Aldatılmanın en tatsız anı ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Aldatılmanın en tatsız anı
Kesinlikle tüm aldatılanların ve seks eşlerinin, bu tür eğlencelerdeki en tatsız şeyin, çeşitli nedenlerden dolayı başkaları tarafından öğrenildiği an olduğu konusunda benimle aynı fikirde olacaklarını düşünüyorum. Bu, sarhoş bir eşin, kadınların ilgisizliğinden sürekli ağlayan üst kattaki komşusuna acımaya karar vermesiyle başımıza geldi. Daha sonra yaklaşık 35 yaşındaydı, büyükannesinden miras kalan tek odalı bir dairede yaşıyordu. Her zaman ortalıkta dolaşıyor ve kadınların hepsinin materyalist olduğunu ve sıradan erkeklere aldırış etmediklerini sızlanıyordu. Bir gün eşim akşam bir arkadaşıyla yaptığı toplantının ardından neşeli, şakacı bir ruh hali içinde, iki kişilik bir şişe şarabın ardından yürüyordu. Kendisi söyledi, sanırım daha çok içtiler. Girişte bu komşuyla tanıştım, her zamanki gibi kocasının şanslı olduğunu, yani benim çok güzel bir karısı olduğunu ve yalnız olduğunu sızlanmaya başladı. Karısı ona acıdı. Zaten sabah eve gittim. Ve ertesi gün evdeki bütün kadınlar bana bakarak pis pis gülümsediler, erkekler de gözümün içine güldüler.
Mobile version