Kızımla yatıyorum, kiminle kimin böyle bir deneyimi olduğunu tartışmak istiyorumseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kızımla yatıyorum, kiminle kimin böyle bir deneyimi olduğunu tartışmak istiyorum

Post by Anonymous »

Ben ilk kez kızımla nasıl yattım anlatmak istiyorum. O 15 yaşındaydım, 40 yaşındaydım, gece çalıştım ve sabah odamda yatağa gittim. Okuldan geldiğinde bunu biliyordu, kapıyı kapattım ve uyuduğumu biliyordu. Ama bir kez su içmek için uyandım ve mutfağa çıktım ve oradaki bir koltukta çıplak kesiyor, görmemi beklemedi ve sandalyede kaldı. Küçük bir göğsü var ama iyi bir rahip. Odaya koştu, giyindi ve sonra bana geldi ve anneme söylemememi istedi. Başkalarına gösterdiğini gösterseydi yapmayacağımı söyledim. Çok utandı ve düşüneceğini söyledi. Ve 10 dakika sonra geldi ve hazır olduğunu söyledi. İlk başta yatağın kenarında oturdu ve göğsünü açtı, onu okşamaya başladı, çok utanmış, daha fazlasını görmek istediğimi söyledim, çünkü horozum zaten battaniyenin altında sigara içiyordu. Dizlerinin üzerine oturdu ve eliyle kedi okşamaya başladı ve ben battaniyenin altında sarsıldı. Sonra çok utangaç olduğunu ve daha hızlı bitirmesini istediğini söyledi, sonra bana kıçını göstermek için dedim ve kanserle ayağa kalkıp parmağıyla anusa dokunduğunda, bitirdim .... Eğer devam ederse, nasıl sikmeye başladık, yaz

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post