Gerekirse, yeterli alan olmadığında ve oturacak hiçbir yer olmadığında bir kadın/kız yabancılarla dizlerinin üstünde oturduğunda, çünkü kişisel olarak normal mi, yoksa bir kadın kollarında sadece erkeğiyle mi oturmalı?
Gerekirse, yeterli alan olmadığında ve oturacak hiçbir yer olmadığında bir kadın/kız yabancılarla dizlerinin üstünde oturduğunda, çünkü kişisel olarak normal mi, yoksa [url=viewtopic.php?t=1940]bir kadın[/url] kollarında sadece erkeğiyle mi oturmalı?
Hanımefendi, bir yabancıyla seks yapan var mı? Bir bayana yaklaşmayı ve ona oral seks yapmayı hemen düz metin olarak teklif etmeyi denemek istiyorum . Acaba hemen gönderilmeme şansı var mı?)))
))) Ahah. Şimdi eve gittim ve dili bilmediğimde bir yabancıyla seks hatırladım ve o da sadece jestlerle iletişim kurabildik. Daha kesin olarak, elbette dedik, ama kesinlikle birbirimizi anlamadım)))...
Nadir buluşmalar için 50 yaş ve üzeri olgun bir kadın olan evli bir çift aranıyor.
Evli, temiz, ilişkilerin gizliliği garantili, oral seks, anilingus ve karmaşık olmayan farklı pozisyonlarda seks...
Ben 18 yaşında (bakire) uzun boylu bir adamım. Benden yaşça büyük bir kadının bana hükmetmesi fikri hoşuma gidiyor. Hemen söyleyeceğim, sadece gerçek hayatta ve haraç olmadan.