İyi günler! T = 7614 "> Cinsel hayatım değişmedi, aslında değil. Yalan söylemeyeceğim, seksin basitçe başarısız olduğu birkaç kız vardı ve para için sevgi satın alma deneyimi vardı. Sonuç olarak, kompleksler hem ayrı bir hepatitin arka planına karşı hem de cinsiyette tam deneyim eksikliğinin arka planına karşı oluşturuldu. Yeni tanıdıklarla, belirsiz hissediyorum, kızlara birkaç kez bana olanları açıklamaya çalıştım, ama şikayetleri düşündüler, belki bu bir şikayet (bu tanımı anlamıyorum).
Belki birisinin bana söyleyebileceği umuduyla yazıyorum: deneyim kazanmanın herhangi bir yolu var mı, çünkü Kendim nasıl ve kiminle tanışmam gerektiğini anlamıyorum ve hangi noktada sorunlarım hakkında anlatmaya değer.
İyi günler! T = 7614 "> Cinsel hayatım değişmedi, aslında değil. Yalan söylemeyeceğim, seksin basitçe başarısız olduğu birkaç kız vardı ve para için sevgi satın alma deneyimi vardı. Sonuç olarak, kompleksler hem ayrı bir hepatitin arka planına karşı hem de cinsiyette tam deneyim eksikliğinin arka planına karşı oluşturuldu. Yeni tanıdıklarla, belirsiz hissediyorum, kızlara birkaç kez bana olanları açıklamaya çalıştım, ama şikayetleri düşündüler, belki bu bir şikayet (bu tanımı anlamıyorum). Belki birisinin bana söyleyebileceği umuduyla yazıyorum: deneyim kazanmanın herhangi bir yolu var mı, çünkü Kendim nasıl ve kiminle tanışmam gerektiğini anlamıyorum ve hangi noktada sorunlarım [url=viewtopic.php?t=2464]hakkında[/url] anlatmaya değer.
Ben yakışıklı bir adamım, 22 yaşındayım. Cuma akşamından Pazar öğleden sonraya kadar Balashikha bölgesinde sert baskın emmeye hazır. İki koşul - büyük bir penis ve waffle yapma yeteneği...