Sohbet Ralet. Deneyim ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Sohbet Ralet. Deneyim
Selamlar. Sana sohbet brutter'dan bahsedeceğim. 10 gün, 4 şok. İlk kez, drores olması gerektiği gibi Chatroulet'e girdim, battaniyenin altında ve kamera muhatabına sadece bacaklarımı, yarısını, bir üyeyi ve bir battaniyeyle kaplı kemerden biraz daha yüksek olduğunu gösterdi. Kalemlerini sallamaya karar verdim ve eğer benimle daha fazla kalırlarsa, ihtiyacım olanı yazın ve eğer sakıncası yoksa, o zaman "tanışmaya devam et". Drochers için açıklayacağım. Koşular sürekli olarak rulette mastürbasyon yapıyor, üyeleri sürekli, sürekli olarak sarsılıyorlar, temelde battaniyeyi gösteriyorlar, bazen onun altında mastürbasyon yapıyorlar, o zaman beklenmedik bir şekilde yükseltebilirler, sarsıntılı üyelerini gösterebilirler, bu yüzden sallama ve bir şeyler yazma fikrim orada başarısız oldu. Her zaman sarsıntılar ve görünüşe göre, hedefleri birine bağlı olmak değil, sadece nasıl sarsıldıklarına bir göz atmaktır. Kimseyi kınamıyorum, eğer bu sadece bir ifadeyi, size mastürbasyon, bakma konusu hakkında, hikayemi ruletten söyleyeceğim. Genel olarak, tüm kızlar beni aptalca ve dalgalarıma değiştirdiler, bu kelimeden bu sözden aldığım maksimum fagot. Bir saat sonra, kızları açtıklarında, sesle merhaba demeye, biraz konuşmak ve sonra burada ne yaptığımı ve neden açıklamaya karar verdim. Buna inanmayın, benim etkimi verdi, yaklaşık 40 dakika sonra, 25-30 yaşında, hemen dick'i göstermek isteyen iki iyi çırpınan kız aldım, aşırıya kaçarken biraz beklemelerini istedim ve 20 saniye sonra 12 centimetre mucizemi sundum. Baktıktan sonra, biri küçük bir üyeyi sarsmak istedi, ikincisi hevesli değildi, ama birincisi beklemesini ve hala bakmasını istedi. Hızlı bir şekilde başladım ve sonra ikincisi birincisini öpmeye başladı, hızlandım. Göğüslerini göstermek istedi, birincisi bir tişört yetiştirdi ve bir yerde 2.5 boyutunda serin göğüsler gösterdi, üzerinde siyah bir sütyendi. Biraz daha hızlandım ve onları ekmek istedim, ikincisi onlara dokunmaya başladı, ancak korse çıkarmak için ikna etmeye gitmediler, ancak öpüşmeye ve ekrana bakmaya devam ettiler, hatta bana üyemden daha fazla ilgilendikleri gibi görünüyordu. Genel olarak, dili öptüler, biri diğerinin diliyle bir oral seks yaptı, kız arkadaşının dilini 15 saniye emerek, daha da tutkulu ve Kam'a sordular. Hızlandım, iyi bir hız attım, eli olan bir üyeyi yumruk haline getirdim. Birbirlerine dokunmaya başladılar ve inilti, ikincisi önce Sisenki'yi sıktı ve zaten inlemeye başladı. İyi bitirdim, başparmak kafadaki penisin üstünde, penisin alt kısmında dört parmak, indeksi ve büyük uyarılmış kafayla isimsizdi, iki titreme iyi vurmadım ve sonra başka bir 5-6 Apphtershoki. Kendinden sıktı: "Teşekkür ederim kızlar." İkincisi şöyle dedi: "İşte bu, bitirdi" ve geçiş yaptı. Kesinlikle Ahui'dim, neredeyse 2 saat içinde hayatımda ilk kez bir sohbet brutter içinde olmak, ilk önce ustalaştı ve aradığım şeyi çok çabuk bulan. Bu vay etkisi, sonuç olarak öfkeli bir şaka benimle oynadı. Doğal olarak, bu mastürbasyondan sonra bir peçete ile bir sperm topladım, yıkadım ve dumaya gittim. Yaklaşık bir saat sonra tekrar oraya tırmandım, arzu sadece ateşliydi, sabah 3'te, Rotten ve Golyak ile dolu aramaya başladı. Ancak, garip bir şekilde, sabah 6'da, zaten aydınlatıldığında, dizde bükülmüş bacak açıldı, dişi, battaniyeyi çıkardım ve dönmeye başladım. Kamera programı ve dizlere bükülmüş iki bacağı gösterdi. İlk başta bunun bir trol olduğunu düşündüm. Vücuda benzer erkekler var, özellikle bacaklar, Sexcartics'te birçok kez yakalandı, hatta klitorisleri mastürbasyon yaptıklarını ve başladığınızda bir sik alıp kırıldıklarını iddia ediyorlar. Bazıları yalama yapacak, bir kez sekscapons için Prrrred'e girdiğimde, yalamaya başladım, yüzünü yaktı ve alnında kasvet. Ama bu sefer her şey farklıydı, sonra bir masaj silahı ortaya çıktı, mastürbasyon yaptığını yazdı. Ayrıca evet yazdım. Gördüklerini yazdı. Sonra tabanca Ubrppa, kamerayı mideye yönlendirdi ve klitoriye indi, uyarmaya başladı, sonra iki parmak koymaya başladı, post -taklit etti ve tabancayı aldı, masajı, yuvarlak, titreşimli başı biraz bağırmaya başladı, hızlandırdım, sonunda bitirdiğimi yazdım. Biraz daha erken bitirdi, kediden bir tabanca alıp okşadı. O zamanlar ruletten lanet olduğumu söylemek hiçbir şey söylememek. Kendimi kesinlikle tatmin ettim ve sadece nakavt ettim. Ama eğer bu ise, bu çok mutlu bir hikaye değil. Devam etmek ...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version