Birkaç kez üyemin bir fotoğrafını yayınladım - neredeyse hiç tepki yok. Evet, üye olağanüstü değil, ancak gerçek olmayan pyodların ve gerçek olanlardan değil, turtaların bir fotoğrafını yayınladıklarında, reaksiyon tamamen farklı. Neden öyle?
Birkaç kez üyemin bir fotoğrafını yayınladım - neredeyse hiç tepki yok. Evet, üye olağanüstü değil, ancak [url=viewtopic.php?t=1081]gerçek[/url] olmayan pyodların ve [url=viewtopic.php?t=1081]gerçek[/url] olanlardan değil, turtaların bir fotoğrafını yayınladıklarında, reaksiyon tamamen farklı. Neden öyle?
ne zaman fotoğraflarını görsem heyecanlanıyorum ve ona mastürbasyon yapıyorum, kim bilir, Instagram bir şarkıcı, konserindeydim, sonunda ona mastürbasyon yapmak için tuvalete gittim ve ona...
Forumdaki kadın hesaplarının çoğunluğunun erkekler ve köylüler tarafından oluşturulduğu bir sır değil. Soru şu: Bununla hangi sorunları veya kompleksleri çözmek istiyorlar? En az üç seçenek...
Bu forumdaki asıl sorun burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta gerçek kadını ifade eden kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek...
Başlayacağım: Soru: Seks mi yapıyorsun? Cevap: Kızımı düzenli olarak sikiyorum. Soru: Grup seks yapıyor musunuz? Evet kızım, babam, annem, eniştem, eniştem ve torunum ve ben her dolunayda seks...