Şahsen ne evlendiniz?, Şahsen ne evleniyorsunuz? Prensip olarak, insanlar neden net bir şekilde evlenirler, ancak herkesin bir aile yaratması için farklıdır ve birisi tamamen farklı bir nedendir. Örneğin, kendisinin yerine geçen farklı insanların görüşünü bilmek istiyorum.
Şahsen ne evlendiniz?, Şahsen ne evleniyorsunuz? Prensip olarak, insanlar neden net bir şekilde evlenirler, ancak herkesin bir [url=viewtopic.php?t=3454]aile[/url] yaratması için farklıdır ve birisi tamamen farklı bir nedendir. Örneğin, kendisinin yerine geçen farklı insanların görüşünü bilmek istiyorum.
Annem onu defalarca reddetti ama sonunda kabul etti. Kendisi 52 yaşında, kendisi 38 yaşında, yani kendisinden 14 yaş büyük. Birkaç kez seviştiklerini duydum ve artık o da bizimle yaşayacak. Bu beni...
Son zamanlarda tanıdık takma adların forumdan kaybolmaya başladığını fark ettim ve bunlar forumun eski zamanları. Nedenmiş? Hatta iki veya üç katılımcı bana kişisel bir mesajla ayrılacaklarını yazdı....
Son zamanlarda foruma baktığımda insanların çok agresif hale geldiğini fark etmeye başladım.
Çok kötü bir trend.
Bunun neden olduğunu bilen var mı? Yorumlarda kimseye son vermeden, barışçıl ve düzgün...