Birlikte yaşama ile MZHM ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Birlikte yaşama ile MZHM
Herkese selam. Uzun zamandır grup seksinde bulundum, en çok MHM formatını seviyorum, hem sürekli çiftler hem de bir zamanlı toplantılar vardı, ancak çoğunlukla bunların hepsi cinsel ilişkiler, maksimum dostu unsurlarla. Uzun bir süre, üçün (MHM) kalıcı üçünün temasının çok başladığını fark etmeye başladı - örneğin arkadaşım ve ben bir kıza aşık olduğumuz, birlikte buluşmaya ve yaşamaya başladığımız ve Kurs da. Ve üçümüz seks yapıyoruz, ya da çoğunlukla üçümüz var. Ve bu kız bir süre sonra buna alışıyor ve sonra biriyle o kadar ilginç olmayacak. Hayatta, bu uzun bir süre mümkün değil ve bunu kendim istemem değil, bir deney oyunu olarak görülüyor. Heyecan verici - örneğin, birkaç ay boyunca yaşamak ... işte ortaya çıkıyor. Her türlü toplulukta, MHM'nin teması çok iyi değil. Popüler, ayrıca, poliamori grup cinsiyetine eşit değildir, ancak sadece bir kızın iki sevgilisi değil, aynı zamanda bir grup formatında etkileşime girmeleri de demektir. Belki katılımcılardan birinin benzer bir şeyi vardı?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version