Dostça seksGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Dostça seks

Post by Anonymous »

Bir çardakta sıradan bir ev pikniği, biz 3 çiftiz, gürültü, eğlence, uğultulu sesler var, müzik akorlarla dolu. Zaten oldukça sarhoştuk ve evden alkol getirmeye gittim. Mutfakta buzdolabına girip üç şişe soğuk beyaz şarap daha çıkardım ve biri peşimden geldi. Zhanna... bir gülümsemeyle geldi, - burada ne yapıyorsun?.. - evet, sana soğuk bir tane getiriyorum! bana sarıldı, eliyle başımı yaklaştırdı ve hickeyimi öptü. Genel olarak dostça öpücükler konusunda özgürdük. Ama yani... dili benimkine dolanmıştı, şaşkın olduğumu söylemeyeceğim ama beni şaşırttı. Elim beline uzandı ve yavaşça uyluğundan kıçına doğru kaydırdı, hafifçe ve hatta kısa kot eteğinin kenarına kadar sıktım, parmaklarım kalçalarının derisinde yandı, aralarında kayarak kumaşına rastladım. onun külotu. Öpmeye devam ederek, külotumun kumaşını parmaklarımla yoğurdum, kedisinin dudakları arasındaki boşluğu açıkça hissettim, bu düşünceyle heyecanlandım, şimdi bu son engeli de ortadan kaldıracağım... Zhanka elini kasıklarıma koydu. Şortumun altında sertleşme zaten açıkça hissediliyordu, gözleri parıldayarak geri çekildi - ve sen çok hızlısın - onu tekrar vücuduma doğru hareket ettirmeye çalıştım, ona baskı yaptım, sevimli bir şekilde sırıttı ve Ben dedim, şehvet düşkünü olmayın! Ya seninki içeri girerse ya da benimki düşerse!.. şarap ve biraz söğüş taşıyarak çardağa çıktık. Çardakta gürültülü bir şekilde müzik çalıyordu ve eğlence ve kargaşa geceyi tüketiyordu. Zaten kaba düşüncelerden uzaklaşıp genel eğlenceye yenik düşmüştüm... muhtemelen bu onun bir sonraki şakası. Zhanka'nın kocası Vitek, onun alışılmadık davranışlarından bahsederdi. ama bunun hakkında gerçekten düşünmedim. Başkasının ailesinde ne olduğunu asla bilemezsiniz.
Ve şimdi, gece yarısından sonra benim ailem bir kahve makinesi getirmemi istedi, insanlar da gece toplantısının devam etmesini talep etti. Mutfaktan çıkarken Zhanka'yla karşılaştım, tuvaletten çıkıyordu - görüyorum ki bana hiç dikkat etmiyorsun Max - ve beni tekrar tuvalete çekti. Yürürken öptüm, bir kolumla beline sarıldım, yeniden arzu duydum. kahve makinesini nereye koyayım, bir düşünce aklıma geldi, elimi uzatıp onun yanına koydum, müdahale ettim... bir çeşit parfüm kokuyordu ve açgözlü, hafif ıslak bir ağız dudaklarıma dolanmıştı, Elinin şortuma doğru kaydığını hissettim... uyanmaya başlayan penisimi yakaladı - Zhanka'nın sana tıslıyor gibi görünmesini istiyorum... Hala külotunun içine giremedim, kıçını duvara bastırdı. kot etek beline sıkı bir şekilde oturuyordu ve bu gerginlikten dolayı kumaşını yukarı çektim...-bekle, dedi fısıltıyla ve sırtını döndü, hafifçe eğildi, bir eliyle kıçını dışarı çıkardı, duvara yaslandı, diğeri beni kendine doğru çekiyor... Aceleyle eteğini kaldırdım, elastiki tuttum ve pembe tangayı aşağı çektim, şortum çoktan aşağı inmişti, heyecanlı penisim kalçalarına batmaya devam ediyordu, Kafamdan her türlü düşünce geçti - hadi! Zhanka ya heyecanla ya da beceriksizliğimden dolayı sitemle nefes nefese, "Ne yapıyorsun?" diye fısıldadı. Elini içeri soktu, parmaklarını penisin etrafına doladı ve kendine yöneltti. üye vajinasının duvarlarını yayarak saat gibi içeri girdi. Penisini kasıkları kalçalarına dokunana kadar daha da derine hareket ettiriyordu... bir an dondu ve hızını artırmaya başladı, kadın parmaklarını ısırdı ve ya mırıldandı ya da sessizce inledi. Elimi klitorisine sokmaya çalıştım ama olmadı, sonra tişörtün altına girdim, göğüslerini sutyenden kurtardım ve meme ucunu parmaklarımla sıktım... dakikalar akıp gitti, şimdiden tüm hızıyla devam ediyor - sadece bana değil! Zhanna sanki terhis olmaya hazır olduğumu hissetmiş gibi fısıldadı. Hayal kırıklığı içinde dışarı fırladım ve çıplak kalçasına sperm akıntıları düşmeye başladı. İkimizden de bir iç çekiş kaçtı; benimki vızıltıdan, onunki pişmanlıktan... - kahretsin, boşalmaya zamanım olmadı, Max... sen sadece bir alçaksın ama hoşuma gitti, dedi Zhanka, kağıdı silerek. kıçından tuvalet kağıdıyla sperm aktı, diye fısıldadı. Biraz daha dayanamadım... Şortumu çektim, kalçalarını sallayarak tangasını nasıl yerine kaldırdığını gördüm - hadi gidelim, yoksa acele ederler, ama biz orada değiliz. Ben de kahve makinesini taşıyarak arkadan takip ettim ve Zhanka'nın sallanan kalçalarına, kot pantolonla kaplı kıçına baktım.
kimse yokluğumuzu fark etmedi. Sadece benimki sordu - Ne bu kadar uzun sürdü? - Tuvaletteydim. Gerçeğin bir kısmını söyleyen I...Zhanka, Vitka'ya bir şey hakkında yaklaştı, coşkuyla bir tür anekdot anlattı ve yanına oturdu - peki, kıza kim biraz şarap dolduracak - böylesine yırtıcı bir gülümsemeyle ve yana doğru bakarak. bende!...
akşam devam etti.. .

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post