10 yaşından itibaren anne beni önleyici bir masaj yapar. Bunu yapmak için beni tamamen soydu ve beni her türlü yağla bulaştı, ancak özellikle masaj yapmayı sevdiği üyenin yanındaki yere dikkat etti. Sevdim, ama biraz sonra bir üyeye ve yumurtaya dokunmaya başladı. O andan itibaren, yaz aylarında kendime karşı çıkmadım olmasına rağmen beni çıplak uyuttu. anne bana masaj yaptı, o papilla dağılmıştı. Banyo yaptığında, sık sık ona anahtar deliğinden baktım. Ve odasında odasında giyindiğinde, onu kapıdaki boşluktan fotoğraflıyorum. Hala bir analde onu becermek için bir arzum var.
10 yaşından itibaren anne beni önleyici bir masaj yapar. Bunu yapmak için beni tamamen soydu ve beni her türlü yağla bulaştı, ancak özellikle masaj yapmayı sevdiği üyenin yanındaki yere dikkat etti. Sevdim, ama biraz sonra bir üyeye ve yumurtaya dokunmaya başladı. O andan itibaren, yaz aylarında kendime karşı çıkmadım olmasına rağmen beni çıplak uyuttu. anne bana masaj yaptı, o papilla dağılmıştı. Banyo yaptığında, sık sık ona anahtar deliğinden baktım. Ve odasında odasında giyindiğinde, onu kapıdaki boşluktan fotoğraflıyorum. Hala bir analde onu becermek için bir arzum var.
Bir erkeğin neden bu kadar sıra dışı bir fetişi vardır? Bitirdikten sonra benden üye çıkarmaz. Ve biz bu şekilde yalan söylüyoruz. Ve ben rahatlayıp ona güvendiğim anda, tüm gücüyle eliyle kalçama...
Uzun olsun kısa olsun deri yağmurluklardan da tahrik olanlar var, özellikle arkadaşımın kırmızı deri yağmurluğuna bayılıyorum, böyle fetişistler var mı?
Bu hikayeyi bazı yorumlarda kısaca anlattım, ancak yine de buna ayrı bir yazı ayırmaya karar verdim. O akşamı hala büyük bir sevgiyle anımsıyorum ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
Birkaç yıl önceydi...
Herkese selam. Kendimi palyaço şeklinde, bir kızı da palyaço şeklinde hayal ettiğimde çılgınca heyecanlanıyorum. Aynı fetişi olan kızlar palyaço kostümlerine, görsellerine vb. ilgi duyarlar. Hadi...