Oğul bir canavara dönüşüyorGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Oğul bir canavara dönüşüyor

Post by Anonymous »

42 yaşındayım, oğlum 18. Her zaman oğlumla ilgilentim, ona sevgisini, hassasiyetini, bakımını verdim ve sonunda birinden tavsiye istemek utanç verici bir durumdaydı. Ve her şey iyi görünüyordu, oğul okula gitti, bir oyuncak ayı gibi sevecenti ve şimdi kandırıyor, hakaret ediyor, kayboluyor, burada kendim için evde yalnız bir yer bulamıyorum. Ve hepsi, bana öyle göründüğü gibi, okulundaki kötü bir iletişim çemberi, değiştirildiği gibi onu değiştirdi. Geçen yaz, onu Anapa'daki kız kardeşine gönderdi, dinlenmeyi düşündü, ama kız kardeşim bana kabul ettiği gibi, kuzeniyle yattı ... ama bu! sınır değil. İşten sonra Eylül ayında eve geldiğimde, kapı çağırdı, oğlum ve hala yaşlı adamı, iç çamaşırlarımda, yatak buruşuk. Bilgisayarda oynadığımızı söylüyorlar. Kalp bir şeyin yanlış olduğunu hissetti. Nasıl ayrıldı, oğlunu olanları zorlamaya başladı. Oğlumun kartlarda o adama kaybettiği ve bir borç talep ettiği ortaya çıktı, ancak para olmadığından doğada talep etti. Şoktum, diyorum - bana sorardım, seni ertelenlerden sana verirdim. Bu yüzden tüm tasarruflarımı zaten kaybettiği ortaya çıktı. Ve kontrol etmedim, ona inandım .............. Son dava beni tamamen öldürdü. Cumartesi günü, oğlum gözyaşları içinde geldi ve onunla birlikte Kafkas, cep telefonu sattı. Diyor ki - Oğul telefonu çaldı, parayı "haksız hasar için tazminat" ile iade etti. Onları evden attım. Üçüncü gün oturuyorum, Vinich'i içiyorum, hepsini vuruyorum. Annemin telefonda nasıl değiştiğini anlamıyorum ??????????????? Hala duyularıma gelemem. Ve bilinçaltında sanırım, belki boşuna, ben öyleyim, şimdi oğlum borç için uçabilir. Ruhta bunun büyük olasılıkla bir aldatma, boşanma olduğunu anlıyorum. Nasıl olabilirim çocuklar, söyle bana - ben eşiğin içindeyim .................

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Bir erkek nerede bulunur? 30 yaşında, oğul 3
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    31 Views
    Last post by Anonymous
  • Anne ve oğul