Ve bir gün kıçından bir köpek lanet ettin Ya da ben çok yalnızımGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ve bir gün kıçından bir köpek lanet ettin Ya da ben çok yalnızım

Post by Anonymous »

In the summer in the village, I was 14 years old, the village of small somewhere is only 15 houses, and everyone goes along the road, the very road of 4 km leads to the highway to the city, our village on one side of the river on the other forest, well, so the neighboring dog Dick walked around the village, I decided to try the chicken leg of the dog, but the owner did not give, and led Dick close to the forest and there was a field there and there was a field and there was a field there Kumlu ocağın küçük, oraya bir battaniye attım küçük bir et güverte verdi, sonra onu böldüm ve Papa'ya ve arasına bir tavuk içine çevirdim ve ete etini verdi ve beni başını aşağıda bıraktı, sonra yalamayı bıraktığını ve o anda paws'la yığıldığını hissetti, ama beni yığılamadı, ama o yapamadığını, ama yapamadığını ama şok edemedi. Hala hala yağlı parmaklarla rahipte soğutdum ve bana yönlendirdim, çok çabuk başladı ve kötü bir şekilde yağladım, incindim ve yaklaşık 2 dakika boyunca bağırdım ve bir tarafa düştüm ve geride kaldı, yapmak istedim ama kaçtı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post