St. Petersburg Vetero Metro istasyonunda yaşıyorum, ama farklı olanlara gidiyorum, ve ben dima ve eşcinselim, eşcinsel arayan birini arıyorum, sohbet edebiliriz, eğer evrensel iseniz
TG'de yazmak istiyorsanız: @hoy001duima
ve bu yüzden kıçına çok iyi şeyler koymayı seviyorum (diş fırçası, tarak, vb.)
yazma !!
St. Petersburg Vetero Metro istasyonunda yaşıyorum, ama farklı olanlara gidiyorum, ve ben dima ve eşcinselim, eşcinsel arayan birini arıyorum, sohbet edebiliriz, eğer evrensel iseniz TG'de yazmak istiyorsanız: @hoy001duima ve bu yüzden kıçına çok iyi şeyler koymayı seviyorum (diş fırçası, tarak, vb.) yazma !!
St.Petersburg'da yaşıyorum. 56 yaşındayım. Hiç deneyim yok. Yerler de. Beni becerebilecek bir varlık bulmak istiyorum.
https:// i.postimg.cc/zv92vmLh/1000002295.jpg 27 saniye sonra gönderildi:
18 yaşındayım ve seks deneyimine ihtiyacım var, hem kızlarla hem de erkeklerle ilgileniyorum. Kabul edebilirsek diğer şehirleri tartışabilirim.
Fotoğraflarımı vücudum ve dick fikrine atacağım...
St.Petersburg, biz bir çiftiz, ağzımda kendimi bitirecek bir insan arıyoruz, çiftler de hoş karşılanıyor, nezaket yeterliliğinin temizliği, detayları ve tanıdıkları tartışmak için uyuşturucu...
Tekrar duygulara girdim
karışıklık içinde yeni uyandım Açıklıyorum:
genel olarak, bir kez derin bir çocuklukta bir “bilinçsiz” sevişme olan bir adamı hayal ediyorum ve bu, uzun süredir işkence gören...