"İyi" JeanGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 "İyi" Jean

Post by Anonymous »

Enstitüde okurken doksanlı yıllardaydı. Dost canlısı bir Afrika ülkesinden siyah bir adam, arkadaşımla birlikte yurt odama taşındı. Adı Jean'di. Bizim yurtta genelde yabancılar bir arada kalıyordu ama ya yer yoktu ya da tadilat vardı, hatırlamıyorum. Mütevazı bir hayat yaşadık, o zamanların tüm öğrencileri gibi yaban turpunu tuzsuz yedik ama Jean'in gelişiyle hayatımız daha iyiye doğru değişti. Her zaman parası vardı, soğukkanlı gibi davranırdı ve komşularından her zaman isteyerek borç alırdı. Yiyeceklerden bahsetmiyorum bile - bir ruble ve üzeri yaşamaya başladılar. Kızlar onun etrafında kalabalıklar halinde dolaşıyorlardı çünkü o sadece zengin değil, aynı zamanda çok güçlü ve yakışıklıydı. Bazı nedenlerden dolayı onlara neredeyse hiç tepki vermedi. Zaman geçti ve arkadaşım kalıcı olarak civcivinin dairesine taşındı ve Jean ve ben odada yalnız kaldık. Bundan inanılmaz derecede mutluydum; artık tüm trafik benim için! Ancak çok geçmeden farklı bir fikrim oldu. Her zaman dost canlısı olan Jean, kelimenin alışılmadık anlamıyla kasıtlı olarak bana ilgi göstermeye başladı. Hemen öyle olmadığımı açıkça belirttim ve bir süreliğine her şey sakinleşti. Ve bir sabah, ıkınırken kabız olmak gibi tuhaf bir duyguyla uyandım. Biraz kendime geldikten sonra Jean'in çoktan bana doğru yarı yolda olduğunu fark ettim. Kurtulmaya çalıştım ama neredeydi o iri bir adam, bense zayıf bir öğrenciyim. Bütün bunlar gün geçtikçe tekrar etmeye başladı ve ben direnince beni zorla aldı. Duygular iğrençti ama bunu kime şikayet ederseniz edin, bunu kime söylerseniz söyleyin, güleceklerdir. Gidecek hiçbir yer yoktu, para yoktu ve eğitimimi tamamlamak için hala bir buçuk yılım kalmıştı. Genel olarak, şu anda isteğim dışında bir zencinin cariyesi olmak zorunda kaldım. Bu çok “nazik” bir Jean.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Düğün gecesinden sonra anne ve üvey baba sürekli sevişirler. Bu iyi???
    by Guest » » in General
    0 Replies
    139 Views
    Last post by Guest
  • Röle iyi
    by Guest » » in General
    0 Replies
    51 Views
    Last post by Guest
  • Kim daha iyi berbat: erkekler mi kadınlar mı?
    by Guest » » in General
    0 Replies
    50 Views
    Last post by Guest