdi.
Kimin böyle bir şeyi vardı?
Öğrenciyken trenle seyahat etmek zorunda kaldım; ranzanın üst kısmındaki kompartımanda öğrenci biletlerinde indirim vardı. İri bir adamla bir kompartımanda seyahat ediyordum, ikimiz vardı. Dara yakın bir şort giymişti, penisi görünüyordu, çarşafı yukarıdan çıkarırken birkaç kez baktım, gördü. Sonra yattım, sanki tesadüfen elini kalçama koydu ve çıkardı. Sonra bir süre sonra bilinçli olarak şortumu çıkardım ve popom dışarı çıkacak şekilde uzandım. Bana dokunmaya başladı, sessizce orada yattım. Ve o gece zaten beni becerdi. Kimin böyle bir şeyi vardı?
Arabadaki erkeklere oral seks yapmayı seviyorum. Bu beni gerçekten tahrik ediyor. Özellikle prelüd hoşuma gitti. O araba sürerken sen pantolonunun içinden sikini okşamaya başladığında...
Yani, evrenin kutsal meselesi. Arabanın büyüklüğü penisin boyutuna bağlı mı? Herhangi bir bağımlılık var mı? Burada üyenin boyutu ve arabamızın boyutu çıkarıyoruz. Araba yoksa, o zaman istenen...