Tüm kızları ve bayanları, büyüleyici bir kız /kadın arayışında uzun zamandır selamlıyorum, ama bir şekilde işe yaramıyor, bu yüzden syak)
kendim hakkında: 180+, bakire,
buraya yaz veya iletişim aşağıda)
tg: @mishgan5555555
Tüm kızları ve bayanları, büyüleyici bir kız /kadın arayışında uzun zamandır selamlıyorum, ama bir şekilde işe yaramıyor, bu yüzden syak) kendim hakkında: 180+, bakire, buraya yaz veya iletişim aşağıda) tg: @mishgan5555555
Benim bu konuda hiçbir tecrübem yok, eşim sadık ama ben de bunu gerçekten deneyimlemek ve hissetmek isterim. Sevgilinizi bir başkasıyla görmenin, onun inlemelerini duymanın, ya da bir başkasıyla...
Her insan cinsel yolculuğuna farklı bir zamanda başlar. İlk seks yaşı sizin için önemli mi yoksa koşullara mı bağlı?
İlk seks yaşının seks hayatınızı etkilediğini düşünüyor musunuz?
Size bir okuyucu hoş geldiniz. Birkaç bölümden oluşan teyzemi hayal etmek istiyorum. Onlarda cinsel deneyimimi, özellikle alışılmadık bir doğaya sahip, çünkü bir transseksüel olduğum için (4len ile...
Drochki, p orno ve diğer samimi konular hakkında kiminle konuşabileceğinizi bulmak istiyorum. İletişim telgrafı. Eğer ilgileniyorsanız, TG'nizi ilaçlara yazın.