Oğlumu kaybet ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Oğlumu kaybet
Karısını uzun süre boşandı. Evlilikten bir oğul vardı. Olabildiğince büyüdü ve iyi görünüyordu - bir programcı oldu, iyi kazandı, konutunu satın aldı. Sadece her zaman sürekli yalnız olduğundan, bir tür kapalı olduğundan endişe etti. Birkaç yıl önce, onun içinde traş edilmeyecekleri için Amerika'ya gitmeye karar verdi. Arkadaşlar yardım etti, yerleşti. İlk başta Skype ile konuştular, ama sonra sadece elçilere yazmaya başladı, Skype yükselmedi. Kalp bir şeyin yanlış olduğunu hissetti. Birkaç ay sonra, habercide boğucu esmer bir fotoğraf görünmeye başladı. Zaten mutluydum - oğlum ruh eşini buldu. Güzel bir kadın, itiraf etmek, hatta fotoğrafını heyecanlandırdı. Sadece tüm fotoğraflar bir oğul olmadan utandı mı? Ve son zamanlarda, oğlum beni Skype'da aradı, mutluydum, ama ekranda hala aynı esmer vardı ve keder hakkında ona oğlum olduğu ortaya çıktı. Onu neyin tetiklediğini bilmiyorum, ama operasyonu gerçekleştirdi, hormonal kursu geçti ve transseksüel oldu. İlk günler sakinleşemedi ve soğuduğunda ve konuştuğumuzda düşüncesine alıştı. Şimdi "Oğul" beni eyaletlerde ona taşınmaya, evinde yaşamak için çağırıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, benim için (dışa doğru) bilinmeyen bir kişi, bir kız. Korkarım oğlumu kaybettim. Sırada nasıl olabilirim?
Mobile version