Annemin oyuncakları ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Annemin oyuncakları
Evde bir tane olarak oturuyorum, annem henüz işten gelmemişti, yapacak hiçbir şeyim yoktu ve bu yüzden dolabındaki odasında ne olduğunu görmeye karar verdim. Gizlemde özel bir şey yoktu, ama hala şeffaf dantelin çok seksi sütyenleri vardı, başka bir bölmede zaten külotu vardı, zaten sallanmaya karar verdim, orada tanga bulundu, orada dokuz tane vardı. Annemden bahsetmişken: Sarışın, 39 yaşında, ince bir fiziği, göğsü yaklaşık 1-1.5 büyük değil. Kendi başına, oldukça kırılgan ve narin bir kadına benziyor, bu kadar ahlaksız sekreter özel bir şey yapmadığı açıktır. Bazen casus Banyoda veya giyinildiğinde. Onun temiz traş vajinasını, küçük göğüslerini gördüm. Nizhny Bille'de rummaged'den sonra, ip ve sütyen hariç, belirli bir şey yoktu. Ama diğer askıları ile dolapta ne olduğunu görmeye karar verdiğimde, orada zaten ilginçti. İlk başta, orada özel bir şey yoktu, pantolon, kafeler, elbiseler. Ancak kabinin altında bir şeyler olan çantalar vardı ve altında zaten bir tür kutu var. Açtığımda, bir seks mağazasına girdiğimi düşündüm, 6 farklı vibratör, 13 farklı falloimitatör, anal deneme, anal boncuklar vardı, bunun arasında birçok prezervatif ve yağlama vardı. Tüm bunlara baktığımızda, annenin seks dükkanının yattığı kutunun altında. Başka bir kutu daha vardı, içinde 25 centimetre büyük bir yapayak yatıyordu. Sadece böyle şeyler olduğunu düşünemedim. Ama hepsi bu değil, Falos'un kendisi yeni görünüyordu. Birkaç gün sonra nasıl tekrar yıkandığını görmeye karar verdim. O garip bir havlu tutmak için banyoya gitti, sanki içine bir şey sarılmış gibi ve zaten aynı yapay penis düşünmüştü gibi. Banyoya kapıyı kilitledi, ama büyük bir boşluk olmadığından, neler olduğunu sakin bir şekilde izledim. Banyoda, bir havludan bir yapay penis ve gres çıkardı, sadece suyu açtı ve yapayak duvara yapıştırdı (presus'taydı), muhtemelen ağzına küçük bir havlu koydu, böylece olamazdı Duydu, sonra tüm yapay penis bir yağlayıcı ile bulaştı, ben analde kendime itmeye başladım. Sadece sonuna kadar yapay penis üzerine oturduğu en ilginç şey, ona oraya uyduğu ve ona nasıl tırmandığını hala anlayamıyorum, ama şimdi bir “deliğin” bir “delik” olduğunu hayal ediyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version