Komşu evin ortak balkonunda mastürbasyon.General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Komşu evin ortak balkonunda mastürbasyon.

Post by Guest »

Bir kez daha başarılarımla övünmeye geldim!
Nispeten yakın zamanda evimin dışına çıkıp daha az güvenli bir alanda pislik yapmayı düşünüyordum. Seçimim, interkom kodunu bildiğim on dört katlı komşu binaya düştü.
Buna hazır olup olmadığımı anlamak için küçükten başladım. Çoraplarımı, paltomu ve mantarı giydim ve annemin siparişini almak için ozona doğru yürüdüm. Geri döndüğümde daha fazlasını istediğimi fark ettim.
Sırt çantama iki yapay penis, kayganlaştırıcı ve mendil koyarak on dördüncü katın balkonuna çıktım. Oradan manzara muhteşemdi ve bahçenin kendisi sadece yarım kafesten oluşuyordu. Kısacası, kayganlaştırıcıyı bile kullanmadan orada yaklaşık 20 dakika mastürbasyon yaptım (heyecan ölçüsüzleşti, her şey kendiliğinden ıslandı: 3) ve ikinci yapay penis (hala çok fazla olacağını düşündüm). Yaklaşık 4 dakika sonra, tam altımda, yine balkonda bir kişinin olduğunu fark ettim ve ıslak amcığım gidere temas ettiğinde haince susturmasına rağmen sessiz olmaya çalıştım, ama en azından kimse cesaret edemedi sesin kaynağını kontrol edin : D
Bu arada ben de yavaş yavaş ceketimi çıkardım, bu da çok fazla duygu uyandırdı. Burada havanın sıcak olması ve ekstra kıyafetlerin beni pes etmemesinden değil, aynı zamanda bir olay durumunda üzerini örtememekten dolayı da değil.
Sonsöz olarak şunu söylemek istiyorum ki bunlarda Tükenmez bir kaynağım var gibi görünüyor. İyi şanslar. Ailemle birlikte mastürbasyon yaparken neredeyse hiç yanmadım (9 yaşımda sadece bir olay oldu, buna pislik demek zor olsa da), ama bu sefer giyinip tam aynı anda çıktım. beni fark etmeleri için bir şans. Balkondan çıktığımda baba ve kız koridorda duruyorlardı. Babamın beni orada görseydi bana neler söyleyebileceğini hayal etmek korkutucu. Neyse ki uyuyamadım ve hatta onların yanında yeterince davranabildim (gerçi içerideki yapay penisle zor oldu. Yine de onunla eve gitmeye karar verdim, evet. Bu arada, şu anda midem ağrıyor. ama tolere edilebilir)
Genel olarak forumun diğer üyelerinin daha fazla deneme yapmasını diliyorum! Bu deneyim çok değerliydi ve kesinlikle tekrarlayacağım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post