Babanla seks yaptın mı? Belki onu başka bir erkekle bir pislik ya da seks için kovdun?
, örneğin, 9 yaşından itibaren babamla eğleniyorum. Her şey, giyinirken ve koyarken arkasından bakarken yandığı için oldu. Babam hepsini gördü ve komik seks hayatım başladı. Çoğu zaman, kıçımı yaladı ve beni becerdin ve bazen onu emdim ya da yer değiştirdik ya da her zaman bana hediyelerle gelen arkadaşlarını bize katıldı. Ne yaptın?
Babanla [url=viewtopic.php?t=2748]seks[/url] yaptın mı? Belki onu başka bir erkekle bir pislik ya da [url=viewtopic.php?t=2748]seks[/url] için kovdun? , örneğin, 9 yaşından itibaren babamla eğleniyorum. Her şey, giyinirken ve koyarken arkasından bakarken yandığı için oldu. Babam hepsini gördü ve komik [url=viewtopic.php?t=2748]seks[/url] hayatım başladı. Çoğu zaman, kıçımı yaladı ve beni becerdin ve bazen onu emdim ya da yer değiştirdik ya da her zaman bana hediyelerle gelen arkadaşlarını bize katıldı. Ne yaptın?
Dürüst olmak gerekirse, en önemlisi kızları kıçından sikmek için seviyorum. Dahası, daha sert, o kadar iyidir. Şimdi yanımda ne kadar şanslıyım. Hangi makineyi görün ...
Annem cumartesi günü evlendi. Denizde tanıştığı adam için. Benden tiksiniyor, çünkü uzun boylu, şişman, sonrasında sürekli kokuyor, bazen bana kaba davranıyor. Ve Cumartesi günü ilk düğün gecelerini...
Sevgilisi, fahişesi, kölesi ya da başka biri olabileceğim yetişkin bir erkek bulmak istiyorum (tabii ki anlaşmaya göre))
https:// /ru.gayforum.win/images/smilies/blush.gif
17 yaşındayım ve bu...