Pasif çocukGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Pasif çocuk

Post by Anonymous »

Kısa arka plan: 19 yaşındayım, bir yıl önce St. Petersburg'a taşındım ve şimdi burada yaşıyorum. Her zaman bi oldum ama daha fazla geçiş. Kızlar popülerlik, yükseklik 164, sıska kullanmadı. St. Petersburg'a taşındıktan sonra, burada iyi bir iş bulmanın da zor olduğunu ve genel olarak her şeyin pahalı olduğunu fark ettim. Sitede 36 yaşında, nominal fiziği, genellikle dışa doğru serin bir adamla tanıştım. Bu arada beni kıçından beceren ilk kişi. İlk başta haftada bir kez becerdin, sonra onunla yaşama izin verdi.
ilk ay beni neredeyse her gün kıçta becerdin ve hatta sevdim, ama sonra haftada 2 kez kıçında, ben de neredeyse her gün onu emdi. Ancak böyle bir cinsel yaşamın 4 ay sonra, ereksiyonumun tamamen kaybolduğunu fark etmeye başladım, yani heyecan hissediyorum, bitirebilirim ama ereksiyon yok. Tüm bunlar tam olarak yumruklamayı denedikten sonra başladı, birkaç hafta boyunca bana bir yumruk koymaya çalıştık ve kıç uzadı ve 5 veya 6 kez yumruk attı. Yani, şimdi analim gerçekten gerilmiş görünüyor ve bir ereksiyon tamamen yok. Zaten her şeyi bırakmayı ve memleketime dönmeyi düşünüyorum. Bana öyle geliyor ki, anal seks faaliyetlerini bitirirseniz, her şey geri yüklenmelidir.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post