Erkeklerin tavsiyeye ihtiyacı var, ya da fikrinizi duyun, bu konularda özellikle deneyimli değil, bu yüzden biraz kafası karışmış ...
kendim neredeyse 20 yaşındayım, yaklaşık bir yıl boyunca bir kız var, güzel, ince, ince göğüsler henüz çok fazla anlamıyorum. "You need to register to see the link." title = "utanç verici" genişlik = "25"/> karşılıklıyız, her zaman ebeveynlerle yaşadığımız ve hala bir yerde kaldığımız bir yere sahip olmadığımızdan, farklı yerlerde kaldığımız, farklı yerlerde, bunu yapması gerektiği için çok utangaç bir yere sahip değiliz, ancak bunu yapması gerekmezdi, ancak bunu yapmam için çok utangaç olurdu. Örneğin, örneğin, oral seks seviyorum, ama bunu yapmaktan hoşlanmadığını söylüyor .. En azından benimle bile denemese de ..
, yılın başında yılın başında, benden daha eski bir şekilde uyuduğunu ve benden daha sonra uyuduğunu söyledi. Ona inanıyor ve ona inanıyor ve ona inanıyor ve ona daha ayrıntılı olarak söylemek ilginçse, bazen biraz rahatsız olduğum için ona inanıyor, ama şimdiye kadar sıkıcı olmayacak şekilde çok fazla germeyeceğim.
Son günlerde biraz rahatsız oldum ve kız aldatıyor ve itiraf ediyorum, aniden kocam meslektaşımdan öğrenecek .. Başımı yırtacak .. Kesinlikle hastaneye göndereceğim .... başı bir sis gibi ve bu ne kadar sürebilir? Belki herhangi bir çözüm olmadan her şey yoluna girecektir?
Birini seviyorum ama diğerini sikeyim ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version