Erkekler hipergoseksüeldirGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Erkekler hipergoseksüeldir

Post by Anonymous »

Bir yıl önce, başkentin tıkanıklığından birinde dinlendi. Kız ve adam bağlandı. İçtik, söndürdük, MHM hakkında konuşuyorduk - karar verildi! Hadi otele gidelim, orada bir uyuşturucu ekleyelim. Yaklaşık 15 dakika sonra kız karışmaya başladı ve düştü. MM formatında yarı boşluk durumundaydık. Ertesi sabah ilk uyandım, kafa hastaydı ve sadece) utanıyordu ve İngilizce terk ettim. Önümüzdeki birkaç hafta içinde her şeyi yeniden düşündü ve onunla tekrar denemeye karar verdi, ancak aynı kurumdaki aramalarım hiçbir şeyle bitmedi. Sitede tanışmaya çalıştım, ancak bazı sapık veya hayalperestler için bir kampanyaya rastladım. Açıklık derecesinden çıkış yolu (çünkü birinden çok utanmıştım) bir tane gibi görünüyordu - ıssız bir Nudik'e gitmek ve normal M. ile tanışmak için orada. Bilet-Temmuz ayı. Sabah bir daireden plaja çıkmak bir trafik sıkışıklığı "dağıttı". Z'de macera arayın. Onu uzun süre beklemeye zorlamadı. Yaklaşık 28 yaşında bir adam, benden biraz daha genç, kulaklıklardaki kayalardaki çakıl plajında ​​aynıydı. Yakınlarda uzandım ve iletişime başladım, güzel bir vücuda iltifat kurdum. İletişim olumlu hale geldi. İşe nasıl ineceğini bilmeden, sadece krem ​​ile bulaşmayı istedi ve dizlerinin üstünde bir bar yaptı. Sanki Z ile her şeyi anlıyormuş gibi görünüyordu ve hemen sordu - her zaman içeri giriyor musun? (Cork'a işaret ediyor). "Evet!" Şaka yaptım. Heming olmadan beklenmedik bir şekilde onu çekti ve onu yerleştirdi ... böylece hayatımdaki ilk ve tek MM tatili başladı. Neden tek kişi - gerçekten sevmedim: 1. Dion çok büyük ve bol boşalma, daha sonra tuvalete veya kusmaya çekildi. 2. Epilasyondan çıktı. Bazen kötü bir saç boğazda bir gün boyunca oturdu ve kusmak için çekildi. 3. Yorumun reddedilmesi. 4. Biraz boorish bir tutum, Z tarafından yayılan bir, bir kadın cinsiyetindeki bir eylem sırasında bana bir itiraz, C*chka, sh*yushka, vb. Gibi kelimeler, her şeyi gerçekten sevmedim ve tatilden sonra arzusunu her şekilde atlatıyorum ... Erkeklerin homo temasını nasıl kabul ettiği şaşırdı. Hepsi böyle mi?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post