Çocuklar! Erkekleri baştan çıkarmayı ve popolarını yazdırmayı seviyorsunseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Çocuklar! Erkekleri baştan çıkarmayı ve popolarını yazdırmayı seviyorsun

Post by Anonymous »

Genç adamları baştan çıkarmayı seviyorum. Flört ve hafif flört ile başlayabilirim ve daha sonra daha açık eylemlere geçebilirim. Örneğin, onları omuzda veya arkaya sokabilirim ve sonra kalçaların altına inebilirim. Bundan sonra, eğer çocuk patlamazsa ve kaçmazsa -(ve bu nadiren olur!,), Elimi dizime koydum ve dudaklarından öpüşürken kasıklara yavaşça hareket etmeye başladım.
ve adam kollarımda erimeye başlar, istediğim her şeyi onunla yapabilirim. İlk kez okul yıllarımda böyle bir deneyim yaşadım. Şirketimizde yaramaz bir çocuk vardı, Misha, on yaşındaydı, her zaman yaşlı adamların yanında olmaya çalıştı. Sık sık sürüldü ve rahatsız edildi, ama hala bizim için çabaladı. Tuvalete gittiğimizde bize minnettar bir görünümle baktı. X*'a baktı ve!
Bana gelip sordu: "Max, çıplak kızlar gördün mü?" Görmediğimi söyledim, çünkü onlar benim için ilginç değildi. O zaman neredeyse 13 yaşındaydım! Sonra sordu: "Adamlardan mastürbasyon yapıyor musun?" Daha fazlası için olgunlaştığını hissettim ve ona "Benimle mi istiyorsun?" Kızardı ve cevap vermedi, ama umursamadığı açıktı.
Bu konuşmadan kalktım ve sikimi çıkardım. Onu oynamaya davet ettim ve cildimi baştan ustaca çekmeye başladı ve sonra geri koydu. Ona bunu kimin öğrettiğini sordum. Zaten 15 yaşında olan bir kuzenin, sonra şort ve külot çıkardım ve kanepede oturduğunu söyledi. Ona gittim ve emmeyi teklif ettim. İlk başta sırtını döndürmeye çalıştı ve beni eliyle itti, ama onu ona bastırdım ve xy** ağzına aldı. İnanılmaz derecede heyecan vericiydi! İlk başta bana bir kafa yaladı ve sonra elimle başını kontrol etmeye başladım ve hepsini emdi !!! Neredeyse onu ve ağzımı bitirdim!
Onu aldım, pantolonunu ona çektim hala çocukların çıplak kedi! Ben ittim ve bir mide aşağı kanepede akciğer. Kıçını koydu ve parmaklarımı içine sokmaya başladım. O büktü, memnun oldu, ben çörekler arasında bir parmaktaydım ve sonra deliğine nüfuz ettim. Bir parmak hemen girdi, diğeri de zorlukla girdi ve deliği krema ile yağlamak zorunda kaldım.
Zaten assel* kıçım boyunca ve yüceltme kalçaları arasında, onu sikime deliğine götürmek için
arasında tokatlamaya başladım. Salladı, dondu ve kanepeye bastırdı. Amacı hala dardı ve gelişmedi ve gıcırdadı ve inledi, ama katlandı.
Sonunda, benim horoz kıçına girdi. Onu biraz bastırdım, böylece kıçının benimkine alışması ve hareket etmeye başladım. İnledi ve ağladı, bağırdı: "Acıyor!" Ama ona bunu istediğini söyledim, bu yüzden katlandı.
ve şimdi onu bitirdim. Ağladı ve kıçını tuttu, ama çok geçti. Mesele yapıldı. Ve benim spermim alnına aktı
o zaman Fedka onunla 6. sınıftaydı, çok iyi görünüyordu ve adına ve dedikleri gibi "Anne söylemiyor"! Hemen verilmedi! İlk başta, ağzındaki karşılıklı bir delikte karşılıklı bir delik üzerinde anlaştı ve sadece üçüncü kez biraz güç kullanmak ve vermek zorunda kaldı! Ve kıçına koy! Direndi, bu yüzden biraz kaba çıktı! Çığlık attı ve ağladı ve hatta biraz sperm kırmızı oldu! Ama onu tohumladım! önce acı ve zevkten ve sonra kendisi vardı. Bana tekrar geldik!
in. Son zamanlarda Dacha'da bir arkadaşımdaydım ve oğul vardı. Babasına söylüyorum -"Adam olgunlaştı! Bir adam zaten!"
İkisi de gül!
Banyodan sonra arkadaşım ve ben masaya oturduk ve çocuk ikinci kata sahibine gitti, sonra kötü bir şekilde ekledim ve çabucak içtiğimi ve uykuya daldığımı iddia ettim ve külotlarımda uyuyakaldım.
Eh, geliyorum, diyorum ki: “Yardım!?”
çocuk biraz stapped ve ben zaten ince xy* aldık ve onun için oldum .... ve sonra eğildi ve .... ... onu emdi! İşini bitirdiğinde çocuk zevkle sallandı!
ve sonra ona uzandım, çocuğu okşamak için iç çamaşırlarını aldım,
kendini kaldırdı ve çocuğu dört ayak üzerinde koydu ve kıçını içinde bir delikte diliyle yaladı! Çocuk zevkle inledi! Ve sonra onu yanına çevirdim, sırtıyla bana, bacağını kaldırdım ve deliğini deliğine sokmaya başladım! Başım ona nüfuz ettiğinde Zkba'yı sıktı, ama biraz ağladı! Ve onu pompalamaya başladım. Ve hareketimin ritmine gıcırdıyor: a! A! A! ! "
ve ben de onu tohumladım!
ve sonra bana eve geldi ...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post