Yerli'nin kenarında iyi! ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Yerli'nin kenarında iyi!
Burada herkes demokrasileri söylüyor, ITP ITP'ye sahip değiliz. Ve bana öyle geliyor ki herkes istediği gibi yaşayabilir. Gizli olmayan bir tutkum var. Her nasılsa, çocuk hala nehrin yanında bir gümüş plaj için ormanda dolaştı - teyze / amcalar çıplak bir banyo var. Çok heyecanlandım ve bu konuyu sevdim, düzenli olarak farklı plajlara gitmeye ve büyümeye başladım. Ve sana dürüstçe söyleyeceğim - halkımız en olumlu. Tehlikeli olacaksınız, merhaba deyin, kel süreceksin ve sana gülümsüyor, şakalar. Birkaç kez kızlar bile seks teklif ettiler - iyi, bu başka nerede ??? Bir zamanlar, sadece şimdi erkekler beni yakaladı ve beni cezalandırdı, vb. Sürekli bir pozitif). Orada, ne var, ne. Amerika'da yaklaşık bir yıl yaşadı, birkaç kez bir plaj oynamak için dışarı çıktım - bu yüzden bir çeşit bürçülük tarafından büküldüm ve polise teslim oldum, para cezası ve birkaç gün içinde ödemek zorunda kaldım Siyahları ile maymunları buharlı. Bence en olumlu civcivlere ve iyi olmayan insanlara sahip olduğumuz, katılacaksınız!?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version