Oh, bu kavgalar ve sonuçları!General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Oh, bu kavgalar ve sonuçları!

Post by Anonymous »

hepimiz kavga ederiz.. tesadüfen zıt yarılarla yaşıyoruz.. kadınlar olmadan hiçbir yer yoktur, tırtılsız bir ağaç gibidir!.. özellikle 10, hatta 15 yıldan fazla bir süredir birlikte olduğumuzda, birlikte yaşadığımızda birlikte sevgi ve uyum içinde.. zaten her şeyi biliyorsunuz!.. her kavgadan sonra size öyle geliyor.. meğer bu kadınlar duygular için yeni bir platform yaratmayı biliyorlar.. neden bahsediyorum.. yani uzlaşma yollarını paylaşın.. sebepler farklı... yöntemler farklı.. sabah kahve yapmamışsam hafif bir gecikme olur ama sabaha kadar oynanan bir kumar seansından veya cuma günü yapılan dostça bir partiden sonra uzlaşma tüm hafta sonu sürebilir.. ruj izleri hakkında gömleğin yakası, sırtındaki çizikler veya işe alım sırasında “Vladimir İvanoviç”in kadın sesiyle kaydedilmesi ayrı bir konu..
genel olarak hadi gidelim, dedi beyefendi uçuruma düşerek..
Biraz bahsedeceğim benim... Korkunç suçluluk duygusu kökleşene kadar bu süreci ertelememeye çalışıyorum! "Küçük alıngan kızımın" kadın savunmasındaki zayıf noktalarını biliyorum ve eklemlerime orantılı olarak oraya vuruyorum!.. işe yarıyorken.. çoğu zaman seks barıştırır veya yatakta kahvaltı çoğu kişiye dokunur. uçuşlar!!.. asıl mesele, kırgınlığın ilk kalelerini aşmaktır.. ve sonra zafer zaten ufukta görünür!..
neden bir skandal başlatabilirsiniz?..ve hızlı bir şekilde kaçmaya nasıl izin verirsiniz? uzlaşma mı? .. durumları kendiniz mi kışkırtıyorsunuz..?

Quick Reply

Change Text Case: