Genellikle yaz aylarında tatil şehirlerinde, plajın dışındaki (erkekler) veya mayolarda (kızlar) (kızlar) içinde veya olmadan yürümenin mümkün olduğunu düşünen kişilikler vardır, dükkanlara, pazarlara gidin, sadece sokaklarda dolaşın. Bu konuda ne hissediyorsun? Şu anda ne yapıyorsun? Bunun için iyi olmanın doğru olduğunu düşünüyor musunuz?
kendim için çok kabul edilemez olduğunu düşünüyorum. Plajdan ayrılmadan önce - bir sundress ya da pareo kapalı ve üst ve alttı giydim.
Genellikle yaz aylarında tatil şehirlerinde, plajın dışındaki (erkekler) veya mayolarda (kızlar) (kızlar) içinde veya olmadan yürümenin mümkün olduğunu düşünen kişilikler vardır, dükkanlara, pazarlara gidin, sadece sokaklarda dolaşın. Bu konuda ne hissediyorsun? Şu anda [url=viewtopic.php?t=1736]ne yapıyorsun?[/url] Bunun için iyi olmanın doğru olduğunu düşünüyor musunuz? kendim için çok kabul edilemez olduğunu düşünüyorum. Plajdan ayrılmadan önce - bir sundress ya da pareo kapalı ve üst ve alttı giydim.
Kızlar, ilk kez tangalı mayo girdiğinizde kaç yaşındaydınız? Neden bunu giymeyi seçtin? Erkeklerin kıçınıza bakmalarından utandınız mı? Baban seni gördü mü? Nasıl tepki verdi?
Bir spor babası veya erkek kardeşi olan ve sırlarını biliyorsunuz. Eğer bir baba iseniz ve oğlunuzun sırlarını biliyorsanız, ayrıca yazın. Yaz, tg @vestikon4