BDSM ilişkisinde derinim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin.General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 BDSM ilişkisinde derinim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin.

Post by Anonymous »

Bu metni düzenli bir forum için yazdım ve buraya kopyalamaya karar verdim. Onu göndermek için orada çalışmadı. Bu nedenle, tarzında şaşırmayın ... lütfen ... İyi insanlar. Lütfen bana yardım et. Durum aşağıdaki gibidir. Ondan bir kocam ve iki güzel çocuğum var. Ama gerçek şu ki, vücudumla ilgili olarak, tamamen, kocama özgürce itaat ediyorum. Bu onunla anlaşma. Bu onunla olan küçük sırrımız ve biz dışında kimse bunu bilmiyor. İkimiz de BDSM'yi seviyoruz ve bunun çok derinlemesine geldik gibi görünüyor ... Ben sadece ne yapacağımı içtenlikle bilmiyorum. Bir parçam orada daha da derinlemesine istiyor ve aynı zamanda bir şekilde huzursuz hissediyorum ... Yaşam açısından, ikimiz de çocuklarımız için yeterli, iyi insanlar, iyi ebeveynleriz. Ama BDSM, bir şekilde hayatıma çok derin girdi ... Sadece koca para kazanır. Çok kazanıyor. Çocuklarla uğraşıyorum ve sadece kocamın bana söyleyeceği. Üçüncü çocuğa karşı, vücudumu pompaladım, kalçalar. Çok istedi. Lütfen, iyi insanlar daha fazla yazacağım için şok olmuyor, bana yardım etmek için neler olduğunu söylemeliyim. Her 72 saatte bir beni tamamen kel tıraş ediyor. Hayatta kaliteli bir peruk giyiyorum. Böyle bir fetişi var. Silikon, büyük göğüslerim var. İkinci çocuktan sonra meme uçlarını deldim, kocam da çok istedi. Özel bir evde, çok iyi, banliyö bölgesinde yaşıyoruz. Daha önce, her sabah bir kovadan soğuk bir döküm yaptım, şimdi - doğrudan buzlu. Aynı zamanda, kocam beni kesinlikle düzeltir. Ama bundan sonra, bir fatura ve tüm bunları sevebilirim. Sadece anal ve oral seksimiz var. Vajinal yok. Uzun bir süre. Ve sorun şu ki, anal seksden doğrudan orgazmlar alıyorum. Daha önce, bu orada değildi, ama şimdi doğrudan yüksek ve bu uzun zaman önce. Klitorisime dokunma hakkım yok, vajina. Ayrıca, uzun süre vajinamın içine hiçbir şey gitmedi. Ne falos ne de onun horoz. Anal seks daha sık, daha sert, daha uzun hale geldi. Ve hepsini daha çok seviyorum. Kendimi kaybediyorum ...
artık anlamıyorum, oluyor ... Vücuduma zarar vermekten korkuyorum. Gerçek şu ki, geçen gün kocam aşağıdakileri yaptı. Benimle anal seks yapmadan önce mastürbasyonla uğraştı. Aslında, akşam benimle anal seks yaptığında - artık onlarla başa çıkmak istemedi. Ayrıca, uzun süre bitirmemek için özel bir ilaç aldı. Ve beni bitirmesi gerektiği kadar becereceğini söyledi. Ve mümkün olduğunca zordu. Sadece çığlık attım, bana bayıldım. Çok, çok uzun ve çok, çok zordu. Bana yapmadığı için beni dövdü. Analime tecavüz ettim. Ama nasıl olacağımı anlamıyorum ... Bir süre sonra, bunun inanılmaz olduğunu fark ettim ve bunu henüz istemiyor gibiydim ... Kendimi tam olarak anlamıyorum ... Kocam bana düşündüğümü hissettiğimi ayrıntılı olarak soruyor ... Ve elbette, ona nasıl sevdiğimi, aynı zamanda korktuğumu ve her zaman çok zor olmak istediğimi söyledim ... Sadece anüsüm ve sağlığım için korkuyorum ... Ne yapmalıyım? Nasıl olabilirim? Benim ruhum için endişeliyim ... Bir tür uçurum için ayrılıyor gibiyim ... Bana yardım edin lütfen ...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kablo 5 yıl 43kg lütfen yardım edin
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    32 Views
    Last post by Anonymous
  • Lütfen yardım edin