40+ kadını çok seviyorum, hastayım?)General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 40+ kadını çok seviyorum, hastayım?)

Post by Anonymous »

40 ve üstü yaşları olan hanımlar, doğal göğüsler, yumuşak sulu rahipler, sadece sana bayılıyorum, çok seksi, ruhun çığlığı, 26 yaşındayım, sabah metroda sürüyordum ve kısa bir ceket ve etekte bir kadın vardı ve stoklardan elastik bandın kenarının netti ki, stoklardan elastik bandın kenarının, büyük bir kıçtan, büyük bir anı, her şeyin net olduğunu, her şeyin net olduğunu, her şeyin net olduğu ve kullanıldığını, her şeyin kullanıldığı, kullanıldı. Arkada ve düz bir şekilde kot pantolonda bir üye, hissetti, başını hafifçe geri çevirdi, ama hiçbir şey fark etmiyormuş gibi davrandı, lanet ve o kadar çabuk durdu, bir kelime söylemedi, ancak kapıyı yansıtacak bir gülümseme sürdü. Çok üzgünüm, kumar oynamak gerekiyordu, sanki bu kıçını çekiyormuş gibi nefes nefese kaldı .. Burada yetişkin olan bayanlar, tanıyalım, aşağıya ana parametreleri atalım, çok heyecanlı, doğrudan ona bir kadın koymak istiyorum, yazmak istiyorum. Moskova.
TG'ye gidebilirsin You need to register to see the link. You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post